View Full Version : KAK DA GO RAZBERA TOVA ...
Kaza mi 4e iska da budem otnovo zaedno,a dnes me podminava neznam dali naistina ne me vidq no .. bqhme edva na 2-3 metra edin ot drug .. biv6ta sym mu i predi 2 dni mi se mole6e i syjelqva6e za predi .. az go bqh zarezala .. razpra ot nqkude 4e o6te go haresvam i po4na da iska da trugnem otnovo .. obe6tava6e i ..obe6tava6e .. a sega tova kak da go razbioram msilq da govorq s nego no kakvo da mu kaja kakvo da go pitam qdosana sum mn ...
Nadelina
04-14-2007, 16:50
Obadi mu se.. iskai da se vidite lichno.. i govori s nego... izchopli vsichko ot nego.. ako ne vidish nishto symnitelno.. znachi naistina ne te e vidql.. i naistina moje da iska da bydete pak zaedno :)
Ам Нинче .... може наистина да те не е видял ....най-добре поговори с него!Питай го щом искаш да се съберем пак защо ме подминаваш ?Може пък и да си е помислил,че не искаш да си с него пак ... и затова да е постъпил така...знам ли в какъв филм се е вкарало момчето
NightSky
04-14-2007, 16:58
Възможно е да не те е видял, случва се.Попитай го, вместо да се измъчваш излишно.Ако те е видял, а се е направил че не те вижда, значи не държи особено на теб или пък смята, че ти не искаш да го виждаш.Поговорете и изяснете ситуацията.
Каква мелодраматичност. Пораснете! "Ама той уж ме обича, ама не ме забелязва."
Изпуснала си дивото, ся ходи гони питомното. Естествено, че след като си го отрезала, сега той да иска, да не ти обръща внимание. Логично е, не е далеч от акъла.
littlestar
04-14-2007, 17:51
Гост Пуснато на: Съб Апр 14, 2007 6:07 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Каква мелодраматичност. Пораснете! "Ама той уж ме обича, ама не ме забелязва."
Даммм напълно съм съгласна.Как може да те обича,а в същия момент да те подминава като крайпътна гара??!! :-k
мисля че просто не те е видял а ако не е така все още не е пораснал ... говори с него и му кажи какво чувстваш
Може наистина да не те е видял.Ако искаш толкова да сте заедно-потърси го, сама реши.
xaxaxxaxxa maliii .. zna4i razminahme se a az bqhh s bratov4edkata mi i qvno ne sum zabelqzala da mi e kazal ne6to no se be6e usminal .,..ujas :) ne ne me e podminal :} ta daje me e i pozdravil .. :}}}qvno ne sum go zaglejdala to4no togava :P -blagodarq vi za mneniqta :P