Влез

View Full Version : pravilno li postapvam?

04-15-2007, 13:40
zdraveite:)iskam da vi pomolq da spodelite mnenieto si za na4ina po koito az zapo4nah da se darja sas mom4etata.az sam na 15 godini ne6tada zvu4i mn naduto no moga da imam po4ti vsqko mom4e na vazrastot 15-17 koeto si poiskam:P no vse me zarqzvat poradi nqkakvi absurdi pri4ini.spodelih moq pr s edna fr i tq me posavetva nqkoi ne6ta az q poslu6ah i sega ne ti4a podir nikogo koito me e haresal toi da idva da me zaribqva.da no to4no taka se darjah edna m doide pri men nqkade sedmica mi sa obqsnqva v liubov i tragnahme toi be6e mn hubavaz ne spirah da go tarsq iskah po cql den da sme dvamata i eto 4e i toi me zarqza pak govorih s moeta fr i tq me posavetva da ne tarsq mom4eto s koeto hodq da se darja taka 4e sme samo fr i da 4akam toi vinagi da tari moeto vnimanie..taka i pravq no nz pravilno li e ili ne i ako nqkoi moje da mi kaje koi e nai dobriq na4in po koito moga da se darja sas drugiq pol

NightSky
04-15-2007, 13:55
Аз съм съгласна с приятелката ти, той трябва да тича след теб, а не обратното.И все пак ако се измъчваш от този си начин на поведение,значи изборът не е много правилен...

BAYO
04-15-2007, 15:18
tq me posavetva da ne tarsq mom4eto s koeto hodq da se darja taka 4e sme samo fr i da 4akam toi vinagi da tari moeto vnimanie..

Твоята приятелка е права, отчасти. Тва което е казала звучи логично, от думите, които казваш, че можеш да има почти всеки, нооо от друга страна, ти не можеш да се държиш абсолютно пренебрежително към момчетата. Не казвам да тичаш след тях, но поне когато ти обръщат внимение, бъди благодарна за това. Показвай колко ти е хубаво с дадения човек и така. Ако той наистина е 'зарибен' по теб, ш'те търси, и така...

stra6no_sexy
04-15-2007, 15:32
аз също подкрепям мнението на приятелката ти.Дръж се малко по-хладно с момчето и ако то наистина те харесва ще си заслужи вниманието ти

DreBuS
04-15-2007, 15:55
Не мога да ти дам съвет... Може би проблемът е в теб, а след като не те познавам не знам какво да ти кажа... :| Щом си решила, дръж се така, както ти казват - бъди безразлична, недей въобще да търсиш гаджето си, апък като попаднеш на някой като мен, който не обича да се чувства като натрапник - и него ще загубиш... :wink:
Това, което искам да кажа е, че е хубаво да бъдеш по средата - щом си гадже с някого, логично е да искаш да сте постоянно двамата, да прекарвате всяка свободна минута заедно и т.н., но не прекалявай. Хубаво е дадаваш и малко свобода и "почивка" на приятеля си, но това не означава да си напълно незаинтересувана от него и да не го търсиш по 3-4 дена. Kаквото и да решиш да направиш - бъди умерена в действията си. :wink:

koalka
04-15-2007, 18:32
Не мислиш ли или поне не си ли го допускала, че причината да те зарязват може да си самата ти, твоето поведение?Ми да, надуто звучи, защото определено не можеш да имаш всяко момче. :wink:

mechtaq_za_teb
04-15-2007, 18:36
Priqtelkata ti ti e kazala 4e mom4eto trqbva da ti4a sled teb.Spored men tova e taka,no samo ot4asti.Vse pak kogato momi4e i mom4e sa zaedno i dvamata trqbva da pokazvat 4uvstva i vnimanie edin kym dryg.Ne moje ediniq da tarsi postoqnno drygiq i da o4akva da sa zaedno...prosto trqbvat usiliq i ot dvete strani.

lamkei
04-15-2007, 18:42
Според мен, когато сте вече заедно не трябва никой!
Трябжа да си обръщате вниманиея но не да се държиш като параноичка и да го търсиш на всеки пет минути, дай му и малко свобода! Иначе от твоето внимание той се задушава! :)