View Full Version : Защо някой имат любовта и я приемат за даденост, а други...
Защо някой имат любовта и не я искат, приемат я за даденост, а други, като мен не получават и една трохичка? Толкова ли съм по-грозен от останалите? Смятам да се отърва от болката си.
cherinka
04-14-2007, 19:24
Каквото се е случило, значи така е трябвало да стане!
divo_kotence
04-14-2007, 19:24
няма грозни хора...бъди спокоен ще се намери човек който да те обичне истински...се пак колкото повече чакаш толкова по хубава ще е изненадата ;) а и недей така да се "оттървяш от болката"
Е това какво общо имат с темата? Напротив, много от хората, които имат любовта не я уважават. Знаете ли че познавам момчета, които се държат с момичетата като с безмозъчни курви, но те ги търпят?
divo_kotence
04-14-2007, 19:28
Е това какво общо имат с темата? Напротив, много от хората, които имат любовта не я уважават. Знаете ли че познавам момчета, които се държат с момичетата като с безмозъчни курви, но те ги търпят?
спокойно не само ти познаваш такива хора...то не може сичко да е идиално...както има и добри хора така и има и лоши...но тва вече е др тема
Защо момичетата ходят, с тези, които най-много ги унижават?
cherinka
04-14-2007, 19:34
Щото има тръпка. Демек са мазохистки.
Уж хората търсят спокойствие, ама не е така. Всички гледат да са там, където има шоу. Цепиш ли?
divo_kotence
04-14-2007, 19:35
не всички момичета са такива,но не отричам че има и такива индивиди...нз може би просто им прави кеф да бъдат наранявани...или пък се влюбват само във "външната" страна на даден човек
Простака би казал "Шото са тъпи путки затва!"
Средно интелигентния би отбелязал "Природа, какво да правиш"
Интелигентния човек би размишлявал 10 минути върху факта и накрая би се отказал с думите "Абе аз кво се занимавам с глупости..."
Не се питай а го приеми като факт и тва е. Има една приказка "жена и куче не се бият. щото се привързват". Жив и здрав.
п.п.: ( тва не го казвай никога на момиче щото винаги отричат. те тва не го осъзнават бро. а по-умните се досещат ама кво от тва - пак си го правят по-силно е xxx :lol: )
Nassgerrack
04-14-2007, 19:38
Щото има тръпка. Демек са мазохистки.
Уж хората търсят спокойствие, ама не е така. Всички гледат да са там, където има шоу. Цепиш ли?
Много си прав готин,мацките искат авантюра.искат дейтвие.Ако искат разговори в някое кафе могат да го уговорят с приятелките си :)
А само да кажа... Пич,няма грозни хора,има хора които се мислят за красиви.Когато покажеш истинския потенциал съм сигурен ,че ще намериш някой който наистина ще оцени качествата ти,а няма да търси хубаво лице ;)
Тогава ми кажете как да ги унижавам? Защото аз вече ги игнорирам и по-добре се държат, не само жените, ами и хората по принцип. Като не им обръщам внимание и мисля, че са ми само публика вече не ме смятат за егоист, а за готин. Преди, от 7 до 10-11 клас, като им обръщах внимание и викаха егоист. Явно, и любовта ще дойде, важното е, че все пак самочувствието ми с всеки изминал ден става все по-голямо.
cherinka
04-14-2007, 19:39
не всички момичета са такива,но не отричам че има и такива индивиди...нз може би просто им прави кеф да бъдат наранявани...или пък се влюбват само във "външната" страна на даден човек
Ми ако ти кажа, че най-големите боклуци, които въртят всичко женско, са най-непривлекателните момчета?! Изобщо не гледат външността, а гледат къв боклук е тоя, дето ходят с него, и точно това им харесва. Харесва им нетипичния им начин на живот.
Тогава ми кажете как да ги унижавам? Защото аз вече ги игнорирам и по-добре се държат, не само жените, ами и хората по принцип. Като не им обръщам внимание и мисля, че са ми само публика вече не ме смятат за егоист, а за готин. Преди, от 7 до 10-11 клас, като им обръщах внимание и викаха егоист. Явно, и любовта ще дойде, важното е, че все пак самочувствието ми с всеки изминал ден става все по-голямо.
Айде пак поредната философска тема.После жените били депресарки. :shock:
Споко бе,човек ще имаш и ти приятелка един ден..
JIuDeToO
04-14-2007, 19:47
спокойно за всичко си има време ще видиш, че сичко ще се опрай ся или по нататък се ще стане :wink:
Може би трябва да стана някакъв фешън, че те са най-харесваните в момента.
А, ако проблемът е, че съм 183 см, а само 59 кила? В смисъл, трябва ли да постпортувам? За лицето са ми казвали, че съм готин, красив даже, но тялото ми е кожа и кости.
Забелязъл съм, че тялото е по-важно от лицето. Е, с хубаво лице и грозно тяло не става, а с хубаво тяло и грозно лице явно - да, значи изводът е да ходя на фитнес.
Забелязъл съм, че тялото е по-важно от лицето. Е, с хубаво лице и грозно тяло не става, а с хубаво тяло и грозно лице явно - да, значи изводът е да ходя на фитнес.
Аз пък обратното си мислех. Ташак, а ?
Еми взимай няк'ви добавки към храната, за да моеш да качиш някое килце. Хой на фитнес, разкърши ги малко тия кокали... и нали знаеш , здрав дух, здраво тяло. Вярвай и ще успееш!
Трябва да си боклук...За моми4ето има приятели(добрите мом4ета,с които си говорят и гаджета(мом4етата,които са непознати има тръпка,не ги уважават).Само по филмите може да има любов огледаи се окло себе си...Егоистите винаги пе4елят....
tuk vidqh nqkoi tipi4ni razsujdeniq za jenkari, 4e trqbva da si bokluk i da unijava6 momi4etata i samo da gi broika6 za da ti se lepqt o6te.... 6to za gluposti... 4oveka iska6e liubov ne prosto da hodi s nqkoq, ako iska prosto da mine nqkoq da hodi na magistralata
Pi4, liubovta ne moje6 da napravi6 ni6to za da q polu4i6, prosto trqbva da popadne6 na podhodq6tiq 4ovek i da ne go broika6, a da go uvajava6 i da mu pokaje6 4e go obi4a6, puk tuko vij te obiknala ;)
a i zapomni edno, vsi4ko se vru6ta na toq svqt, ako gi broika6 momi4etata, posle teb 6te po4nat da te broikat :)
(btw v4era go obsujdahme tva 4e vsi4ko se vru6ta)
Ами огледаи се...Колкоти си по-гаден толкова пове4е опит имаш в лиобовта.Никоя от прицесите няма да излезе с доброто забавно мом4е отзат,а с гадното "лошо" мом4е от пред.....