Влез

View Full Version : Завършваме, а няма да си липсваме

04-13-2007, 22:20
Завършваме, а няма да си липсваме. Нормално ли е отношенията на един 12 клас да варират от омраза до лъжлива любов и до тотална игнорация? А измислено си обещават, че ще се виждат всяка година на една дата.

rubi
04-13-2007, 22:25
Слънце споко....Нормално е...Аз също завършвам ,но при нас дори не става дума за виждане,камоли това да е всяка година...Има си хора които ще си се виждаме,ама другата част от класа...друг път...А за отношенията...по между ни...NO COMMENT

04-13-2007, 22:29
Аз пък да ти кажа честно не желая да виждам никой от тях! Използваха ме 4-5 години като парцал, изтривалка, носач на чанти и куфари, съветник и какво ли още не и на всичкото отгоре бяха неблагодарни. Ама, в началото на тази учебна година като си казах: "Стига!" и вече ги игнорирам и изобщо не ги забелязвам, говоря само с 5 човека.

rubi
04-13-2007, 22:33
Еми да ти кажа добре правиш...На мен също ми писна да права доброто на всички пред госпожи и пред други,ама благодарност-НИКАКВА....Миналата година почнах работа и им теглих такава майна...После чух от приятелите си че питали къде съм,че нз си кой искал нз си кфо....Е аз да не съм им господ?Ма явно в тоя смотан клас само аз смея да си отвора устата :D :D

cherinka
04-14-2007, 08:02
На някои не им пука за мен. На мен не ми пука за някои. Какъв е смисълът да се виждаме?!

04-15-2007, 14:17
страхме еда го напиша, ама на мен класа много ще ми липсва.Колкото и да си обещаваме че ще се виждаме никога няма да е същото
P.S. много съжелявам за вас, че не сте попаднали на готин клас, но за мен моя клас бяха и са всичко ОБИчКАМ СИ ГИ

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 14:26
Уфф...аз няма да коментирам тези от моя клас... не е истина за какви лицемери става на въпрос. Честно казано много се радвам, че се разделяме... Е, ще ми липсват точно 2 човека от класа, но се надявам, че и след като завършим ще поддържаме връзка.

Dragon
04-15-2007, 16:00
Завършваме, а няма да си липсваме. Нормално ли е отношенията на един 12 клас да варират от омраза до лъжлива любов и до тотална игнорация? А измислено си обещават, че ще се виждат всяка година на една дата.И ние сме така

Master_88
04-15-2007, 16:54
И при нас не е много по-различно

BrokenInnocence
04-16-2007, 05:50
Да си липсваме? Хах, смях! Никога не съм била близка с тях и няма да ми липсват. С някои съм имала хубави моменти, но не достатъчно хубави, че и да ми залипсват.

_[LiFe-StiLe]_F
04-16-2007, 08:32
кат гледам и ние няма да си липсваме особено, даже изобщо :lol: по-скоро аз самата се радвам, че най-накрая ще се отърва от цялата тая простащина, която ме заобикаля, защото вече ме хвана страх да не е заразно :lol:
всъщност от класа ще ми липсва единствено едно момче (което между другото не е приятеля ми!) и се колебая все още дали ще почувствам липсата на единственото момиче, с което се имам от класа :-k обаче накъдето отиват нещата май май и тя няма да ми липсва :lol:

HopeLesss
04-16-2007, 09:31
Аз явно се различавам от повечето тук. Моя клас е страхотен. Всеки ще ми липсва - един повече, друг по-малко. Може би след като стана една трагедия в класа, всички адски много се сплотихме. Може би от време на време има лицемерие и караници, но без тях не може. Събираме се доста често, излизаме заедно по кръчми, всеки ден на кафенца и т.н... Отношенията в класа са повече от невероятни и наистина не е пресилено, ако кажа, че песента на Тоника - Един неразделен клас ни определя изключително точно... Не искам да завършвам :?

04-16-2007, 14:09
кул_гърл и при нас е така , мн сме блики целия клас и вс яко ше ми липсват, естествено ние ше продължим да си излизаме заедно, ама няма да е същото няма да можем да се обединяваме срещу даден даскал и да дигаме луди скандали помежду си :( и аз не искам да завършвам

katttto3
04-16-2007, 16:01
аз съм 9 клас и преди 1 година когато постъпих в ново у-те си мислех че съм в най-ужасния клас,но макар и супер лицемерие-едно 15 човека адски сме близки помежду си.Всеки ще ми липсва,защото моментите,караниците,смеха ,подлудяването на учителите,пеенето,бягстват а,криенето от учителите докато пушим.... всичко това адски ще ми липсва и не си представям че един ден ще се събудя и онези олигофренки няма да бъдат в моето ежедневие :smt010

ragi
04-16-2007, 17:54
az daje se otkazah i bal da si pravq tazi godina [-X

04-28-2007, 13:27
ако бъда честна ми липсват съучениците с които бях от 1 до 4 клас.от пети нататък не срещнах никой който да си заслужава.класът ни все идваха в него нови ученици няккави лайна с извинение.не,не ми липсват изобщо!
спомням си колко хубаво ми беше до четвърти клас,макар че беше отдавна.с две съученички бях много близка и си прекарвахме добре заедно.ех,беше прекрасно!

IdiOtKa
04-29-2007, 07:26
ами в повечето случай не ми допадат като характери ....но пък иначе като клас сме дуре ,подкрепяме се понякога , помагаме си понякога ....ае можеше и да е по зле ..доволна съм .. !

Forslor
04-29-2007, 08:23
Завършваме, а няма да си липсваме. Нормално ли е отношенията на един 12 клас да варират от омраза до лъжлива любов и до тотална игнорация? А измислено си обещават, че ще се виждат всяка година на една дата.
Абсолютно нормано .
От моя клас бих искал да видя само 5-6 човека останалото просто не ме интересува или сме на нож (гумен) .
Ама сега за бала ще се напрайм ,че се харесваме ,че сме изпълнени с другарска обич и т.н само да изтърпим там за последно.
Ей много ги мразя ей тези неща ,но така си е. :lol:

sladurana2319
04-30-2007, 11:33
normalno e vav vseki klas vsi4ki da se delqt na grypi4ki ot po maksimym 5 4oveka....mn qsnu 4e horata ot otdelnite grypichki she se vijdat ama si4ki navednaj....nadali...v moq klas sashto e tei...ima nqkoi det neiskam da gi vijdam nikoga....ama za sajalenie sq sam za parva godina s tqh :( :smt010 i neznam kak she gi istraq do 12 klas....mn rqdko se sreshtat sploteni klasove tei 4e ne se ot4aivaite hora ;)

coteto
04-30-2007, 11:53
s udovolstvie 6te se razdelq s klasa si

Sexy_girl4eto
04-30-2007, 14:55
Мо клас е мн задружен мн се бичкаме такава любов другаде няма виждаме се почти всеки ден O:) \:D/ :smt008