Влез

View Full Version : Много кофти ситуация

04-14-2007, 18:17
Значи преди около седмица се запознах се едно момиче още от първия разговор много си допаднахме. Много ми е готино заедно много ми харесва говорим си с нея често голяма симпатяга е , аве много яко хлътнах. Проблема че си има приятел от около 2 години и половина.Преди два дни и казах че ми харесва страшно много и т.н. обаче тя ми отговори че съм бил страхотен човек много ме ценяла но си обичала авера.Днес се разхождахме около 2 часа в морската градина и си говорихме, незнам какво да правя много ми е кофти в момента, допълнително авера и е много ревнив. Незнам какво да правя!!!

Diva4e
04-14-2007, 18:37
Ам най-добре продължавай да се сприятвляваш с нея но за сега не прави нищо повече....нека времето да покаже дали може да има нещо повече м/у вас освен приятелство !

ThePowerOfLove
04-14-2007, 18:41
Явно обича сегашното си гадже...но изпитва симпатий към теб. За сега изчакай малко и гледай да й е приятно с теб...и след това кой знае :wink: Но още не й казвай,че я харесваш...тва е моето мнение! И след време ако те хареса още повече може би ще си зареже гаджето,не знам :? Успех! :wink:

koalka
04-14-2007, 18:42
Кофти ти е, но това е положението.Щом е с него толкова време, явно има защо. :wink:

divo_kotence
04-14-2007, 18:44
ем няма да е зле да се сприятелиш още повече с нея,но май ще си останете само фр..щом ходи с приятеля си вече 2 години малко ме съмнява да го зареже...но нз може и да тръгне с теб..се пак винаги бъди до нея и й покажи че може да се разича на теб.

Nassgerrack
04-14-2007, 19:01
Мислиш ли,че след като тя "културно" те е отрязала имаш още някакви шансове?Е тва е един голям проблем при момчетата - че са директни.Ама не така бе пич! Със този си въпрос ти си и дал повод,ама чист повод тя да ти каже не.Ако питаш някое момиче от съседния клас "може ли да те целуна" шансът за успех е същия.

Ако не беше направил тази глупост бих ти казал да действаш твърдо,да и покажеш чувствата си по невербален път.Държането за ръце,прегръдките за "здравей" ,докосването... всичко това би я спечелило на твоя страна ,съчетано с приятните разговори. Факт е ,че 2 години са много време и са й съвсем достатъчни за сметне приятеля си за "скучен" и да го остави.Просто връзката в този период е в застой.

НО... ти си се издънил :smt015 . Не е трябвало да й го казваш директно,чувствата са по силни от думите и са по-лесни за разбиране .
Попаднал си в графата "добър приятел" ,а тя е различна от тази на готините гаджета.

Пробвай с нещо ново,това е моят съвет.

04-14-2007, 21:19
Мислиш ли,че след като тя "културно" те е отрязала имаш още някакви шансове?Е тва е един голям проблем при момчетата - че са директни.Ама не така бе пич! Със този си въпрос ти си и дал повод,ама чист повод тя да ти каже не.Ако питаш някое момиче от съседния клас "може ли да те целуна" шансът за успех е същия.

Ако не беше направил тази глупост бих ти казал да действаш твърдо,да и покажеш чувствата си по невербален път.Държането за ръце,прегръдките за "здравей" ,докосването... всичко това би я спечелило на твоя страна ,съчетано с приятните разговори. Факт е ,че 2 години са много време и са й съвсем достатъчни за сметне приятеля си за "скучен" и да го остави.Просто връзката в този период е в застой.

НО... ти си се издънил :smt015 . Не е трябвало да й го казваш директно,чувствата са по силни от думите и са по-лесни за разбиране .
Попаднал си в графата "добър приятел" ,а тя е различна от тази на готините гаджета.

Пробвай с нещо ново,това е моят съвет.

И аз много се чудих дали да и кажа че я харесвам или да продалжавам с флирта обаче вече неиздаржах и и казах. Незнам какво да правя сега обаче между другото тя ме тарси и да иска да се виждаме! А на мен ми е някво много странно и сам малко обаркан.Странна работа!

BAYO
04-14-2007, 22:22
E та щом те търси, значи че си й интересен. Забавлявате се заедно, а тва е важно за една мадама. Продължавай така, излизайте, ако тя прецени, ще бъде с теб някъде там, в бъдещето.

Digital
04-14-2007, 22:26
E та щом те търси, значи че си й интересен. Забавлявате се заедно, а тва е важно за една мадама. Продължавай така, излизайте, ако тя прецени, ще бъде с теб някъде там, в бъдещето.
Да след като остави другото момче. Докато пича дето пусна темата не стане "старото гадже" aka "миналото" и не дойде друг келеш който оная да си хареса и т.н. и т.н. ShotGun Yourself Before u Go InSaNe !

`Death`Whore`
04-14-2007, 22:27
Момичето сигурно просто иска да ти бъде приятел! Ама сте малоумни мъжете! Не можете ли да имате приятелски отношения с жена!

Digital
04-14-2007, 22:28
Момичето сигурно просто иска да ти бъде приятел! Ама сте малоумни мъжете! Не можете ли да имате приятелски отношения с жена!
Аз не мога.

`Death`Whore`
04-14-2007, 22:29
Мда...и после жените били по-нисши същества от мъжете. Аз пък приемам голяма част от мъжете просто като хора.

`Death`Whore`
04-14-2007, 22:40
Е, има някои жени, които не са типични жени...иначе на жените и аз не им се кефя. :)

Digital
04-14-2007, 22:48
Е, има някои жени, които не са типични жени...иначе на жените и аз не им се кефя. :)
Мммм...бих искал да се запозная с Вас но... не знам дали би било етично да Ви попитам за името... ? Евентуално някакъв телефон за връзка или... може би поне усмивка ?

`Death`Whore`
04-14-2007, 22:51
Не съм предлагала нищо подобно. :)

Digital
04-14-2007, 22:53
Не съм предлагала нищо подобно. :)
Студенината Ви ме натъжава но... ще сдържа сълзите си. Този път.