View Full Version : Liubovta si otiva ;( Nqkoi byrzo da pomaga
danie11e1991
04-14-2007, 17:47
Iskam da pomolq za syvet.Predi 2 dena skysah s priqtelq si i mi e mega gadno zashtoto mnogo si go obicham.Mojebi shte e nai-dobre da razkaja kak sedqt neshtata.Vecherta bqhme na diskoteka, obache se napihme i toi zapochna da si tancuva s drugi i ne mi obryshtashe vnimanie,togava az vidqh edno bivshe gadje i otidoh da mu se obadq i pochnahme da tancuvame.Priqtelq mi me vidq,qdosa se i si zamina :smt009 .Na sledvashtiq den mi kaza che ne iska nito da me chuva nito da me vijda :smt005 Mnogo me boli,iskam da si go vyrna zashtoto sym sigurna che i toi oshte me obicha.Adski mi lipsva, obicham go poveche ot vsichko, bih napravila vsichko za nego!...Koito moje da pomaga sys syveti i idei....mnogo shte sym vi blagodarna
E пък той те е зарезал първо, после се е насърдил . "Голям" мъж е да знаеш! Ти кво? Трябвало е да си кибичиш сама в диското, докато той се сети за тебе? Хмм ама че глупав приятел имаш. Съвет не знам какъв да ти дам, щот ся знам, че той, ще ти се прави на обиден, ще се цупи, ще се прави на интересен, за да можеш да му вървиш по гъза.
Ам миличка защо не му каза защо си го направила това нещо да отидеш при някое бивше гадже и то само да танцувате .... от къде на къде той ти се сърди при условие,че той е почнал пръв.Как така ще прехвърля вината на теб ... с такива не се занимвай...бахти човека нестига,че той те е принудил да направиш това(с неговото държание) ама и най накрая теб изкарва виновна за цялата ситуация .. аз ако бях на твое място нямаше да позволя подобно поведение !
A.N.G_GBU
04-14-2007, 18:03
az mislq 4e trqbva da mu kaje6 za6to si go napravila i kolko mnogo go obi4a6. ako ne podeistva 6te nastoqva6 4e go obi4a6 i 4e ti lipsva i toi 6te skloni nqkoi den ako te obi4a razbira se i ako e sklonen da pro6tava. no toi si e vinoven. zna4i toi moje da revnuva a ti ne, taka li?
Точно иска да те накара да ти е кофти и да му тичащ зад дупето ... остави го ако той те потърси може и да говориш с него ...сега е момента да не мислиш със сърцето си а с разума мила !
Опитай се да говориш с него, обаче много тъпо е постъпил за `дето те е скъсал за същото нещо, което е правил и той!
Emi siurno ste pravi....na sq predi malko govorih s nego i stignahme do sporazomenieto da si ostanem priqteli :? Az ne smqtam da ticham sled nego.Veche taka ili inache sym mu obqsnila prichinata za deistviqta mi.Ot tuk natatyk ot nego zavisi.Ako me obicha shte si prizne greshkata i shte se vyrne pri men.Ako li ne shte pohylcam malko,shte si poizplakna ochite za nego i shte prodylja napred.Kvo da se pravi takyv e jivot.liubov bez bolka ne e liubov.Mersi mnogo za syvetite...vie ste nai-dobrite :)
Опитай се да говориш с него, обаче много тъпо е постъпил за `дето те е скъсал за същото нещо, което е правил и той! питай го дали си е търсил при4ина .. защото ти си реагирала на неговата постъпка все пак.. ти не си направила нищо ло6о.. това е доста детско.. извинявай ама поговори с него..
Emi siurno ste pravi....na sq predi malko govorih s nego i stignahme do sporazomenieto da si ostanem priqteli :? Az ne smqtam da ticham sled nego.Veche taka ili inache sym mu obqsnila prichinata za deistviqta mi.Ot tuk natatyk ot nego zavisi.Ako me obicha shte si prizne greshkata i shte se vyrne pri men.Ako li ne shte pohylcam malko,shte si poizplakna ochite za nego i shte prodylja napred.Kvo da se pravi takyv e jivot.liubov bez bolka ne e liubov.Mersi mnogo za syvetite...vie ste nai-dobrite :)
Хехехе, евала кака и ти си най-големата просто =D> :mrgreen:
malkoto_sladur4e
04-15-2007, 11:37
Da 4ukna na d1rvo da ne mi se slu4va,6toto 6te se pob1rkam! :(
Can't let you go
04-15-2007, 11:53
Iskam da pomolq za syvet.Predi 2 dena skysah s priqtelq si i mi e mega gadno zashtoto mnogo si go obicham.Mojebi shte e nai-dobre da razkaja kak sedqt neshtata.Vecherta bqhme na diskoteka, obache se napihme i toi zapochna da si tancuva s drugi i ne mi obryshtashe vnimanie,togava az vidqh edno bivshe gadje i otidoh da mu se obadq i pochnahme da tancuvame.Priqtelq mi me vidq,qdosa se i si zamina :smt009 .Na sledvashtiq den mi kaza che ne iska nito da me chuva nito da me vijda :smt005 Mnogo me boli,iskam da si go vyrna zashtoto sym sigurna che i toi oshte me obicha.Adski mi lipsva, obicham go poveche ot vsichko, bih napravila vsichko za nego!...Koito moje da pomaga sys syveti i idei....mnogo shte sym vi blagodarna
Eми поговори с нег изяснете си нещата кажи му кво чувстваш и че го обичаш пък да видим тогава...
danie11e1991
04-15-2007, 20:45
Da vi se pohvalq...mai pochnah da si go vryshtam :-) Denska napravih 1 klipche za nego i mu go pratih i na nego mu stana gadno...beshe udiven napravo che sym napravila neshty takova....jalko che nqma nachin da vi go pokaja...mersi na vsichki za razbiraneto i pomoshta :-) Love ya
Влюбила си се в арогантен олигофрен, а ти самата не си достатъчно арогантна, за да си паснете.
Пробвай с някой друг.