Влез

View Full Version : Naked real ...

04-14-2007, 14:12
Хората си казват вече "Обичам те" вместо "Здравей, как си?".
Лъжат се докато се гледат, лъжат се докато се прегръщат... лъжат се докато се целуват .... лъжат се постоянно .... и дори когато си казват новото "Здравей" ...
Човек осъзнава тези неща след 1та ... 2та ... а може би и по късно ....
Всеки си представя прекрасното момиче ... и буф то изведнъж стой пред него ... устните са й като на ангел .... кожата и е ... лицето ... очите усмивката .... всичко е различно ... когато я целуваш обичаш когато тя види пламъка в очите ти .... и как изгаряш от желанието да го повториш от хиляди пъти .... но винаги изкача реалноста .... проблемите .... те хем укрепват дадена връзка хем я развалят ... но когато се карате след помиряването всякаш всичко е супер когато прегърнеш и целунеш момичето когато си и ядосан и използваш цялата си ярост ... зада я целуваш по страстно и по страстно ... летиш .... това ти харесва .... и пак живота си тече като хората ... но един топъл слънчев ден когато всичко е с главата надолу осещаш, че става нещо и там .... тя нете гледа по същия начин ... нете целува по същия начин .... и нете държи по същия начин .... тогава идва въпроса .... какъв е проблема ... къде се крие .... защо искаме да го потулиме, а него споделим и да намерим решението .... с думи от рода на "да си останем приятели .... след време ще съжалявам, но сега искам това ..." е с 2 думи всичко свършва в този момент .... хората който до сега са били ---> <--- един срещу друг вече са с разменени посоки <--- ---> всеки поел своят път .... а може би и единия да се мъчи да догони другия --->--> но да нему достигат сили ...
е .... думите ... жестовете .... те са без значение когато вътре дълбоко в себе си знаеш, че не е така ... и няма да бъде или просто бягаш от това което искаш ....
Вече и музиката ... която до скоро ти оправяше настроението те забива още по-надолу още ... и още .... няма го живота в теб ... сякаш някой е дошъл .... зел е полувината ти сърце и е избягал .... Залъгването ... че всичко е ОК... ще сте перфектната 2ка.... и красотата и излъчването на човека срещу теб .... вече ти напомнят само за болка .... и идва големия въпрос .... защо обичаме ... защо се влюбваме .... при положение, че знаем че винаги ще дойде момента когато ще ни боли .... защо се лъжем и си казваме "Обичам те" вместо "Здравей" ....
Мислите ... дали времето е било изгубено .... дали ще те боли още дълго .... дали това е истина .... или не ... дали е поредния кошмар или е истина неспират да те измъчват ... но трябва време да се възвърне другата част от сърцето може да не е напълно но поне една част ... да усетиш, че нете боли вече и да започнеш новото търсне в което ще си като самотен номад в пустинята .... бягайки от истинската любов залъгващ се, че ако не обичаш няма да те боли и ще ти е по-хубаво .... и ще може да издържиш така .... но един път осъзнаваш, че щом неизпитваш нищо към човека тогава защо си с него .... и следва пак същата история ....
Защо бягаме от любовта защо се крием .... защо неискаме да я приемем .... защо неси казваме "Здравей" вместо "Обичам те" защо се лъжем въобще ....
Няма да задавам въпроси от рода на "Има ли наистина любов" защото има доказателство за това са нашите родители ... баби дядовци и всичките който са направили всичко напред с времето зада се появиш ти ....
Когато Павагон пишеше из форума за неговите раздели и разбито сърце .... се чудих какво му има на този човек какво толкова е станало .... е истината е била, че е бил давал сигурно цялото си сърце .... и след това е идвал някой зимал е полувината и си е заминавал .... просто е дал Х-са ...
Хубаво е човек да се осъзнае на време .... да знае какво прави .... и въпреки хилядите думи .... да знае да се пази, но да внимава да небъде той човека който ще каже "неизпитвам нищо към теб" защото през цялото време се е крил!

Ice_Queen
04-14-2007, 14:26
Гадно,но адски вярно! :smt011

Digital
04-14-2007, 14:33
Същите размисли, същите въпроси, същите изводи... жалко е.

BAYO
04-14-2007, 15:05
Тва е самата истина, колкото и гадна да е!!! :smt011

BuzkatA
04-14-2007, 15:12
аз съм автора несе бях логнал ...
така е ... наистиан това е истината и ще я изпитваме още и още ... докато нестанем дърти и да мислим за брак деца и семейство и тогава може да намерим някой който да сподели любовта ни ... но хора на 30 год се развеждат, а какво остава за нас 16-20 год

IKisseDAGirL
04-14-2007, 15:41
При всяко едно нещо е така - има възход и падение, всеки път с различна продължителност,а и се редуват. В началото започва хубаво, опияняващо, двамата не се познавате особено, изпъкват само добрите качества на човека с/у теб - тези, които те карат да те привлича още повече :) С времето, рано или късно, се сблъскваш и с отрицателната страна, постепенно отрезняваш и започваш да забелязваш и останалите не особено приятни факти около този човек.
И тъй като толкова те е запленил в началото, не може да не ги преглътнеш, не може да не направиш компромис в името на онова, което те е очаровало в него :roll: И така всеки път, когато не харесаш нещо или се огорчиш, налага ти се да го подминеш заради хубавите ви моменти до сега, заради преживяното, заради положителната страна, която първоначално те е впечатлила.
Бавно, но славно обаче, малките неща, които са те разочаровали, убиват останалото... накрая се получава така, че без да забележите коренно сте се променили в очите на този отсреща, а и самият живот, ежедневието, опитът ви е променил и няма изход - всеки трябва да си избере нова посока, в която да върви. А защо никак не ви се иска, защо е толкова трудно и изобщо не го желаете наистина: заради спомените от преди, спомените за човека, в когото сте се влюбили в самото начало, човека, отдавна останал в миналото, но когото толкова копнеете да почувствате, че е тук отново.. поне за миг :roll:

Рано или късно успяваш все пак да се измъкнеш от този мираж и да се осъзнаеш... всичко си има начало и край, но краят е, за да може нещо друго да започне, и в повечето случаи така и става :wink:
Трябва само известно търпение.. Всичко е един неизбежен кръговрат. Едно отминава, друго идва и всеки път е по свой си начин значимо за теб...докато не го преживееш.. понякога и след това, но вече не те гложди отвътре.

Хаха, никога не ми се е случвало на мен наистина, дълги връзки съм нямала, а и лесно подминавам всичко случващо се, което не ми носи радост или ме кара да зациклям на едно място... гледам по-бързо да се оттърва =; 8-[
Това, което казах, са лични наблюдения върху приятели и близки, та дори и непознати, за това поправете ме, ако някъде греша..

04-14-2007, 19:55
kysmet kwo ...

Kianna
04-14-2007, 20:13
... :!:

BAYO
04-14-2007, 23:04
Хъм, АТАКАBG, ти пък какво имаш в предвид под "сбъркани ценности". Нещо не я схванах тоя път мисълта ти? И защо човек тря да има сбъркана ценностна система, за да се стигне до тва ниво? То в такъв случай, повече от 90% от хората тряя да имат такава система ... нелогично звучи.

Digital
04-14-2007, 23:10
Хъм, АТАКАBG, ти пък какво имаш в предвид под "сбъркани ценности". Нещо не я схванах тоя път мисълта ти? И защо човек тря да има сбъркана ценностна система, за да се стигне до тва ниво? То в такъв случай, повече от 90% от хората тряя да имат такава система ... нелогично звучи.
Между другото и аз се чудех същото ама ме мързеше да пускам пост xxx

BAYO
04-15-2007, 00:42
Много време ще ми отнеме да ви обясня,а и... Съмнявам се повечето да осмислят написаното. Нещата са много,много дълбоки... 8)

Се пак моеш да опиташ, ако не днеска, то утре, като те ОТмързи да пишеш. А и не забравяй, че не всички сме нисши същества. :wink: