Влез

View Full Version : toi iska samo sex...i az go znam :( pls daite suvet

hot chocolate
04-14-2007, 20:12
Dnes izleznah s edno mom4e ...bqhme se vijdali za posledno predi 4 meseca na edin kupon, kudeto se zabihma..Az bqh zabravila za nego, no toi mi namerilk skype..i tka se vidqhme. Sladuk e. Gu6kahme se, celuvahme se....govorihme si za vruzkite...Toi e na 20 azs na 16 i sum devstvena, a toi mi kaja 4e "ne iskal obvurzvane (to ne 4e az iskam). No kogato az go pitah samo za sexa, toi ne mi dade adekvaten otgovor. Na torsta ni sre6ta mi predlaga da se vidim v tqh...eest 4e znam kakvo si misli....Toi me kefi i bih pravila sex s nego , no ne iskam da mi e purviq pri polkojenie 4e toi e s men samo zaradi tva.....pls daite suvet

Kitana
04-14-2007, 20:17
МИСЛЯ 4е сама си си отговорила..
не знам аз ли4но не бих го направила 1-защото малко или мн първият път е запомнящ се 2- можеш да доставиш това удоволствие на някой който държи на теб или на 4овека който оби4аш- да му подариш девствеността си 3- ако го правиш само защото си на 16 и все още си девствена ЖЕСТОКО грешиш... не си мисли 4е си голяма или нещо такова.. не се влияй от 4ужди мения или постове в този форум..

04-14-2007, 20:19
spored men bi trqbvalo da go napravish s nqkoi koito mu imash dostatachno doverie ne i s toq nz tova e moeto mnenie vseki si ima takova ...

malka_sladuranka
04-14-2007, 20:22
Щом знаеш какви са намеренията му към теб ии щом това не ти харесва...Не го прави.. :?

Sexapilna_kukla
04-14-2007, 20:23
Според мен е по-добре да не го правиш с него, но все пак ти си преценяваш. Щом не си сигурна какво точно искаш и как да постъпиш, и искаш съвет от нас, значи това може би не е човека...

CuHeo4Ka
04-14-2007, 20:37
МИСЛЯ 4е сама си си отговорила..
не знам аз ли4но не бих го направила 1-защото малко или мн първият път е запомнящ се 2- можеш да доставиш това удоволствие на някой който държи на теб или на 4овека който оби4аш- да му подариш девствеността си 3- ако го правиш само защото си на 16 и все още си девствена ЖЕСТОКО грешиш... не си мисли 4е си голяма или нещо такова.. не се влияй от 4ужди мения или постове в този форум..

\:D/ =D> podkrepam tva mnenie... ;)

Kianna
04-14-2007, 20:50
"Искаме съвет,когато знаем отговора,но ни се ще да не го знаем."

Отговорила си си сама,но ти се иска да не са такива обстоятелствата. :-s

malka_sladuranka
04-14-2007, 21:14
"Искаме съвет,когато знаем отговора,но ни се ще да не го знаем."

Отговорила си си сама,но ти се иска да не са такива обстоятелствата. :-s
....Кофти, но факт... :?

04-15-2007, 09:36
Ami ti si precenqvash,shtoto opira do tova kakuv chovek si. Naprimer az bih go napravila,shtoto moqt purvi bqh piqna i go napravih s edin s koito prosto go jelaehme i tva beshe,za men nqma znachenie,no za teb moje da ima,iskam da ti kaja che ne mu otdadoh tolkova znachenie na cveteto ili tam kakto go narichate,ama ti si reshavash kato gledam nikoi tuk ne misli kato men ........moje bi ti Aidi kvoto i da reshish to shte e pravilno za teb,ne za drugite.

sh3_1s_7h3_0n3
04-15-2007, 11:51
пълна глупост. все едно е единствения сладък, с който ще се гушкаш, целуваш и който единствен ще иска да прави секс с теб. да не е единственото момче на света? не си струва да спиш с някого след като и ти самата осъзнаваш, че не си готова... изобщо не мога да разбера к'во толкова се чудиш и защо задаваш глупави въпроси... все едно другите ти направляавт живота и трябва да се посъветваш за най-малкото нещо...

bqsna_teenagerka
04-15-2007, 12:17
Според мен е по-добре да не го правиш с него, но все пак ти си преценяваш. Щом не си сигурна какво точно искаш и как да постъпиш, и искаш съвет от нас, значи това може би не е човека...според мен пък трянва да го направи то4но с него защото той е по голям и по опитен...и ще знае какво то4но да прави а не да си хване някой друг който да е на 16 и той да е детсвен да ешат да го правят..и 2мата да стоят като пукали.НО ВСЕ ПАК ТИ СИ РЕШАВАШ

bqsna_teenagerka
04-15-2007, 12:18
най важното е да си готова да го искаш и наистина да ти е комфортно с този 4овек....ммм не знам дали като нямате сериозни 4увства...да не можете да правите секс.

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 12:24
Според мен е по-добре да не го правиш с него, но все пак ти си преценяваш. Щом не си сигурна какво точно искаш и как да постъпиш, и искаш съвет от нас, значи това може би не е човека...според мен пък трянва да го направи то4но с него защото той е по голям и по опитен...и ще знае какво то4но да прави а не да си хване някой друг който да е на 16 и той да е детсвен да ешат да го правят..и 2мата да стоят като пукали.НО ВСЕ ПАК ТИ СИ РЕШАВАШ
:shock: Да не би пък той да е единственият с опит?!? Все пак момичето си решава с кой да го направи...

sh3_1s_7h3_0n3
04-15-2007, 12:30

bqsna_teenagerka, имаш странно виждане за нещата... :shock:

ThePainIsReaL
Уффф... айде моля ви се, не се карайте. Всеки сам си преценя с кого какво би правил.
Аз го направих с човек, към когото изпитвах нещо и двамата си бяхме първи. Може да не се е получило идеално, но аз така бях решила. Всеки си има глава на раменете, с която да мисли.
Ако бях на мястото на авторката, нямаше да го правя, колкото и първичното у мен да се обажда.
Но тя, ако иска, да го прави. Аз не живея нейния живот. Няма после аз да съжалявам.. защото миличка, веднъж направиш ли го, после да ти кажа, не можеш пак ей така да си живееш.. да не го правиш. Просто е безсмислено. Ти какво , да не би да искаш да си му момичето за секс? Ама айде, сама си прецени.

bqsna_teenagerka
:shock: Да не би пък той да е единственият с опит?!? Все пак момичето си решава с кой да го направи... :P ми права си кукло..не се изразих правилно!

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 12:33
:shock: Да не би пък той да е единственият с опит?!? Все пак момичето си решава с кой да го направи... :P ми права си кукло..не се изразих правилно!
Всеки допуска грешки...

Stuklena_Kukla
04-15-2007, 12:36
Аз бих те посъветвала да изчакаш още малко , докато намериш по-подходящо момче и първият ти път да е незабравим :)

Jose
04-15-2007, 13:15
:arrow:

Щом знаеш какви са намеренията му към теб ии щом това не ти харесва...Не го прави.. :?