PDA

View Full Version : Какво мислите за...

04-14-2007, 21:57
Въпросът ми е следния:
Какво мислите за връзките между бели жени- българки и мъже-роми или турци? Както и обратното бели мъже с ромки или туркини?
Как гледат хората на такива връзки и бихте ли имали вие такава връзка?

04-14-2007, 21:58
Забравих да добавя:
Има ли от вас някои които имате такава връзка?

`Death`Whore`
04-14-2007, 21:59
Аз не бих имала такава връзка, а и по чалгата не си падам, следователно и по чалгари. Обществото все ще намери за какво да се хване, ако иска да се заяде. :)

ABSOLUTme
04-14-2007, 22:00
същото,квото мислим и за бела жена и черен мамун... :-# 8-[

malka_sladuranka
04-14-2007, 22:05
Аз не бих имала такава връзка, а и по чалгата не си падам, следователно и по чалгари. Обществото все ще намери за какво да се хване, ако иска да се заяде. :) Не е казано, че всеки който слуша чалга е цигане. :-D [-X :-D

Иначе не бих имала такава връзка... Знам ли....Расистка съм, не обичам цигани и турци... :smt102 Незнам доста са ми противни, пък връзка.... =; =; =;

`Death`Whore`
04-14-2007, 22:06
Не е казано, че всеки който слуша чалга е цигане. :-D [-X :-D
Но циганите и турците слушат чалга в общия случай.

f1s714e70
04-14-2007, 22:12
Tv1rd0 NE!!!! balgarite kolko vreme sa bili pod tyrsko robstvo tolkova mn ne6ta e iztarpqla Balgaria zaradi tezi tapi,mrasni,gnusni,mazni mangali sq da se jenim i da imame vraska s tqx ne ne ne ne ne

malka_sladuranka
04-14-2007, 22:13
Не е казано, че всеки който слуша чалга е цигане. :-D [-X :-D
Но циганите и турците слушат чалга в общия случай. И аз слушаааа :? 8-[
Дам..вярно е, че те правят и слушат тази музика, но май това е единственото за което стават(а за повечето..и тя не вАжи..)

ThePainIsReaL
04-15-2007, 06:02
Колко ми е омръзнало от расисти, не е истина.
Защо преценяте отделния човек по масата.. това че е турчин/туркиня и живее в БГ по-долен ли го прави от вас ?
Гррр...
писна ми да чета такива постове. Когато ходиш и спиш с някого го правиш заради самия него, а не затова, че принадлежи на определена религия/малцинство.

Violenza
04-15-2007, 06:17
Колко ми е омръзнало от расисти, не е истина.
Защо преценяте отделния човек по масата.. това че е турчин/туркиня и живее в БГ по-долен ли го прави от вас ?
Гррр...
писна ми да чета такива постове. Когато ходиш и спиш с някого го правиш заради самия него, а не затова, че принадлежи на определена религия/малцинство.

И ще ми кажеш, че нямаш нищо против циганите ли?!
Нека да си живеят така спокойно в България, така ли?!

ThePainIsReaL
04-15-2007, 06:19

Не, не, не, никъде нищо подобно не съм казала. Не съм и споменала циганите.

Violenza
04-15-2007, 06:22

Не, не, не, никъде нищо подобно не съм казала. Не съм и споменала циганите.
Е... то т'ва си е расизъм. :lol:

koalka
04-15-2007, 06:35
Честно казано не гледат с много добро око, защото са ограничени.Всички са хора и могат да изпитват чувства, така че не виждам какъв е проблема.

IKisseDAGirL
04-15-2007, 06:41
Аз съм си расистка. Стигнах до този извод на скоро, преди казвах "не, нямам нищо против еди-кой-си, но все пак..."
Вече знам, че не е така, еми не ми понасят някои етноси и това е :?
Негри, араби, китайци и подобни не ми пречат, но циганите...не мога да гледам нормално на тях, даже по улиците гледам да заобикалям, ако минава някой по-черен или мръсен :lol:

Така че изобщо не възприемам подобни обвързвания. С турчин както и да е, но с ром :shock:

`Death`Whore`
04-15-2007, 06:47
То и аз не съм расистка, но циганите са друг въпрос.

kuber
04-15-2007, 07:32
Срамът на българите са тия скапани малцинства, дето ни излагат навсякъде по света... Как може един манго да отиде в чужбина и каже: "Аз сум българин"
Те нямат хигиена бе мамка им - тва е за циганите - че как бих целуннал или как бих си тикнал оная работа в нещо толкова мръсно.
Турците са нещо друго...
Вярно че са ни ебали маиката толкова години, но нека погледнам от генетичана и изторическа гледна точка.
Българските турци всъщност, ако разровим назад в поколенията им ще разберем че това са Българи приели турска вяра (потурчени), а от историческа гледна точака, нека се върнем много назад, назад, назад в миналото още преди христа... Български народ е имало и тогава и сегашните турци са биле част от него, но в последствие са се отделили и са основали собствени племена... нататък я занете историята.
Ако мразим силно поробителите си, че то трябва мразим всичките ни съседски д-ви, а руснаците а?
Кои не би опънал готина рускиня....
Колко са ни мачкали те, а ние спим с тях...
Признавам си и аз сум спал с рускиня, те идват де ебат в България....

krasivata_luvica
04-15-2007, 07:38
Въпросът ми е следния:
Какво мислите за връзките между бели жени- българки и мъже-роми или турци? Както и обратното бели мъже с ромки или туркини?
Как гледат хората на такива връзки и бихте ли имали вие такава връзка?
[-X не аз не бих се хванала със турчин и ром [-X

04-15-2007, 19:51
Ne bih imala takava vruzka [-X

svetoslava_sliven
04-15-2007, 19:56
vsqka jaba da si znae giola :evil: