View Full Version : Не мога да спра да мисля за него
и това е много голям проблем,защото си имам гадже но съм влюбена в друг и това ми пре4и кара ме да се 4уствам виновна като съм с приятеля ми и сега евентуално мисля за раздиала защото не искам да го лъжа,не го заслужава но проблема е 4е другото мом4е си има приятелка и няма изгледи скоро да късат a кофтито става за приятеля ми защото не заслужава такова отношение,просто нз какво да правя защото другото мом4е дори и да не го виждам секи ден пак мисля за него и сравнявам приятеля ми с него и се ядосвам сама на себе си защото знам 4е държанието ми в такива моменти е тъпо и нз плс даите някакъв савет защото ве4е нз какво да правя
кажи на момчето /което обичаш/че го обичаш ако той реши може да скъса с приятелката си и да бъде с теб, ако обаче не отвърне на чувстватат ти по-добре остани с твоя приятел :roll:
white_chik
04-14-2007, 09:24
Еми и аз минах през подобна ситуация.Мога да ти кажа,че ако скъсаш с приятеля си след това ще съжаляваш адски много.Ще осъзнаеш,че не можеш без него(поне аз бях така).Не занм колко време сте били заедно,но предполагам,че до няква степен си свикнала с него и ще ти е много трудно да свикнеш без него.В твойта ситуация може би най-умното,което можеш да напарвиш е да му кажеш,че искаш да се разделите за малко,защото си в трудна ситуация и много проблеми са ти се събрали.Ти най-добре си знаеш дали той ще те чака
IKisseDAGirL
04-14-2007, 09:27
Леле как си издържала 6 месеца с човек, към когото не изпитваш нищо (съдя по подписа ти) :shock: Не ти ли е омръзнало :-D :?
Седмица-две разбирам, но 6 месеца...
Аз ако бях на твое място може би нямаше да се разделя с приятеля си, защото като се замислиш няма никакъв смисъл да късате заради някакъв дето няма да го имаш! Вярно, че ти така го лъжеш, ама пък може след няколко дни тия чувства да охладнеят и тогава ще бъдеш съвсем сама. Адски много ще те е яд!
Аз пък мисля на опаки. За кво тря да си с човек, с който не изпитваш удоволствие да ходиш, да си с него. Целувките, прегръдките, всичко е една заблуда. А той сигурно толкова те обича, че даже повече и от самия себе си. Може би ти е омръзнал, ама да седиш с него от съжаление или защото няма иначе кво друго да правиш, не е добра идея. Но ти си знаеш де. А за другото момче, какво да кажа. Остави го, щом си има приятелка. Не е хубаво да разделяш двама души, които може и да се обичат таже. Ама ако мислиш, че имаш няк'в шанс, като му кажеш, какво изпитваш, ми направи го, ако такава е волята ти.
По-добре скъсайте,независимо,че може и да не се хванеш с другото момче.Не винаги причината трябва да е друг човек.Просто му казваш,че ти е омръзнал,без да се притесняваш.Може да ти е кофти за него и това,че ще изглежда гадно от твоя страна,но той ще си намери друго момиче.А ти се бори за любовта си към другото момче.Ако не стане ще намериш друг.
Леле как си издържала 6 месеца с човек, към когото не изпитваш нищо (съдя по подписа ти) :shock: Не ти ли е омръзнало :-D :?
Седмица-две разбирам, но 6 месеца...
ами кво да ти кажа и аз с моита бившата приятелка бях 7месеца пък дори не я обичах дори незнам защо съм бил с нея..:)
Имаш ли въобще някакви чувства към приятеля ти?Моето мнение е, че трябва да се разделиш с него, независимо дали ще си с онова момче.Няма смисъл да го лъжеш, а си помисли-ти добре ли би се почувствала на негово място?
Имаш ли въобще някакви чувства към приятеля ти?Моето мнение е, че трябва да се разделиш с него, независимо дали ще си с онова момче.Няма смисъл да го лъжеш, а си помисли-ти добре ли би се почувствала на негово място? :smt023 :smt038
Violenza
04-15-2007, 06:12
А в какви отношения си с другото момче?
А в какви отношения си с другото момче? Явно нищо няма към нея, само тя го харесва.Той си има сериозна връзка.
Violenza
04-15-2007, 06:32
А в какви отношения си с другото момче? Явно нищо няма към нея, само тя го харесва.Той си има сериозна връзка.
Мм... смисъл дали изобщо го познава...
Защото една приятелка беше луднала по едно момче, което почти всеки ден вижда, но не го познаваше...
Затова питам. :)
А иначе... нищо, че има сериозна връзка.
Никога не е късно да се влюбиш. :wink:
ми познавам го и в4ера пак си говорихме по тази тема и той ми каза 4е много оби4а приятелката си и аз си замъл4ах но като го питах какво да правя и той ми вика ми аз съм имал такива слу4аи но много рядко са били сполу4ливи и 4е не искал да ми убива ентусиазма и аз му казах е демек да се откажа ли и той каза 4е нз може би да може би не,оба4е аз за себе си немога да продълавам така не стига 4е лъжа мом4ето което ме оби4а ми и да се надявам на нещо което не е сигурно нз смятам да се откажа поне за сега,в живота нищо не трае вечно,така 4е се някога 6те скъсат така 4е може би да изчакам ... нз :smt012
защо не поговориш с гаджето си и му кажи цялата истина и 4е не можеш да продължаваш да го лъжеш и макар да ви е кофти и на двамата да се разделите поне за малко за а видиш как ще се развият нещата с другото мом4е,защото той може да скъса с другото моми4е през това време
sexi_lady_666
04-15-2007, 13:33
Mi govori s onq v koito si vlubena i pomisli predi da zareje6 mom4eto za6toto edvali 6te ti e hubavo da si sama!!!! taka 4e govori i pomislli!!! ;)
otreji gadjeto si i zabravi drugoto mom4e i prosulji napred kfo tolkova :-s