Влез

View Full Version : Molq za suvet...

sun_flower
04-14-2007, 07:38
Purvo zdraveite na vsi4ki =;
Shte vi spodelq neshtoto,nad koeto veche mislq izvestno vreme i vi molq za vasheto mnenie i suvet.
Poveche ot 2 meseca imam vruzka s edno momche,koeto naistina obicham.Nashata istoriq e malko dulga i datira ot okolo7 mesega,no poradi kup faktori sme zaedno ot skoro :) .Vzaimootnosheniqta sa ni perfekrni-toi se durji s men,taka kakto malcina biha se durjali s edno momiche.Iskren e v chuvstvata si i tova lichi.Problema ne e v nego a v men obache :cry:
Predi 10 dni opitahme da pravim sex,no az razvalih vsichko,prosto ne znam kakvo stana.Zapochnah da se durja ujasno glupavo,pritesnih se... Predi sum imala seksualni kontakti s 2ma partnyori,no tova ne mi se be sluchvalo.Az si go obqsnqvam s tova,che nashata vruzka e naistina itinska i moje bi me e strah ot neshto,no za sujalenie o6te ne moga da razbera ot kakvo.Predi neuspeshniq ni opit sme imali intimni otnosheniq,pravili sme oralna lybov i vsichko e bilo mnogo hubavo.Sega prosto ne znam kakvo se oburkva i s kogo da pogovorq spokoino za tezi neshta.Toi e strahoten chovek i kogato sex-a ne se poluchi,toi me uspokoi,kaza,che za nego e po vajno,che e s men,a sexut e sledstvie i shte se opravqt neshtata,samo az da ne se pritesnqvam,pregurna me i mi kaza kolko mnogo me obicha.Znaq ,che toi naistina chuvstva tezi dumi i e taka,no sushto znam,che imame nujda i ot po-golqma fizicheska blizost,a az v momenta ne moga da mu q dam.Chuvstvam se ujasno,kogato znam,che tova shte ni sbliji oshte poveche,a ne moga da go napravq.Ne znam zashto stava taka.Spored nego vsichko idva ot 4uvstvata,tui kato kum drugite dvama partyora s koito sum bila,ne sum izpitvala lybov,puk i sum znaela,4e tqh gi e vulnuvalo poveche,sex-a,otkolkoto az,a pri nas neshtata ne stoqt po tozi nachin,kakto veche razbrahte ot po-gornite redove.
Horata se molqt da sreshtnat takava lybov,nie q imame i vupreki tova imame problem.Nadqvam se da se otzovete i da mi dadete vashiqt suvet.
Blagodarq

Kianna
04-14-2007, 07:44
Не мога да разбера защо не можеш да му се отдадеш? :?

Diva4e
04-14-2007, 08:12
И защо неможеш да го направиш какво те спира ?!Не те предрасполага хубаво ли че толкова мислиш...?!

sun_flower
04-14-2007, 08:27
Ne znaq zashto.Ne znaq kakvo me spira,az ako znaeh sigurno nqmashe da imam tozi problem.Vsi4ko e prekrasno i lubovnata igra i kato trqbva da stane neshto ,se otdrupvam,zashto-ne znam

Diva4e
04-14-2007, 08:34
Амм може да не се чувстваш готова по някакъв начин ... Ам не искам да ти давам лош съвет но при мен след първия ми път ми беше гадно да правя секс бях се наплашила много ме болеше и някак си в момента в който тръгне да влиза вътре в мен ми минаваше желанието за всичко ... с това искам да ти покажа че е на някаква психологическа оснава.... ее при мен премина това нещо няколко пъти бях пийнала и се отпуснах и не ми пукаше за болката ... и така вече нямам проблем с това ... ееее да знаеш съвета ми е да не се напиваш ... може малко за настроение да ти паднат задръжките

sun_flower
04-14-2007, 08:46
Xaxaxa :P mersi,ne piq,no nqma zna4enie,mineralnata voda moje da svurshi rabota.Samo 4e men ne me e bolqlo,nqmam loshi spomeni ot purviq mi put,nito ot vtoriq ili sledva6tite.Shte vzema da si otmukna dupeto na sexolog,puk shte vidim,moje puk prosto da ne mi se pravi sex \:D/ mnogo veselo nali?
Blagodarq vse pak za okurajitelnite dumi

eg_missy_
04-14-2007, 08:47
Когато човек няма проблеми, той сам си ги създава и това става понякога на подсъзнателно ниво. При теб е същото. Натоварено емоционално подсъзнание възпира организмът в подобни ситуации. Трябва да осттанеш на саме със себе си, да помислиш добре и да намериш сили в себе си. Той е осъзнал, че ако те насилва, нищо няма да се получи. Вярвам, че с неговата подкрепа ще се овладееш и ще се справиш със... себе си
Поздрави :)

BAYO
04-14-2007, 10:54
Ми и моята приятелка имаше същия проблем в началото. Минаха около 2 месеца, си спомням, преди да имаме по-голяма интимна близост. Всичко е с времето. Не се чувстваш още уютно. Може би и нервничиш, за да не се изложиш и разни такива. Помни едно нещо, той няма да гледа как се вихриш като ненаситна, че си яката мацка в леглото и тем пободни истории. А и като гледам как те е успокойл, гушнал те е... е тва е пич, той ще разбере всичко, без да обижда и да се цупи. И последно, можеш да му имаш доверие. Той ще те накара да се чувстваш щастлива. РЕЛАКС!

Adwokat
04-14-2007, 10:56
Еми маи маи не си готова..:)

nasty_f
04-14-2007, 11:00
Не се притеснявай.Като сте заедно се отпусни и не мисли какво ще стане и такива неща.
Може би още не си готова да го дадеш на човек,към който изпитваш нещо към него.Нормално е.Няма защо да се чувстваш зле.А и щом той те разбира това е още по-добре.Направи го,когато се почувстваш готова,а не насила,защото трябва да е незабравимо :wink:

rali4ka91
04-14-2007, 11:08
Според мен те е страх да му се отдадеш заради комплекси .. заради това как ще изглеждаш в очите му по време на секса, за това дали ще се представиш добре или ще сгафиш и прочие.Прекалено много му го мислиш.Ако наистина го обичаш и сметаш че си готова за такъв вид близост с него отпусни се и се остави в ръцете му :) Това е всичко :)

koalka
04-14-2007, 19:04
Не знам каква е причината, но може би трябва да изчакате още малко време, за да си сигурна, че го искаш и няма да се притесняваш.
Радвай се, че имаш такова момче до себе си, а нещата ще си дойдат на мястото.Не се вкарвай в някакви паранои, няма страшно.

Kitana
04-14-2007, 20:40
Според мен те е страх да му се отдадеш заради комплекси .. заради това как ще изглеждаш в очите му по време на секса, за това дали ще се представиш добре или ще сгафиш и прочие.Прекалено много му го мислиш.Ако наистина го обичаш и сметаш че си готова за такъв вид близост с него отпусни се и се остави в ръцете му :) Това е всичко :) да тъкмо това щях да пиша и аз :)
не се безспокой той няма да избяга ..щом ти е казал това държи на теб. според мен трябва да си вдигнеш малко само4увствието си и да повярваш 4е 4овека до теб те оби4а и 4е ще те 4ака .. и ще видиш 4е ще се отпуснеш..
мен ли4но и до ден днешен пак се притеснявам дали ще изглеждам секси в леглото .. а не сме спали с приятеля ми малко пъти.. това си е нормално преодолей го... то е до нагласа..

BAYO
04-15-2007, 00:23
Всичко опира до това. До психическата нагласа у човека. Дадеш ли си 'от вътре' зелена светлина, тогава нещата ще се развият така, както искаш ти. :wink: