Влез

View Full Version : Любовен триъгълник...

EbleSs
04-14-2007, 23:03
Та здравейте....тук ще ви разкажа моята история... моя "любовен триъгълник"...ще започна най-отначало...мой приятел ме запознава с едно момиче...ок...излизаме 2-3 пъти (всички заедно) прекарваме си добре и всичко е ОК...след време момичето с което ме запознаха..попита моя приятел който ме запозна с нея.. дали съм говорил за нея и тем подобни...той решил малко да по изкриви истината и казал че много ми била харесала и щял съм да се пробвам с нея... (вярно момичето си е готино но .... ) както и да е... явно тя ме бе харесала и искаше да се получи нещо ( "както и аз" ) .... така до тук добре....една вечер отново ще излизаме цялата компания... НО... въпросното момиче доведе със себе си нейна роднина.. (момиче) което просо от първия миг ме плени... със нейната лъчезарност и сияйната си усмифка...да не говоря, че след малко време същата вечер ми допадна и като характер....Мислех си, че това е само някакво такова моментно чувство, НО жестоко съм се лъгал...минаха ден два... мен ме "човъркаше" отвътре да я видя... да я зърна дори и само за миг....тук ще прескоча частта с други излизания просто няма смисъл от тях...направо ще мина на това.....един ден двете момичета и моя приятел бяха в нас на гости... всичко беше супер...момичето което си бях харесал.. така...мм...закачахме се през цялото време... аз естесвенно си помислих нещо, че и аз съм и допаднал по един или друг начин... зарадвах се естествено...бях много щастлив от този факт... така... 2-3 пъти ми гостуваха и двете....и винаги беше така весело...И така момичето с което ме запознаха първо..явно видя какво става.... как обръщам повече внимание на нея от колкото на нея... (малко несмислено се изразих) Превъртам лентата... за да стигна до съществената част на проблема ми....и така..един ден по точно една вечер не бях мноо добре (емоционално) и момичето което харесвах ( и продължавам) ме попитам какво ми е.. на което аз отговорих "незнам, измъчвам се с разни неща тук,мисля и осмислям жалкия си живот" на което тя ми отговори... горе доло казано... да не се занимавам с глупости ... естествено веднага и отвърнах (след като събрах куража ) "Глупости ли са че си падам по теб и че искам да сме заедно? --> тя отговори Да глупости са (за съжеление този диалог се провежда в скайп) това е чист мазохизъм да се измъчваш така... така... поговорихме тя ми каза... знаех си че така ще стане ... това аз не можах да го разбера какво трябваше да значи ... само ме насочи че това е между нея и момичето с което първи ме запознаха (т.е те са 2 братовчетки) каза също така че... вече са се оправили те двете ... "слава Богу" . Сам си правя предположения и догатки за какво е ставало въпрос... какво са се оправили... но всичко ме води на една мисъл, че за да не се скарат двете... момичето по кото си падам се "отказа" от мен.... а може и да греша в изводите си...но малко ме съмнява...тъй като...Тя се отръпна някак си от мен.. не беше същото както преди ... това потвърждава моите "опасения" и от това ми става адски кофти и ... ... Сега вече след като мина може би седмица след като "излях" онова което трябваше.. и след като за пореден път се разочаровах от нежните създания... разбрах че... момичето което първоначално ме хареса..... т.е с което първо се запознах.. си е намерило някакъф.... това е хубаво нека бъде щастлива... сега незнам какво да правя със братовчедка и.... дали да се опитам да постигна нещо...или пък с моята нахалност... няма да разваля и това което е.... да не да направя някаква грешка и всичко което се запази макар и минимално..да пропадне.. да рухне като стена..иска ми се... да съм с нея.... наистина го желая това но просто незнам какво да правя в тази ситуация... наистина съм много объркан.. и... незнам как да покажа че искам да съм все още със нея....Може би няма да разберете нищо от моята "история" доста е заплетена а и аз самият я написах доста обркваща... но ако все пак някой си направи труда да прочете всичко това... и най-важното да го разбере.... нека ми даде някакъф съвет какво да правя.... защото наистина вече не издържам... колкото и глупаво да звучи това... до сега не се бях чувствал толкова приятно с даден човек.. толкова добре да си прекарвам с него и въобще всичко да е както се казва "ток и жица".... Много ще съм Ви благодарен на тези които се отзоват на моята молба за съвет..... Благодаря !

BAYO
04-14-2007, 23:19
Емии нека се изразя така. От Старта до Финиша са 100%. Ти си извървял, може би по-голямата част от 'трасето'. Твоят приятел само не го видях къде му свърши ролята, ама няма значение. Тва момиче, дето си се запознал с нея, като гледам, са поприключили нещата. Тя е с друг, нека се харесват, нека се обичт и прочие. Ся идва проблема с тва маце. Братовчедка и. Явно, че двете са имали няк'в диалог. За какво, не знам. Може би са си поговорили, чеее ти харесваш нея, а пък нейната братовчедка, теб. Решили са какво да правят и след това даденото момиче те е "отрязало", едва ли не, за да бъдеш с братовчедка и. Аха , ама пак не се връзва, щото тя ти е казала с 1 изречение: "Няма да стане". Е кво стана ся? Ти от 2 стола на земята. Може би, просто трябва да поговориш с двете поотделно. Не, не. По-добре поговори първо с момичето, което харесваш в момента. Да ти обясни малко по нагледно нещата, да знаеш, има ли за какво да се бориш въобще. Да ти каже с най-кратки и ясни думи, инак за какво става въпрос и за кво е казала това (в скайп). За ся друго няма ко да кажа, пиши по-нататък кво следва...

IKisseDAGirL
04-15-2007, 06:19
Трябва да опиташ пак :)
Не е никакво нахалство, просто я питай: "Сега, когато братовчедка ти не е м/у нас двамата, има ли шанс за нещо повече?" :wink:
Ако пак се дърпа, се отказваш и това е.

NightSky
04-15-2007, 07:51
Ами поговори с момичето, което харесваш, попитай я дали иска да е с теб, след като братовчедка й вече си е намерила друг.

Nassgerrack
04-15-2007, 08:13
И Казанова правил значи грешки :D .Пич,не си действал на време с мацките,дал си им време да се наговорят...както си видял тва не е хубаво.Искам да наблегна на следното : В ИНТЕРНЕТ НЕ СЕ ВЪРТИ ЛЮБОВ! Като не те вижда се губи ефекта от случката в скайп,а и шансът на мацето да ти каже "не" нараствва няколкократно.

В този случай да се събереш със свободното момиче е 50/50 ,зависи от характера й.По принцип бих ти казал да я оставиш,но тъй като не съм изпадал в подобна ситуация,те съветвам да опиташ с нея(по-добре да ти е казала не,отколкото да не си я питал изобщо).Директния разговор не е най-добрата идея ,но за съжаление друго не ти е останало.
Кажи й ,че искаш да бъдете заедно,че нещата могат да се променят;така както братовчедка й е продължила напред,така и вие можете да се пробвате да продължите напред.

Не пренебрегвай факта,че тя вече се е наговорила с брачедка си, и обещанието между тях може да се окаже по-важно,отколкото връзката й с теб :)

ThePowerOfLove
04-15-2007, 09:12
Трябва да опиташ пак :)
Не е никакво нахалство, просто я питай: "Сега, когато братовчедка ти не е м/у нас двамата, има ли шанс за нещо повече?" :wink:
Ако пак се дърпа, се отказваш и това е.

да :?