View Full Version : Прекалено ного си приличаме с него. :/
Здравейте. Аз съм момиче на 16г.
Има едно момче, с което излизаме, понече да ме целува, но аз се дръпнах, не знайно защо :shock:
Та проблема ми е, че прекалено много си приличаме с него.
Обичаме да се лигавим, но в границите на нормалното. Не си пада по скандали, боища и т.н, както и аз. Не разбира мн мн от футбол, както и аз, но следим и гледаме мачове. Мил, нежен и добър е, също като мен. Както се държат другите с него, така и той с тях. Аз също!!!!
Имаме един навик от едно празно шишенце пластмасово да го фанем и да го размятаме с ръката си като показалка и да слагаме брадичката си от другата му страна. Харесва му да гледа как хората си правят прически, и аз така. Мненията ни по повечето неща от живота съвпадат. Абе сумати еднакви интереси имаме. Единствените ни различия са, че аз си падам повече по чалгата, а той по хауса (но не се облича като фешъните) :). Също аз пуша, а той не. Е тва е майна:)
Имам чувството, че излизам със себе си и някак си това ме отблъсква от него, макар, че много се харесваМ. Не мога да разбера защо се получава така. Та бая свестен е, защо не съм с него?! Според вас какво ме спира?
Може би бившият ми не беше като него, а всеки следващ гледаме да има поне малко от предния.. а бившия беше грубиянин, използвач и т.н, но имаше тръпка в отношенията ни, а с този имам чувството, че ще се разбираме повече от всякога, а аз обичам да има поне малко скандали, караници, силни емоции и т.н, защото все пак не може всичко да е цветно.
*не може всичко да е розово* исках да кажа. Извинете за грешката;)
hristowow
04-15-2007, 12:42
Първо пишеш, че не си падаш по скандалите, а после казваш, че искаш да има поне малко скандали??!?!?!??!
Stuklena_Kukla
04-15-2007, 12:44
Предполагам знаеш 4е противоположностите се привличат ,а не еднаквите хора ;)
ABSOLUTme
04-15-2007, 12:45
една връзка без сериозни караници си е цяло богатство.а ти,че си пикла и не го оценяваш си е твой проблем.какво по-хубаво от това с приятеля ти да имате общи интереси,занимания и т..н.?Няма какво да те спира,всичко ти е в главата..но ако все пак смяташ,че няма да ти е интересно с него,по-добре го остави намира и ходи при лоу-лоу-лошите..дали там ще ти е по-добре? :-s
sladko`eFche
04-15-2007, 12:46
:lol: :lol: :lol: :lol: tova mi haresa... :lol: abe nqma6 si problemi,namira6 si nqkoi ,koito se durji dobre s teb,imate ednakvi interesi i pravite ne6tata zaedno, "pasvate si" -koeto e super! i se 4udi6 kak da si oburka6 jivota :lol: spored men s tova mom4e moje6 daje i po seriozna vruzka da ima6 (ako iska6 6toto mai ne celi6 tova ) i vs moje bi 6te e super ni6to ne ti pre4i da opita6 :wink:
Ako naistina go haresva6 , tva ne trqbva da te pritesnqva...Moga da ti kaja 4e az s poslednoto si gadje bqh po5ti taka.....Toest nie imahme ednakvi mneniq za po4ti vs i dori rqdko sme sporili za ne6to...i v edin moment az osuznah 4e mejdu nas nqma nitos strast, nito ni6to....i taka :smt006 4ao 4ao
ABSOLUTme
04-15-2007, 12:54
Stuklena_Kukla,намали си веднагически отвратително гнусния мазен аватар,инак ще рева на machoka :-D
а колкото до тая глупост 'противоположностите се привличат'...но еднаквите в повечето случаи се обичат! :0D
hristowow
04-15-2007, 12:55
Да... Дриго си е като някой се държи с теб като с боклук и ти се мъчиш да измислиш как да стане само твой. Е това вече се казва хубава връзка. Нали?
hristowow
04-15-2007, 12:57
Противоположностите се привличат, но не се разбират.
а колкото до тая глупост 'противоположностите се привличат'...но еднаквите в повечето случаи се обичат! :0D
mn pravilno kazano!osven tova ne bydi sig ,4e nqma da se karate vyob6te,vse pak ste ot skoro zaedno.i tova 4e ne se karate izob6to ne ozna4ava,4e 6te vi lipsva strast ili ne6to takova.az s moq priqtel sy6to ne se karam,no starsta ni e neopisuema.lipsata na strast ne e svyrzana s karanicite ili pone ne izcqlo
happy_cute
04-15-2007, 13:24
Oхо и аз бях в същото положение.. една седмица не се виждах с близнака си и се молех той да се върне от Испания.Така,че мисля,че го харесваш,но твърде много си свикнала с присъствието му около теб и не можеш да осъзнаеш,че веднъж изгубиш ли го ще съжеляваш много дълго време...
P.S.:С цигарите ми е същото,но аз крия от него,че пуша ](*,)
Та проблема ми е, че прекалено много си приличаме с него.
тъпо същество...
ThePainIsReaL
04-15-2007, 14:07
Охх.. момиче, осъзнай го !!! Това си е истинско съкровище да ви съвпадат характерите. :-D
NightSky
04-15-2007, 14:12
Хубаво е, че си намерила човек, с който си приличате и не проумях защо това те притеснява.
IKisseDAGirL
04-15-2007, 15:00
Ахх това е то - да нямаш проблеми и затова да ти липсват :lol:
Ти сама не си на ясно какво точно искаш.. нито така, нито иначе те устройва :roll:
ахахх. споко хора, вече разбрах, че не иска да е с мен, понеже два пъти му се дръпнах когато искаше да ме целуни и казал, че си падал по бързата работа. ахахах, демек щом не може да изтрае понеоще 2-3 кафета с мен, за да го опозная, значи не си заслужава да се моткам с него. Ебати пича, да им имам сериозността. Гледат само да ебът. Аман вече!
Някои хора хептен вече показват, че не знаят какво искат. Искала скандали? Поне айде мънички да са... аве добре ли си? Хората гледат как да ги премахнат до минимум да им е по-леко на главата, а ти точно обратното. Ти освен за гаджета, пари и дрешки има ли за кфо др. да мислиш? Тока да плащаш, водата, телефоните, данъците, храната??? Като ти дойде тва на главата ш'те си казваш ; охх простете за глупостите дет ръсих.... ](*,) Аз съм благодарил на Господ, че ме срещна с такова момиче, с което сме почти еднакви. От това да намериш сродна душа в противоположния пол , е голям, голям дар! Ти си знаеш се пак :-$
Някои хора хептен вече показват, че не знаят какво искат. Искала скандали? Поне айде мънички да са... аве добре ли си? Хората гледат как да ги премахнат до минимум да им е по-леко на главата, а ти точно обратното. Ти освен за гаджета, пари и дрешки има ли за кфо др. да мислиш? Тока да плащаш, водата, телефоните, данъците, храната??? Като ти дойде тва на главата ш'те си казваш ; охх простете за глупостите дет ръсих.... ](*,) Аз съм благодарил на Господ, че ме срещна с такова момиче, с което сме почти еднакви. От това да намериш сродна душа в противоположния пол , е голям, голям дар! Ти си знаеш се пак :-$
Байо, прав си, но виждаш ли поста ми по-горе, нещата се обърнаха в съвсем друга посока. Тцтц, хем изглежда некъв миличък, свестничък, а ся се оказа, че е парцалче, мани, че и току що разбрах, че си имал приятелка, а е зарибявал мен. ХоахоХОАхо. леле. ох бе, кога ще се оттървем от тая напаст.. :shock:
Байо, прав си, но виждаш ли поста ми по-горе, нещата се обърнаха в съвсем друга посока. Тцтц, хем изглежда некъв миличък, свестничък, а ся се оказа, че е парцалче, мани, че и току що разбрах, че си имал приятелка, а е зарибявал мен. ХоахоХОАхо. леле. ох бе, кога ще се оттървем от тая напаст.. :shock:
Сори, рядко чета нагоре. Изпуснал съм го. Но така е по-добре за тебе, и ти тва си го знаеш. Късмет за напред и ш' си знаеш как да подхобдаш за в бъдеще!
Според мен е много добре, че се разбирате! :wink: Така че си бъди с него, ако ви е приятно заедно.Това, което чувстваш сега може би е моментно.
ABSOLUTme
04-15-2007, 18:40
и тя каза...
Според мен е много добре, че се разбирате! :wink: Така че си бъди с него, ако ви е приятно заедно.Това, което чувстваш сега може би е моментно.
ама ти май изобщо не четеш предни постове?момичето каза,че нещата са се объркали,не наливай масло в огъня :lol: