Влез

View Full Version : Проблем... май..

bungle
04-15-2007, 14:20
Правих секс без презерватив. 4 пъти за една нощ.., не че има значение. ОК, не е свършвал в мен. Обаче съм в овулация.
Аре, нали има мноооогоооо малка вероятност кака ви Бънгъл да роди след 9 месеца ?

Просто..., не бих пила Постинор за такова нещо. И все пак си ме човърка от вътре.
Ще ме успокоите ли ?

gepi
04-15-2007, 14:30
Не искам да те отчайвам,но нямаш гаранция.А всичко си има изкючения.

bungle
04-15-2007, 14:35
Ама аз си знам, че няма гаранция.
Знам, че ако съм голяма късметлийка може и след 2 седмици да установя, че ще си имам бебче.
К'во толкова...
... някои двойки с години опитват да си направят. Хахах.

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 14:37
Вероятността е мноого-мноого малка. Аз от доста време го правя без презерватив и то не по веднъж, пък до сега да чукна на дърво още не съм станала мама, така че споко :-D

malka_sladuranka
04-15-2007, 14:40
Вероятността е малка. Аз ще те успокоя како. Значи аз едно време когато бях млада за период от около...година може би, не признавах презервативи иии да чукам на дърво...не заченах... Ехх...ама повече не прави така. [-X [-X [-X [-X

bungle
04-15-2007, 14:43
Ееее, не мога да не правя така. :-D

Barbie
04-15-2007, 14:56
Имам някакво желание да те стресна :-) Вероятността е маалка, но съвсем реална. Особено след като сте го правили няколко пъти за една нощ...

Пий поне хапченца като не щете с презерватив... Тва ващо дори не е календарен метод.

bungle
04-15-2007, 15:09
Aз обикновенно не го правя в дните на овулацията, но....
Както и да е, аз си знам рисковете. Знам, че има реален шанс да стана мама. Обаче, не се плаша грам от това. Защо пък да не даря живот ? :)
Хахах.

Vicitoo
04-15-2007, 15:13
xaxa mi az si mislq 4e 6tom ne e svar6il v teb nqma stra6no

Котарана
04-15-2007, 15:13
Стига си си втълпявала нищо ти няма.Щом не е свършвал в теб какъв е проблема.Невярвам да е станало нещо.Както каза ти няма смисъл от хапчета.Аз оня ден бях в овулация и го правихме с моя доста пъти без презерватив и дори свърши мн близо до влагалището ми но не съм пила нищо не виждам основателна причина да се тровя :)

bungle
04-15-2007, 15:16
Котарано, ще запишем ли децата ни в една и съща ясла. Хахаха.

Barbie
04-15-2007, 15:21
:-D Сладури, да ви имам спокойното отношение към нещата. Не бих се престрашила, после ще ме гони една паранояяя...Винаги съм твърдяла, че зачеването ич не е такава проста работа... Но пък и винаги съм уважавала законите на Мърфи :-) Тъй де, все пак се надявам на никой тука да не се налага да мисли детски именца преждевременно :-)

bungle
04-15-2007, 15:29
Имената са измислени от много отдавна, та дори и съгласувани с приятеля ми.
Ако е момиче - Соня.
Ако е момче - Димитър.
;)

Котарана
04-15-2007, 15:29
Bungle нямаш проблеми.А наистина измислили му именце ?:))))

Adwokat
04-15-2007, 15:34
[quote="bungle"] нали има мноооогоооо малка вероятност кака ви Бънгъл да роди след 9 месеца ?

quote]

ем няма лошо да станеш майка :)

ChRiSTiaNo_07
04-15-2007, 15:34
Нема страшно продължавай тъка :mrgreen:

bungle
04-15-2007, 15:36
Соня и Димитър. Това е. Наистина така ще си кръстя децата.

Adwokat
04-15-2007, 15:40
Соня и Димитър. Това е. Наистина така ще си кръстя децата.

Соня е хубаво име за момиче.. :)

AzureDiamond
04-15-2007, 15:42
И аз някога кат имам деца искам да се казват ако е момче - Димитър,а ако е момиче - Калина :smt059

PL4YB0Y
bungle,да ти имам и претисненията... Апфф,просто мога да попитам Вие тука нек'ви събрани на куп мацки ли сте ? Ех да Ви имах,ХАХАХАХАХАХАХАХА ! Няма лошо прави го,но гледаи да няма после циврене,гледаи за болести пък ако няма такива,може някои ден да се роди 2рият ХЕРКУЛЕС. :) ТО и аз съм хубавец от класа (не се хваля),ама никоя не ме харесва,мислех да си кача снимка да ме видите какъв съм готин,ама викам ае няма че ще има много събрани на куп,ХАХАХАХХАХАХАХА

bungle
Ами дааааа.
Хахаха, много съм луда.
Деца, не правете като мен. ;)

PL4YB0Y
04-15-2007, 15:47
Ако имам деца-момиче и момче-ще ги кръста Деивид или Маикъл,а момиче Джесика ! Това за мен са наи-добрите имена,нищо че не са български...

PL4YB0Y
04-15-2007, 15:49
bungle,приятно ми е Иван ми викат ХАХАХАХ ае да се видим на по кафенце,ХАХАХАХХАХАХХАХА

bungle
04-15-2007, 15:49
Аз за болести не се притеснявам. ;)
Познавам си човека.

ABSOLUTme
04-15-2007, 15:54
абе нищо ти няма,не се филмирай.като ми беше момчето на гости,толкоз пари от презервативи сме спестили,че си нямаш идея..и ето- нищо ми няма. :-D

malkoto_sladur4e
04-15-2007, 16:01
I az ne iskam da te pritesnqvam ama 95% si bremenna..za6toto ot sexa bez prezervativ moje da se zabremenee ot predeakolacionnata te4nost v koqto s16to ima spermatozoidi...a da ne govorim 6tom si v ovulaciq...4estito 6e ima6 bebe ! :wink:

04-15-2007, 16:02
e huu de.ne se li pritesnqvate ot onaq predekulacionna te4nost v koqto syshto ima spermatozoidi.6toto toi moje da ne svyr6va v tebe oba4e dokato se takovate i to izliza malko ot neq v teb. i ti kato si v ovulaciq e dobre doshyl nqkoi takyf zabluden spermatozoid.nishto 4e sa malko v taz predekulacionna te4nost. kak vi se pravi taka sex ne mi e qsno. az bih se pobyrkala kvato sym paranoi4ka.

ABSOLUTme
04-15-2007, 17:03
I az ne iskam da te pritesnqvam ama 95% si bremenna..za6toto ot sexa bez prezervativ moje da se zabremenee ot predeakolacionnata te4nost v koqto s16to ima spermatozoidi...a da ne govorim 6tom si v ovulaciq...4estito 6e ima6 bebe ! :wink:

ооо,не,не,не е възможно да си толкова ТЪПА :smt005 :-s

bqsna_teenagerka
04-15-2007, 17:10
ми според мен мацко не ми се вярва щом не е свършвал в теб!

ThePainIsReaL
04-15-2007, 17:33

Пффф.. абе пикло. Кви глупости пишеш.
Бахти.. само такава като теб ми трябва сега до мен, да си излея целия гняв.
Колко сте ограничени половината дето пишете в този форум. Просто ужас..

Barbie
04-15-2007, 18:10

:-D Винаги се радвам на умопомрачителните статистики в тоз форум.

При нормална еякулация, в спермата на здрав мъж се съдържат между 40 и 600млн сперматозоиди, които се "изстрелват" в тялото на жената, тъй като принципно трябва да изминат 10ина сантиметра до яйцеклетката, а киселинната среда в женската полова система убива по-голямата част от сперматозоидите. При еякулация, сперматозоидите представляват от 5% до 10% от спермата. Освен това голяма част от тях изтичат (както и самата сперма). В крайна сметка, от всички сперматозоиди, при еякулация на мъжа в жената, до яйцеклетката достигат по-малко от един процент. Сега помисили, тая предеякулационна течност, в която броят на сперматозоидите е ЗНАЧИТЕЛНО по-малък и не се "изстрелва", както при еякулация, какъв точно е шансът да бъде достатъчна за оплождането на яйцеклетката. Много малък.

И въпреки това, ще повторя, че не бих се престрашила. Малък, но го има. Сексът (и най-вече евентуалният шанс за създаване на нов живот) са огромна отговорност и поемането на подобен риск, дори и минимален, ми се струва ненужно и безотговорно.

krem4et0
04-15-2007, 18:26
Споко, след като няма обилна порция сперма впръскана навътре със сил във влагалището ти-няма как да забременееш. Шанс 1 на 10000 да кажем. Айде успех. Не се трови с глупости, но поне наистина пий противозачатъчни занапред, за да не се тревожиш. А и да можеш да си познволиш удоволствието да свърши в теб-неописуеммо е!

koalka
04-15-2007, 18:49
Ами дааааа.
Хахаха, много съм луда.
Деца, не правете като мен. ;)Хаха, няма да правя, защото ме е страх, иначе не за друго.Ако знам, че със сигурност няма да забременея....да, ама не.И все пак вероятността е малка, но си я има.

ultra
04-15-2007, 23:52
Аре стига глупости.До сега да бях 938493 пъти забременяла.Не съм си следила никога нито овулации,нито други дяволи.Правела съм секс без презерватив в продължение на 4 години нон-стоп и никога не съм се съобразявала с подобни неща.И със сегашния ми приятел съм в подобно положение,може би си зависи от човека с който си и колко вяра му имаш.Докато не разбера,че може да се владее без кондом,то той никога няма да почувства топлината на вагината ми "на голо". :smt005 ама и аз как го измислих.
:-D :-D
Bungle,споко. :mrgreen:

Моите ще са Виктор и Габриела,или пък Виктор и Александра.

SINDEL
04-16-2007, 07:35
:roll:
Хм.. ами то аз по принцип съм малко паранои4на на тема бебета, та сигурно в твоя слу4ай не бих се сдържала и щях да пия Постинор за по-сигурно.. Ноо, все пак щом не е свършвал в теб, шансът е бая малък като се има предвид колко малка 4аст от предеякулационната те4ност са сперматозоиди.. Ами ще да ти стискам палци да няма нищо, щот някак си ми се вижда рано да ставаш мама :wink:

bungle
04-16-2007, 13:36
Мерси много, милички.
И аз ще си стискам палци..

radito
04-16-2007, 15:31
Колко сте ограничени половината дето пишете в този форум. Просто ужас..
абсолютно си права =D>