Гостенин
04-14-2007, 22:40
Хм, от няколко дена седя и си се чудя.... как така хич не ми върви тая работа със зарибявките. От доста време съм на сухо, имах си приятелка преди, но нещо не провървяха нещата. Верно е и, че сега съм зает с повече учене и подобни занимания, но все пак гледам да се разнообразявам по дискотеки, заведения и т.н. Запознах се и с нови хора от други градове наскоро, понеже ми се налага да пътувам вече по-често. Ама която и да си харесам нещата все се закучват. Последно ми се случи с едно момиче от Стамболийски. За известно време бях на гости на един свой познат, да се видим, да се позабавляваме. Запозна ме с това момиче, хареса ми, предполагам и тя ме хареса, съдейки по начина, по който ме гледаше (с един интересен изучаващ поглед) и реших, че трябва да се посближа с нея. И още същата вечер си чукнах една среща с нея. Момичто тъкмо си лягаше, звучеше сънена по телефона, но все пак като разбра, че за мен ставаше въпрос, се съгласи. Излезнахме, поразходихме се, поговорихме (да отбележа тук, е место, че запозная ли се с някое ново момиче и остана ли насаме с него, винаги действам страшно дървено...). Тоя път гледах да преодолея срамежливостта си и мисля, че и се харесах. Разменихе си телефоните, обешахме си да се видим, даже на следващия ден. Е, на следващата сутрин изглеждах подобоващо зле и й пратих един смс да й се извиня, че не съм в състояние за кафета. Както и да е. Минаха няколко дена без да се чуем, но й се обадих след около 3-4 денонощия. :) Като говорихме не пропусна да ме предупреди да й се обадя като мина през Стамболийски следващите няколко дни. От тия думи и действия, ествено си създадох някакви умозаключения. От тогава нищо. Писах й ден преди да ида пак в градчето...нищо. Е, сега тъкмо се връщам оттам. И какво стана,,,еми едно голямо нищо.... ответния отговор беше: "Не ме занимавай с глупостите си...". Седмица преди това ми се случи с друга... Не знам в какво се крие проблема, едва ли съм толкоз отблъскващ и грозен...грозноват да, ама толкоз чак... Не знам дали не е в това, че езика ми се завръзва всеки път, когато остана насаме в компанията на момиче...
Споделете и вие някой ваш проблем, току-виж си направя изводи и занищя грешките си. :)
Споделете и вие някой ваш проблем, току-виж си направя изводи и занищя грешките си. :)