View Full Version : ПОГЛЕДНЕТЕ ТУК АДМИНИ,МОДЕРАТОРИ И ТН.
happy_cute
04-14-2007, 12:03
Aре да направим важна тема ПОМОЩ!,в която всеки който има проблем да си го пише и да му помагаме,защото така с тия 200 страници е мнг тъпо :-s
`Death`Whore`
04-14-2007, 12:07
А с какво ще се запълни разделът тогава?
не ми пука аз не пиша там :oops: :oops: :oops:
nencuHka
04-14-2007, 13:40
Не мисля [-X
Мисля, че така си е добре. Ако има 1 тема с хиляди въпроси , то ще се бъркаме кво, на кой да пишем. Напрао ше стане едно мазало .... Някой пита, после втори, после трети, отгов. на първия, на втория, а докат отг. се натрупват още 200 мнения... мммм мноо голяма каша ще стане. Всяка жаба да си знае гльола, според мен!
NightSky
04-14-2007, 15:02
По-добре за всеки проблем да си има отделна тема, ако темата е една за всички проблеми ще стане голяма каша.
да бе и ше стане егати обърквацията
Shadow_Walker
04-14-2007, 16:55
По-добре за всеки проблем да си има отделна тема, ако темата е една за всички проблеми ще стане голяма каша.Точно това си помислих и аз.Ако се направи такава тема ще има нз си колко проблеми и отговорите им ще бъдат супер разбъркани.Ще трябва да преровиш цялата тема за отговори по твоя проблем пък и всеки няма как да отговори на всички-ще отговаря на един.Мненията едно след друго може даже да отговарят на съвсем различни въпроси и ще се чудиш вече какво четеш...
А и форума ще стане много празен :-D
Добро ютро форум :lol: Авторът на темата май не се е бил досетил за бъркотията, дет ще настъпи, ако тва се случи. :smt017
happy_cute
04-14-2007, 18:47
кой гласува за Милан :P
А с какво ще се запълни разделът тогава?И аз това се питам.Предложението за важна тема не е прието.