PDA

View Full Version : Идеи за разнообразяване на връзката (в сексуално отношение)

/\oO|O
04-15-2007, 09:17
Здравейте!Наистина мн търсих из форума, но не можах да намеря подобна тема.Искам да попитам или по скоро всеки да си сподели тук триковете и различните начини за по интересна сексуална игра ? Ще дам пример : например стария трик да се намажем с нещо ии да се оближем... е нещо подобно ? ако някой знае и иска да сподели да го направи тук плс ;)))

ThePainIsReaL
04-15-2007, 13:20
Хах .. ми старите трикове с :
- завързване
- стрийптиз
- листенца от цветя или направо цветя, с които да я галиш навсякъде. Естествено цветятя трябва да са хубави
- масаж .. по-еротичен по-възможност. Даже имаше един "паешка стъпка", ама така и не успях да го пробвам върху някого.
И ала-бала.. има толкова много неща. Само дето сега не съм в ляля-настроение и не ми се пише за това.

sh3_1s_7h3_0n3
04-15-2007, 13:22
Хах .. ми старите трикове с :
- завързване
- стрийптиз
- листенца от цветя или направо цветя, с които да я галиш навсякъде. Естествено цветятя трябва да са хубави
- масаж .. по-еротичен по-възможност. Даже имаше един "паешка стъпка", ама така и не успях да го пробвам върху някого.
И ала-бала.. има толкова много неща. Само дето сега не съм в ляля-настроение и не ми се пише за това.

паешка стъпка? :) к'во представлява...

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 13:25
По-горе ти дадоха добри идейки. Иначе всичко е до въображението- ако го имаш, можеш да направиш чудеса :-D

ThePainIsReaL
04-15-2007, 13:27
Тва нещо "паешка" стъпка така и не го намерих в нета как се прави, само съм чела в някво списание и веднъж едната от "Сексът и градът" го правеше .. много интересно и яко ми се стори. Трябва пак да ровя в нета май .. :roll:

katttto3
04-15-2007, 13:31
ми секс в банята,във вода-вана,джакузи

04-15-2007, 16:16
ima6e ne6to : kato pravi6 svirka na mom4eto i si namazva6 ezika s ne6to :}}}

Cartman
04-15-2007, 16:19
Тва нещо "паешка" стъпка така и не го намерих в нета как се прави, само съм чела в някво списание и веднъж едната от "Сексът и градът" го правеше .. много интересно и яко ми се стори. Трябва пак да ровя в нета май .. :roll:
аааа гледал съм я тая серия с една баба дет бий чекий на един дядо и опръсква Миранда :lol:
иначе може да играйте някви роли

ThePainIsReaL
04-15-2007, 16:21
ima6e ne6to : kato pravi6 svirka na mom4eto i si namazva6 ezika s ne6to :}}}

Хах .. можеш да редуваш топло и студено. Смисъл пиеш нещо топло, "лапаш" .. засмукваш лед и после пак. Получава се яко.

ElipseR
04-15-2007, 22:43
Ами някои предложения, които съм опитвал и са ми харесвали:
Секс в градината (ако имате къща) или на терасата на апартамента.
Ако сте момиче - да го събудите посред нощ със свирка
Да го посрещнете още от вратата по бельо и да му направите свирка без никаква предварителна игра.

`Death`Whore`
04-16-2007, 05:21
Най-доброто е да сте някъде навън, да понатиснеш другия и да му предложиш да отидете някъде да се изчукате. Дори и да е през деня, все ще се намери къде.

tin4eto91
04-16-2007, 21:39
az bih ti predlojila zavarzvane za legloto,masata ili vsa6nost kadeto si preceni6.da igraete nqkvi roli sa6to stava i e zabavno.zavisi ot vaobrajenieto na 4oveka :lol: