Влез

View Full Version : pylno bezumie

Vanchetooo
04-14-2007, 12:05
Zdr forumci. Imam strashen problem. Iskah da napravq nomer na gadjeto si i kakvo stana - sama padnah v kapana si. I sega mi ostava edinstveno da placha i da se sysipvam zashtoto go obicham ujasno. A sega shte razkaja. S nego hodehme no postoqnno stavaha nqkakvi nedorazumeniq s drugi momcheta i toi se drazneshe i smqtashe che go razigravam. Dokato vednaj ne mi se zakani : "Samo da mi se otdade vyzmojnost i shte ti pokaja kolko sa priqtni nomerata deto mi pravish!". I ot togava zapochva da me glojdi lubopitstvoto che toi moje da mi izneverqva i reshih da mu napravq nomer. Nakarah edna moq priqtelka da mu pishi sms che iska da go vidi, che misli za nego i t.n. Toi i otgovori che e syglasen da se vidqt. I taka 3-4 dni q dyrjeshe na mushka ama otlagashe izlizaneto im. Az ne izdyrjah i mu vdignah skandal zashtoto ne mi kazvashe nishto za neq. Kazah mu che vsichkoto tova e izmisleno ot men, che sym iskala da go probvam. I toi se qdosa oshte poveche i nqma da zabravq kakvo mi kaza togava "Cqlata taq glupost e inscenirana ot teb. Sega ako trygna s neq, dovolna li she si?". Loshoto e che nie s nego skysahme nqkolko dni sled tia karanici. A toi oshte i se svalq :( Ako nqkoi moje da mi kaje kakvo da pravq shte mu byda mnogo blagodarna. Toi ne iska veche da e s men. Toi iska neq :(

furtado
04-14-2007, 12:15
ami ako iska da e s neq ve4e,nqma kakvo da mu misli6.tva e fakt i tolkova,trqbva da se primiri6.dali si si vinovna ti ili tova e 6tqlo da se slu4i rano ili kysno e drug vypros.abe toi ako iska da e s teb 6te byde,ako ne iska nqma,tova e.kofti situaciq.

Small-Kitty
04-14-2007, 13:10
За съжаление,сама си си виновна.Трябваше преди да направиш нещо да помислиш. Намери си друг и толкова,хич да не ти дреме, и хич не се паткай :)

`Death`Whore`
04-14-2007, 13:11
Когато започнете да си правите номера, значи идва краят. Аз бих го убила, ако накара някой свой приятел да ме сваля.

AnS
04-14-2007, 13:31
Еми виж сега,ти сама си си виновна не е трябвало да му правиш такъв номер,за мен това е абсолютно детска постъпка той за това и те е оставил.Друго не знам какво да ти кажа.

nencuHka
04-14-2007, 13:45
Постъпката ти е тъпа и със твоите камъни,по твоята глава...
Не е трябвало да правиш това,
защото все едно не му вярваш..То е ясно ,че той е загубил
доверието си в теб след случките със други момета,но
ти си поддала на изпитание и твоето доверие към него.
Ето виждаш сама резултата,а момичето ако наистина ти е
приятелка няма да му се "връзва"

BAYO
04-14-2007, 14:59
Ми сама си си виновна. Как си могла да му кажеш бе? Ми кажи, че си разбрала от еди къде си... да видиш после мъмкания и оправдания... ся к'вато супа си си надробила, ще си я сърбаш. Започнали сте игра, която се казва "Играчка-плачка" и накрая се е видяло, кой си е играл и кой е плакал.

NightSky
04-14-2007, 15:07
Направила си голяма грешка спрямо него.Все пак опитай да оправиш нещата като му се извиниш, обясниш постъпката си и т.н

IKisseDAGirL
04-14-2007, 15:14
Такам, ти само си спомогнала да се случи нещо, което рано или късно е щяло да стане - той да се увлече по приятелката ти. :? Ако не беше ти, щеше да е нещо друго.
И да съжаляваш, и да не съжаляваш - все тая, станалото е факт :roll: сега едва ли би могла да върнеш времето назад..

Има вероятност нарочно да се преструва, че иска да е с нея, за да те накара да се почувстваш прецакана и да те накаже за номера, който си му спогодила, но при положение, че се е съгласил да излезнат.. едва ли.. :-k

ledenakrasota
04-14-2007, 17:05
Zdr forumci. Imam strashen problem. Iskah da napravq nomer na gadjeto si i kakvo stana - sama padnah v kapana si. I sega mi ostava edinstveno da placha i da se sysipvam zashtoto go obicham ujasno. A sega shte razkaja. S nego hodehme no postoqnno stavaha nqkakvi nedorazumeniq s drugi momcheta i toi se drazneshe i smqtashe che go razigravam. Dokato vednaj ne mi se zakani : "Samo da mi se otdade vyzmojnost i shte ti pokaja kolko sa priqtni nomerata deto mi pravish!". I ot togava zapochva da me glojdi lubopitstvoto che toi moje da mi izneverqva i reshih da mu napravq nomer. Nakarah edna moq priqtelka da mu pishi sms che iska da go vidi, che misli za nego i t.n. Toi i otgovori che e syglasen da se vidqt. I taka 3-4 dni q dyrjeshe na mushka ama otlagashe izlizaneto im. Az ne izdyrjah i mu vdignah skandal zashtoto ne mi kazvashe nishto za neq. Kazah mu che vsichkoto tova e izmisleno ot men, che sym iskala da go probvam. I toi se qdosa oshte poveche i nqma da zabravq kakvo mi kaza togava "Cqlata taq glupost e inscenirana ot teb. Sega ako trygna s neq, dovolna li she si?". Loshoto e che nie s nego skysahme nqkolko dni sled tia karanici. A toi oshte i se svalq :( Ako nqkoi moje da mi kaje kakvo da pravq shte mu byda mnogo blagodarna. Toi ne iska veche da e s men. Toi iska neq :(

Мила,ти сигурна ли си,че тази твоя "приятелка" ти е такава?Помисли си :? Тя как се държи?Ако найстина иска да ти помогне няма да се сваля с него,ако му обръща внимание де :smt017 Като чета ти пишеш,че ставали все някакви недоразумения :smt017 А и по начина на писането ти за него и цитатите ми се вижда доста нервна и конфликтна личност :-k Явно е доста избухлив. След като те е обичал толкова не ти ли е имал доверие :wink: Ядосал ти се е явно,но най-добре му кажи истината вместо да седиш и да се кумиш :wink: Това са пълни глупости според мен,но ако поне му е пукало за теб ще ти изслуша [-X Ако не ...бии му дуспата,моля следваштия!Пълно е с цветя за мирисане :wink:

ledenakrasota
04-14-2007, 17:10

Мила,ти сигурна ли си,че тази твоя "приятелка" ти е такава?Помисли си :? Тя как се държи?Ако найстина иска да ти помогне няма да се сваля с него,ако му обръща внимание де :smt017 Като чета ти пишеш,че ставали все някакви недоразумения :smt017 А и по начина на писането ти за него и цитатите ми се вижда доста нервна и конфликтна личност :-k Явно е доста избухлив. След като те е обичал толкова не ти ли е имал доверие :wink: Ядосал ти се е явно,но най-добре му кажи истината вместо да седиш и да се кумиш :wink: Това са пълни глупости според мен,но ако поне му е пукало за теб ще ти изслуша [-X Ако не ...бии му дуспата,моля следваштия!Пълно е с цветя за мирисане :wink:

Да допълня...извини се,пък ако не стане...както казах...Моля следваштия :smt019 Но все пак това са само мнения :smt019 Слушай сърцето си :wink:

Diva4e
04-14-2007, 17:46
Е да кофти се е получило ама аз си мисля че той прави всичко нарочно сега.Ти с това си поведение сама си го направи да се държи така ама той все пак неможе ли да разбере,че ти правиш тези неща и заради него той е главната причина.И аз правя подобни номера на приятеля си .. е да той много ми се ядосва ама си знае,че правя глупости от факта,че съм много ревнива .. ама той си ме знае,че за най малкото се ядосвам и за това е много послушен

koalka
04-14-2007, 19:15
Жалко, че така е станало, но сама си си виновна, ясно е.Естествено, мче ще се ядоса като му правиш номера, ти какво искаш?

radito
04-14-2007, 19:28
Според мен само се прави, че я иска, за да те подразни

mIracLe^
04-14-2007, 19:30
Жалко, че така е станало, но сама си си виновна, ясно е.Естествено, мче ще се ядоса като му правиш номера, ти какво искаш?

:wink:

Kianna
04-14-2007, 20:32
Постъпката ти е тъпа и със твоите камъни,по твоята глава...
Не е трябвало да правиш това,
защото все едно не му вярваш..То е ясно ,че той е загубил
доверието си в теб след случките със други момета,но
ти си поддала на изпитание и твоето доверие към него.
Ето виждаш сама резултата,а момичето ако наистина ти е
приятелка няма да му се "връзва"

:smt045

fei4ka
06-16-2007, 11:00
xmm naistina e stanalo dosta kofty mila,nooo ne se kosi ne e kraqt na sveta. a i v kraina smetka naistina sedni da pogovori6 s nego da si izqsnite,koi kakvo 4yvstva i,ako naistina `obi4a` drugata da ne ti puka ne te zaslujava,a ako frendkata ti s16to mu nalita tegli i mainata i na neq (s izvinenie) zna4i ne ti e nikakva fr ami typa izpolzva4ka,koqto sig. m ue hvyrlila oko dosta otpredi,za da se s1glasi da go napravi (tova s sms-a) :smt012 vdigni si gordo glavata i im pokaji,4e nikoi ne moje da te ma4ka !puk ledenakrasota e prava ima o6te tolkova riba v moreto :smt016 ne si zaslujava da strada6 za nqkoi,koito ne te zaslujava,dokato nqk1de moje da te 4aka edna naistina istinska liubov :wink:

devoikata
06-16-2007, 11:19
Всички са прави че постъпката т е била детска,но в такъв момент не се исли много много кое е редно и кое не..относно твоята приятелка ако наистина ти е такава никога не би му се вързала..или говори с него ако наистина го обичаш толкова или го оставяй и гледай напред :) Успех мила :wink:

Black_Devil
06-16-2007, 11:22
ti si si vinovna ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Leksi23
06-16-2007, 11:36
Даммм ти си си виновна мила, но той що е отговорил попита ли се? Щом е отговорил на нея значи е отговарял и на други. Замисли се и продължи нататък, той не е единственото момче :wink:

Soy_tu_mujer
06-16-2007, 12:05
Mai i dvamata mn se zadulbo4avate v sobstvenata si glupost. Ostavi taka neshtata za izvestno vreme. 1-2 dni se druj drujelubno s nego ama bez da mu pravish nqkakvi nomera i tem podobni raboti. Kaji mu, 4e trqbva da pogovorite i da opravite neshtata. Kaji mu tova, koeto 4uvstvash kum nego, kak se 4uvstvash po princip sled tezi nedorazumeniq i kakvo mislish za cqlata tazi rabota. Kaji mu, 4e neiskash da obrushtate poveche vnimanie na tova i da zapo4nete ot na4alo bez karanici i qdove. Kaji mu kak iska6 da sa neshtata m/u vas i kakvo iskash da se slu4i! Ubedena sum, 4e 6te e suglasen i shtom e taka ne si pravete takiva nomera, zashtoto znam 4e ne e mn priqteno. Aide obi4aite se i se vzimaite :)
Dano sum pomognata.

Tova ot men.

MoHuTo
06-16-2007, 14:58
Еми много ясно, че ще се ядоса като му правиш номера? Ти какво очакваш, ти да си правиш каквото си искаш и да му въртиш номера, а той да те търпи ли?! Извинявай ама човека не е длъжен.Сама си си виновна, сега си понасяй последствията...и дано се поучиш от грешката си [-X