PDA

View Full Version : bolka pri seks

soiko
04-15-2007, 14:22
Iskam da pitam ne6to.Priqtelkata mi sa q otvorili ne s prust a s penis i mn q e zabolqlo.Tq si mislela 4e tova e bilo samo 1viq put no vseki sledva6t put q bolqlo dori se razplakvala ot bolka ot kakvo moje da se e polu4ilo taka i kakvo moga da napravq az po vaprosa za da neq boli??!!

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 14:33
Да не са били груби предишните й партньори, или може би не е била достатъчно възбудена :-k Нормално е първите пъти да я боли, но след това трябва да няма този проблем. А ти гледай да я предразположиш хубаво, бъди нежен и внимателен и би трябвало да не изпитва болка.

Barbie
04-15-2007, 15:01
Тоя проблем може да си го има много дълго време. Нежен, мил, дълга любовна игра, да се отпусне напълно, да е силно овлажнена (лубрикант, ако се налага) и особено в началото, докато го вкарваш - мнооого бавно и нежно. Вкарваш малко по малко, като изчакваш мускулатурата да се отпусне и тялото й да свикне с наличието на чуждо тяло вътре. И да ти казва ако я заболи.
(И да прегледаш многото подобни теми из форума :wink: )

AzureDiamond
04-15-2007, 15:53
Ами то и мене когато ме отваряха беше с пенис....в симисъл,че аз не исках с пръст :))) и наистина болеше повечко....ама след време мина..нормално е ся да я боли

vicito
04-15-2007, 16:03
emi i az ne iskax s prast,bolq me samo v na4aloto,no sled tova-ne.qvno momi4eto ima nqkav problem...

soiko
04-28-2007, 22:31
a ima li vazmojnost pri 1via put da ne se e mahnala calqta cipa i zatova da q boli ?edin priqtel mi kaza 4e moje da e stanalo taka ama toi nqma koi znae kolko opit

Golf_fenka
04-29-2007, 06:39
a ima li vazmojnost pri 1via put da ne se e mahnala calqta cipa i zatova da q boli ?edin priqtel mi kaza 4e moje da e stanalo taka ama toi nqma koi znae kolko opit
може, да...попринцип ципата се маха изцяло чак при раждане ;) знам го от гинеколога ми ;)
важно е като го правите да я предразположиш и да си внимателен...защото освен останала, може и тя да си стяга влагалищните мускули :wink:

krem4et0
04-29-2007, 07:09
Аз да ви кажа мацки нито лубрикант, нито дълга любовна игра, нито по-нежни действия помагат. Водя полов живот повече от година и то сравнително редовно и в 90% от случаите има невъобразима болка. И аз пак съм случила на партньор, който е мил, нежен, внимателен и се раздава в леглото до край. Просто съм тясна и ме боли. Всичко си е доста индивидуално. Ако мацката има тясно влагалище, а ти си по-надарен ще я боли доста време след първия път.

sladkoto__angel4e__
04-29-2007, 12:09
poprincip e normalno parvite nqkolko pati da q boli,no ako i sled tova prodaljava tova ne6to q posavetbai da otide na genekolog,samo topi moje da kaje,ot kakav faktor sa pri4ineni bolkite!

gafinka
04-29-2007, 19:48
tova moje da se polu4i ako se e mahnala cqlata cipa .moje su6to da ne e bila dobre predrazpolojena moje partniora i da e nevej v tezi ne6ta...ima mnogo pri4ni ako bolkata ne spre trqbva da otide na ginekolog

koalka
04-29-2007, 19:56
Кремчето и мен ме боли често.Момичето е тясно, за това.Все пак бъди внимателен.

Poni4ka
05-05-2007, 19:02
Ми мога да ти кажа че може проблемът да е в това че е тясна, но това е в твой плюс...бъди внимателен, защото болката наистина е голяма :( :( :( :( :(