View Full Version : Живота е такъв какъто си го направиш !!!
Здравейте.Ми постоянно чета проблемите на всички писали във форума, който търсят съвети и така нататък.Но не разбирам едно- защо всички толкова му мислят-каво ще стане какво ще си помисли и т.н.Все пак живота не се върти само около едно момче/момиче. Има толкова други неща за който да се мисли.Защо когато едно момче/момиче ви е одрезало трябва да настоявате. Все пак нито ще е първия/първата нито последния/последната. Живели сте до сега без нея/него и това че сега не сте заедно не значи че живота свършва. Не се впрягайте толкова много ще доиде и някои/я друг/а.Това не е края.Просто си живейте, забавлявайте се все пак никои не знае какво го очаква.Дори и без момчета/момичета не се свършва всичко.Какво от това ше си нямаш гадже това не ти пречи да излизаш да се веселиш.Затова не се впрягайте толкова много. Живейте си ден за ден. Човек никога не знае какво може да му се случи. Мислето му тогава когато дойде. Просто се наслаждавайте на живота, защото той е много кратък, а само като се тормозите повече си го скъсявате. Гледайте на нещата по позитивно. Ми това е от мен. Неочаквам отговор но на този които ще ми пише предварително благодаря !!!
NightSky
04-14-2007, 14:58
Определено си прав.Света не се върти около един единствен човек.
cherinka
04-14-2007, 15:08
Ми никой в проблема си не е описал, че животът му се върти около един човек...........
Просто хората искат помощ как да се справят с проблема си, съвет как да продължат с/без него/нея, виждат гледните точки на други хора, изливат (или по-точно Оливат) си мъката тук, споделят, търсят опора. Тоя раздел е за такиа работи. Иначе тийнейджърите нямат проблеми единствено с/в любовта.. както виждаш има и други раздели.
Абе, с две думи, човек без проблеми е човек, мъртъв за света. Тва някой известен го е казал.
Мисълта ми е, че малко или много човек добива представа за живота със всичките тези изпитания и
май нещо се отплеснах от темата.. :shock:
Не бива да се живее ден за ден, а човек трябва да си постави цел в живота и да я следва безрезервно, тряя да си гради живота и т.н, иначе живееш ли ден за ден... то така неусетно си минава времето, щом нямаш планове и т.н и оф нз кво говоря вече...
Виж к'во шефе (@автора), и на мен не ми дреме за тия глупости, които се пишат в тоя раздел на форума, ама е по-весело отколкото да чета кефче. Ама ако всички мислеха точно по същия начин, нямаше да съществува този раздел.
Много благодаря че сте ми отговорили. Сагласна съм че това е форум в който човек може да си споделя проблемите и т.н но мисля че не е нужно чак толкова да се отдава значени на даден човек.защото той ако заслужава това внимание той немаше да постъпва по един или друг начин.човек трябва да се радва на простичките неща,да се забавлява просто да живее и като се върне назад в спомените си да си спомни колко прекрасни мигове е имал а да не съжалява че си е губил времето с човек който не е заслужавал.и знам че имам много хора който като се замислят преди как са обичали някого а той ги е наранил, те съжаляват за това време.Просто човек не трябва да се впряга чак толкова в проблемите си.А пък и както казах-ЦВЕТА НЕ СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ЕДИН ЧОВЕК!!! Благодаря че ме изслушахте
IKisseDAGirL
04-14-2007, 15:46
Eee, най-накрая :lol: Ти си един от малкото трезво мислещи хора...
Всъщност, дано ги има повече де. Просто много рядко се забелязват.. всеки се задълбава в проблемите си и изобщо не вдига глава да се огледа :roll:
ThePowerOfLove
04-14-2007, 16:10
Аз пък се радвам,че има такъв форум...интересно е..! И когато човек е влюбен...го интересува само това! Понякога наистина света се върти
един човек,който за теб е най-важен и обичан! :roll: Еднакви хора няма и в различните хора харесваш различни неща...затова и си харесваш едно момче/момиче най-много и искаш да си с нея...нз,но аз мисля само за един човек и се забавлявам с друг,защото е невъзможно да съм с този,който наистина ОБИЧАМ,затова съм с някой,който харесвам....Знам,че не постъпвам никак правилно :smt011 но не знам какво др да правя... Айде извинявам се,че ви доскучах и ви отнех време за моите простотий.. :|
IKisseDAGirL
04-14-2007, 16:14
Никой не е казал, че не трябва да има форум "Любов", за друго иде реч :)
Повечето прекалено се задълбочават и вживяват в даден проблем.. или случка.. и толкова много са тотално отчаяни, когато няма кой знае колко основателна причина [-(
Да, хубаво е да живееш ден за ден, но трябва да имаш и цели, но да не мислиш постоянно за тях, ами да ги постигаш.
Да,няма спор,че си прав.Животът не се върти около един човек и не трябва да отдаваме живота си само на 1...
И аз така си казвах,но ... Си промених мнението...
Особено,сега,докато сме тийнейджъри какво може друго да ни вълнува....Повечето тийн са задоволени от родителите си и от тях се изисква само да учат ... И естествено,че ги влече това да си имат гаджета...За какво друго може да мислим...Учене и момчета,момичета ... Когато любовната "треска" те завладее ти не си я питал,тя е дошла при теб най-нахално и има 2 варианта...Да ти направи живота черен,или не.. Тези,които споделят тук значи имат проблеми,следователно е първия вариянт...
Когато са разочаровани в любовта те не виждат нищо друго освен въпросния човек,и само това ги интересува ... Няма да мислят дали има да мият чинии и такива неща...За тях те са незначителни,а най-важното е човекът,който ги е накарал да се чувстват зле.Обзети са от най-различни смесени чувства...Гняв,ярост,жал,съж аление...Каквото пойскаш...И не могат да проумеят,че това са глупости-не изключвам и себе си,защото изпадам в такива кризи-...Когато им мине вече се осъзнават.......На мен още не ми е минало ](*,)
По тази логика, ако са наистина влюбени няма да потлеждат форума, защото хората в него няма да съществуват. Идват тук само при проблем. Взимат каквото им трябва и си отиват.