View Full Version : Durex лубриканти
Я да ви попитам аз - поразрових се из търса4ката и видях, 4е много хора ползват лубриканти на Дурекс. Та въпросът ми е къде то4но ги продават (някъде в Сф да е), 4е съм питала в аптеки, гледала съм и в секс шопове, ама няма. Всякакви други видове и марки има, ама не и такива :-k
Ами в България никъде не съм виждала, но във Виена, където уча, има лубриканти и разни други интересни неща на Дюрекс, които тук за съжаление не съм виждала.
LetiCherry
04-14-2007, 12:00
Ами в България никъде не съм виждала, но във Виена, където уча, има лубриканти и разни други интересни неща на Дюрекс, които тук за съжаление не съм виждала.
Това бях аз :wink:
malkoto_sladur4e
04-14-2007, 13:08
Hehe ne si t1rsila v1ob6te...az jiveq mn mal1k grad i onq den kato vlizah v edna apteka gi ima6e to4no na Durex..pot1rsi o6te...nev1zmojno e v sf da gi nqma! :smt017
kat4enceto
04-14-2007, 13:21
аз съм ги виждала в биила да се продават!!!!потърси!
Schnitzer
04-14-2007, 14:05
Има в София но не мога да ти кажа от къде точно защото не съм от там :-D
v magazinite na seven seconds se prodavat,a su6to i v edna apteka na vito6ka gi vidqh.nikak ne sa lo6i,az sum polzvala qgodka i tozi sus zatoplq6tiq efekt(no toi malko me 6tipe6e).hubavoto im e 4e ne sa mn mazni.no pone po moe mnenie ne sa nai dobrite za analen seks imenno za6toto tam tr nqkoi po mazni4uk..dano sum ti pomognala:)
p.s. struvat okolo 7 i ne6to
Schnitzer
04-14-2007, 19:33
v magazinite na seven seconds se prodavat,a su6to i v edna apteka na vito6ka gi vidqh.nikak ne sa lo6i,az sum polzvala qgodka i tozi sus zatoplq6tiq efekt(no toi malko me 6tipe6e).hubavoto im e 4e ne sa mn mazni.no pone po moe mnenie ne sa nai dobrite za analen seks imenno za6toto tam tr nqkoi po mazni4uk..dano sum ti pomognala:)
p.s. struvat okolo 7 i ne6toАха,хич не става за анален, :-D супер си е даже и за анален и за вагинален :wink:
аз съм ги виждала в биила да се продават!!!!потърси!Не знам в кой град си, но определено в софийските Били ги няма тези лубриканти на Дюрекс![/code]
ThePainIsReaL
04-15-2007, 06:13
Хах.. стига бе. Вие ме убихте. Как няма да има в София. В Асеноград има, в София няма да има. Поне в 3 аптеки в моя град съм виждала.. цената 11 лв, шишенце/тубичка ( във формата на шишето от кристалите за коса ) 75мл.