Влез

View Full Version : momi4eta iskam otgovoro ot vas

jjjjjj6363
04-14-2007, 10:10
Momi4eta kakvi mom4eta haresvate po harakter =|> dushata na kompaniqta, s 4ustvo za humor, malko vulgaren,mnogoo romanti4en,muj pod4ehal,toi da e vodeshtata figura vuv vruskatavi , da skriva nezna4itelnite neshta za koito nqma zakakvo da se pritesnqvate no toi e sigoren 4e shte se poburkate , neshto ot tozi rod napishete plss

blagodarq predvarielno

`Death`Whore`
04-14-2007, 10:12
Луд, в известна степен непукист, забавен. Определено да бъде мъж! За известно време би ми харесало да командвам мъжа си, но скоро след това ще започна да го презирам.

nasty_f
04-14-2007, 10:52
От всичко по малко :wink: Така е най-добре.Харесва ми,когато разсмива хората и мен,когато е нежен,по-романтичен,когато се държи откачено и прави луди неща,нестандартен,тъп....Да има от всичко :-D

KpuCuTo0o
04-14-2007, 10:53
:arrow: I want a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will stay awake just to watch you sleep. The boy kisses your forehead, who wants to show you off to the world, who hold your hand in front of his friends, who thinks you're just as pretty without make-up on. The one who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you. :D Такова момче искам аз :)

rali4ka91
04-14-2007, 11:02
Харесва ми да има чувство за хумор и винаги да знае как да ме развесели, да сме еднакво водещи във връзката ни - нито той да командва нито аз, да се съобразява с мнението и желанията ми, да ми казва всичко и да не премълчава нищо и т.н. ... общо взето да е спокоен и уравновесен човек ;)

Small-Kitty
04-14-2007, 11:03
Съчетание от типовете,които си изброила.. :)

koalka
04-14-2007, 19:02
Да, хубаво е едно момче да има чувство за хумор, както каза ти-забавен...

divo_kotence
04-14-2007, 19:05
ем да е забавен,леко откачен,да е мил...абе нещо от тоя сорт :D

Diva4e
04-14-2007, 19:05
От всичко по малко от по горе изброеното ! :smt007

punisher
04-14-2007, 19:14
душата на компанията и с чувство за хумор..че иначе как ще се разбираме :smt016

white_chik
04-14-2007, 19:47
Еми много е важно да има чувство за хумор,да ме слуша,но да си има свое мнение по въпросите,естесвено искам да у душата на компанията,но не да е некъв надут пуяк,да е романтичен,но да не прекалява с лигавщините.С по-малко думи да е иделанта среда

04-14-2007, 19:49
Да, бе душата на компанията са най-наглите и тъпи същества, които искат все да се набиват на очи. Прекалено са натрапчиви. По-добре със самочувствие, но да не говори излишни простотии.

Kianna
04-14-2007, 19:54
Аз искам да е интелигентен,ако е по-голям от мен да следва или да е завършил,да е по-висок от мен,да е със сини или зелени очи,да е голямо диване(не ми трябва някой дето докато върви и спи),да умее да ме кара да се смея,да не ходи след мен->да сме равнопоставени.

:roll:

FiRe_LaDy
04-14-2007, 20:05
da e momche na mqsto,da umee da me razsmiva,da me podkrepq v trudni momenti,da e mil s men ... i taka ..

Chukasimo
04-14-2007, 21:46
Да, бе душата на компанията са най-наглите и тъпи същества, които искат все да се набиват на очи. Прекалено са натрапчиви. По-добре със самочувствие, но да не говори излишни простотии.
супер тъпо разсъждение...много добре знаеш, че човекът, който е душата на компанията е уважаван от всички, а тея дето само се смеят като за присъствието никой не ги взима на сериозно...аре са...
:idea:

`Death`Whore`
04-14-2007, 21:48
супер тъпо разсъждение...много добре знаеш, че човекът, който е душата на компанията е уважаван от всички, а тея дето само се смеят като за присъствието никой не ги взима на сериозно...аре са...
Това, че никой не ги взема насериозно, не значи, че не са свесни хора. Просто не всеки е общителен. Гениите всъщност рядко са общителни и по-скоро са затворени.

KiLLeR_InSTiNkT
04-14-2007, 22:06
Хем забавен, мил, но в същото време с характер и да е сериозен. Да знае какво иска, да държи на мен... Оф май станаха много неща...

Chukasimo
04-14-2007, 22:09
Това, че никой не ги взема насериозно, не значи, че не са свесни хора. Просто не всеки е общителен. Гениите всъщност рядко са общителни и по-скоро са затворени.
аз с гении не се движа...сам0 с диваци :-D

`Death`Whore`
04-14-2007, 22:11
След като не можеш да отговориш на поста ми, не се опитвай да изместваш темата ;)

Digital
04-14-2007, 22:17
Истина казва девойчето... въпреки това че е девойче.

`Death`Whore`
04-14-2007, 22:19
Би ли пояснил какво искаше да кажеш?

Digital
04-14-2007, 23:00
Би ли пояснил какво искаше да кажеш?
Кой. Аз ?

`Death`Whore`
04-14-2007, 23:01
Мда :)

Digital
04-14-2007, 23:09
Мда :)
Нищо обидно, красива млада госпожице. Но се чудех... дали харесвате руска музика ?
http://www.data.bg/f.php?fid=443653

`Death`Whore`
04-14-2007, 23:10
Линкът не ми зарежда...а и къде сте ме видели, Драги ми господине, че твърдите, че съм красива?

Digital
04-14-2007, 23:14
Линкът не ми зарежда...а и къде сте ме видели, Драги ми господине, че твърдите, че съм красива?
Любе - Ty nesi menya reka
Не е нужно да съм Ви виждал, за да твърдя че сте красива.

`Death`Whore`
04-14-2007, 23:16
Майка ми харесва руската музика...впрочем, само аз ли съм чела "Ние, врабчетата"? Никой не разбира обръщението "Драги ми господине"...а е толкова забавно \:D/

Digital
04-14-2007, 23:21
Майка ми харесва руската музика...впрочем, само аз ли съм чела "Ние, врабчетата"? Никой не разбира обръщението "Драги ми господине"...а е толкова забавно \:D/
Дам, интересно е.

Tesinka
04-15-2007, 09:13
Romantichen,da znae kak da se durji s men,da e mil,da znae kakwo iska ot jiwota, da e otdaden samo na nashata lubow, momche koeto e gotowo na wsi4ko za da spasi wruzkata ni... Wse pak nqma da e losho da e s krasiwa wunshnost,no towa ne e chak tolkowa wajno :)

GiRl^of^PriStOn
04-15-2007, 09:15
tip ''losho momche'' :P

mechtaq_za_teb
04-15-2007, 09:17
Opredeleno da ima 4uvstvo za humor,leko otka4en,nestandarten,malko romanti4en i da znae kak da se darji s edno momi4e.

Disorder
04-15-2007, 09:19
Луд, в известна степен непукист, забавен. Определено да бъде мъж! За известно време би ми харесало да командвам мъжа си, но скоро след това ще започна да го презирам.
=D>

iLoveChocolate
04-15-2007, 10:45
Momi4eta kakvi mom4eta haresvate po harakter =|> dushata na kompaniqta, s 4ustvo za humor, malko vulgaren,mnogoo romanti4en,muj pod4ehal,toi da e vodeshtata figura vuv vruskatavi , da skriva nezna4itelnite neshta za koito nqma zakakvo da se pritesnqvate no toi e sigoren 4e shte se poburkate , neshto ot tozi rod napishete plss

аз лично харесвам с чувство за хумор, характера вече не е от голямо значение, стига да не е некой женкар или женчо, да не бъде вулгарен, малко но достатъчно романтичен, е не под чехъл но взаймно да се уважават с партньорката.

Sarabi
04-15-2007, 10:53
:arrow: I want a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will stay awake just to watch you sleep. The boy kisses your forehead, who wants to show you off to the world, who hold your hand in front of his friends, who thinks you're just as pretty without make-up on. The one who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you. :D Такова момче искам аз :)

Хах, нещо такова. Падам си по романтиката, но да има и разнообразие- да е ентусиаст, решителен... не точно душата на компанията, но такъв, който всички уважават, когато заговори. Леко завеян... мечтател. Импулсивен. Да ме оценява и да уважава мнението/решенията/желанията ми. Не да ми угажда за всичко, но да ме уважава. Ама такъв няма :lol: .

NightSky
04-15-2007, 11:01
Такам...аз харесвам момчета като гаджето ми...той е :arrow: доста луд, леко вулгарен на моменти, обаче когато е с мен се опитва да се държи добре :wink:

sweet_holly
04-15-2007, 11:02
Забавен, решителен, закачлив, мил,изобщо момче, с което да мога да говоря свободно(и си го имам :smt050 ),но не някакъв наперен и лигав :D

_Cassie_
04-15-2007, 18:05
Ами харесва ми, когато е мил и загрижен за мен (обикновено това се получава при по-големите момчета) :wink: Готино ми е, когато е романтичен (но не прекалено) и не ми харесват някакви безмозъчни типове, оставили водещата роля на жената. Обичам, когато знам (както се казва) че той е мъжа в семейството :P Но това съвсем не означава, че аз нямам свое мнение 8) Ами.. не знам, може би много момичета смятат това за глупаво и не биха се съгласили с мен. Всеки си има вкус все пак. Успех! :smt007

BAYO
04-15-2007, 19:29

Хах, нещо такова. Падам си по романтиката, но да има и разнообразие- да е ентусиаст, решителен... не точно душата на компанията, но такъв, който всички уважават, когато заговори. Леко завеян... мечтател. Импулсивен. Да ме оценява и да уважава мнението/решенията/желанията ми. Не да ми угажда за всичко, но да ме уважава. Ама такъв няма :lol: .

Има!!!

04-15-2007, 19:37
tip ''losho momche'' :P
А ти си тип тъпа курва.

PaMit0
04-15-2007, 19:41
на мен ли4но ми харесват по веселите,леко луди напрао абе 4овек с който никога да не ти е ску4но,такива хора страшно много уважавам и оби4ам \:D/

punisher
04-15-2007, 19:44
тва пък от къде го измисли :-s
съвсем не е така! :wink:

04-15-2007, 19:45
Така е, така е. Не е хубаво човек все да се пъчи и да се прави на принц или принцеса и да се отнася с хората като с публика.

punisher
04-15-2007, 19:48
Така е, така е. Не е хубаво човек все да се пъчи и да се прави на принц или принцеса и да се отнася с хората като с публика.

тва което описваш не е душата на компанията :wink:

Nassgerrack
04-15-2007, 20:12
Въпреки че съм момче смятам,че имам достатъчно опит да пиша наравно с мацките.

Мъжът е този,който жената уважава,който е до нея и я подкрепя в трудните моменти.Истинският мъж е забавен,арогантен,съобразя ва се с чувствата на момичето до себе си.Той играе водещата воля във връзката (съгласете се,че никой не обича хленчещи момчета,дето очакват момичето да определя къде да излизат).Той е лидер ,което на практика обезмисля контрапоуста ,че момчетата тип "душата на компанията" са кретени.По-скоро момичето което го е написало това е сбъркало лидера на групата с шута,който си е реален аутсайдер.