View Full Version : Наще не одобряват нищо което харесвам и искам
Начи от едно време вижданията ми и мнението ми относно много неща се промениха. Вече не се обличам с обикновените дънки и "малки сладки обувчици", а си носа АБСОЛЮТНО НАРМАЛНИ за мен дрехи-кецове и по-широки панталони... като си взема някоя дреха и викат "И си дала пари за парцали?" :shock: И веднъж казах че ще си пробич ухото... но не се уточних къде и ми позволиха... като се прибрах искаха да я видят-показах им я.... беше на трагуса и пак последваха "ти акъл имаш ли как можа да се пробиеш там, не мога даразбера, ако знаех нямаше да ти дам пари". Сега искам да си пробия веждата и думите на баща ми бяха- "Това е само за изруди, никой нормален човек не би го направил... почваш да ме съмняваш.."
Но аз много държа да направя това което на мен ми харесва и постоянно говорех за това, натяквах, карах се жестоко с тях само заради обецата и на това тати отговори "Ти да не си наркоманка или сектанка" и основанието за забраната му относно обецата е "На тези хора не гледат сериозно и никой ням ад а ги вземе на работа... и не им остава друго освен да се правят на интересни щот ще са безработни. Пък и мен ще ме е срам от теб"
И ще добавя че уча това което иска баща ми!
Имам чувството че баща ми иска да изживее друг живот, какъвто не е бил неговия, чрез мен. Правя каквото иска той, а не това коео и харесва на мен! #-o #-o #-o
NightSky
04-14-2007, 16:11
Ами поговори с баща си, увери го че нито си наркоманка, нито сектантка, а просто това ти харесва и искаш да го направиш.Ако се аргументираш, той няма да има разумно основание да ти отказва.Ако все пак упорства, можеш да си пробиеш веждата без да му казваш предварително.Вярно, ще има караници, но ако наистина толкова искаш...
Amiii... ne znam ... naposledyk ne moga da razbera teq roditeli typi i smotani .. (osobeno moite)
Аз също бих ти забранила. :-D
След време сама ще се увериш,че вашите са били прави.
`Death`Whore`
04-14-2007, 22:02
Глупости. Родителите на мама са такива...забранявали са И да има повече от 1 рокля дори...и не са били прави. [-X
И за кое да са прави?Щом харесва нещо, нека го прави!Ако няма опасност да я изгонят, да се дупчи ако иска.Ако е за едното викане, голяма работа...
Fucking_Life
04-15-2007, 15:06
:smt018 На баща ти.!
CVETELLINA
04-16-2007, 21:42
След време сама ще се увериш,че вашите са били прави.И аз така мисля..И не мога да разбера какъв е тоя стил-едно нормално момиче,да се прави на няква раздърпана повлекана с тези дрехи.. :| И така наречените "кецове" и "широки панталони" са толкова груби (според мен),че въобще не отиват на едно момиче.Още по-малко пък да почнеш да си слагаш обеци по веждите,езика и незнам си още къде. :shock: Все пак всякакви хора има-но за мен не е правилно това нещо. :-#
PODKREPQM
RoyTheReaper
04-17-2007, 16:21
Не е нещо без което не можеш да живееш. Ще изчакаш да станеш на 18 и тогава ще си сложиш, ако разбира се все още искаш, което ме съмнява.
Баща ти е прав, че пиърсингите не подхождат на един сериозен работещ човек.
Така че мисля, че родителите ти са прави. Трябва да ги послушаш (не че имаш избор).
Ba6ta mi pravi sy6tite ne6ta, no nqma kak. :smt012 :smt012 :smt012
SuPeRSlaDkA
04-17-2007, 18:20
След време сама ще се увериш,че вашите са били прави.И аз така мисля..И не мога да разбера какъв е тоя стил-едно нормално момиче,да се прави на няква раздърпана повлекана с тези дрехи.. :| И така наречените "кецове" и "широки панталони" са толкова груби (според мен),че въобще не отиват на едно момиче.Още по-малко пък да почнеш да си слагаш обеци по веждите,езика и незнам си още къде. :shock: Все пак всякакви хора има-но за мен не е правилно това нещо. :-#
Ще мине.Ще мине за много малко време.Sure.
Много кофти, колкото вървят срещу теб - все повече се отдалечават.
Имам проблеми с моя баща и си намирам причини, поради които не съм си в нас през почти целият ден, но при теб е по-кофти. Ще си спестя моето мнение, но ако имаш нужда от помощ, I`m here :>
На колко години си?Ако си на 16-17 чакай да станеш пълнолетна и прави каквото искаш(не прекалявай).
CVETELLINA
04-19-2007, 16:49
Обаче ако наистина просто споделяш твоето мнение...Т'ва не се прави с тоя тон...Ми не с никакъв по-специален тон не го казвам,хах. :-D Просто го казвам,за да се "застраховам",че не натрапвам мнението си на никой и че всеки си мисли каквото си реши.Аз така мисля и го казвам. :D
[quote="exploitedteen"]също така се научи да ги поставяш пред свършен факт ;)[Със всичко друго съм съгласна, ама не и с това цитираното от мен.
1.Има всякакви родители.Ако направи нещо, което ИЗОБЩО, ама ИЗОБЩО не им се понрави сигурно ще има ред наказания.
2.След подобно нещо, може да спрат да й дават пари, за да не направи нещо пак.
Споменах, че зависи от характера и разбирането на родителите.
Това повече важи за пиърсингите.
Мое мнение. :wink:
Успех!!!
С наште беше същата история...
Врънках наште супер мн време за обица на веждата, не ми даваха, главно баща ми.Напраих си тактика.Спрях да ги врънкам за около месец-два, след тфа им сервирах, че се още искам обицата и баща ми вика 'оф праи кфот искаш, тялото си е твое', но го каза така сякаш не вярваше, че шсе пробия.. Е пробих се, даже им хареса :)
Сега ше си дупча ципата под езика, да виим дали ше забележат.. Правя си флеш,малък е за сега, не забелязват, мислят, че просто си тикам некфи пълнители и прочие..
Поговори с ваште и ги питай защо са толкова протиф.Колкото до работата-тфа пиърсингите са временни.И да искаш да запазиш да речем ена обица на веждата, няма да я имаш за повече от 2-3 години, просто кожата изтънява и мигрира..