View Full Version : Otgovorete mi molq vi....
S priqtelkata mi spaxme zaedno predi nqkolko dena,tq mi kazva6e 4e e dvestvena,no kogato zapo4naxme da go pravim penisut mi vliza6e i izliza6e suvsem normalno(az s devstveno momi4e ne sum bil..taka 4e sus sigurnost nqma6e razlika v use6taneto mi za ne6tata),daje suvsem bezproblemnno si puhnah 3-4 prusta v neq....vqrno e ,4e be6e izklu4itelno vuzbudena...no ne razbiram ne6to....devstvena li e ili ne :-k Pro4etoh dosta temi4ki iz foruma za cipata i nqkude se spomenava6e 4e e na 4-5- mm ot vhoda na valagali6teto...ako e taka nqma na4in,ako q ima6e cipata da pronikna bez problem.......daite nqkakvi mneniq molq vi :shock:
3-4 пръста ?!
Тая е като кофа, бе!
Хахахаха.
Ужас,ужас...
Ми не знам, нещо не ми се вярва чаааак пък толкова еластична да и е ципата.
Sexapilna_kukla
04-15-2007, 14:49
Приятелката ти май нещо те е метнала на джанката... :-D
май май ... :arrow:
Приятелката ти май нещо те е метнала на джанката... :-D
Istinata e 4e i az nz kakvo da si mislq......dokato ne se be6e navlajnila hubavo ,oba4e...ne vliza6e...tova ima li ne6to ob6to?
Nai-veroqtno me e izlugala :---) mersi mn za otgovorite do sega =D>
Sexapilna_kukla
04-15-2007, 15:05
Ами нормално е, като не е навлажнена да не влиза. А кръв имаше ли :-k
emi az smqtam 4e te e izlagala...
silver_angel
04-15-2007, 15:34
има нещо друго ...
pri nqkoi momi4eta se slu4va da se otvorqt sly4aino i dori ne go razbirat .. taka 4e ne se znae dali go e izlugala ili prosto se e otvorila pri nqkakuv sport ili incident ;)
3-4 пръста ?!
Тая е като кофа, бе!
Хахахаха.
Ужас,ужас...
Ми не знам, нещо не ми се вярва чаааак пък толкова еластична да и е ципата.
хахаха кофа каза.. :smt005 :smt005
ChRiSTiaNo_07
04-15-2007, 15:38
Ква е таз :shock:
xaxaxax kofa vika xaxa suglasen sam smnenieto na dr
ThePainIsReaL
04-15-2007, 15:51
има нещо друго ...
pri nqkoi momi4eta se slu4va da se otvorqt sly4aino i dori ne go razbirat .. taka 4e ne se znae dali go e izlugala ili prosto se e otvorila pri nqkakuv sport ili incident ;)
Да, миличка може. Аз бях нещо подобно. От 10 години класически балет, йоги и т.н. девствената ми ципа беше се разкъсала. Гинеколог ми го каза още когато бях на 15. Но това не е предпоставка първия път да влиза чак пък толкова лесно. Бахти .. никак не беше лесно даже. При мен все още първото проникване не е лесно. И кви са тия 3-4 ,бре. Мен от 3 ме боли сега. Бахти.. нз .. може да е излъгала. Както и може да си е пъхала разни неща преди да е правила секс. Но наистина ме съмнява на девствено момиче толкова лесно да й влиза пенис .. та чак и 4 пръста.
silver_angel
04-15-2007, 16:05
има нещо друго ...
Да, миличка може. Аз бях нещо подобно. От 10 години класически балет, йоги и т.н. девствената ми ципа беше се разкъсала. Гинеколог ми го каза още когато бях на 15. Но това не е предпоставка първия път да влиза чак пък толкова лесно. Бахти .. никак не беше лесно даже. При мен все още първото проникване не е лесно. И кви са тия 3-4 ,бре. Мен от 3 ме боли сега. Бахти.. нз .. може да е излъгала. Както и може да си е пъхала разни неща преди да е правила секс. Но наистина ме съмнява на девствено момиче толкова лесно да й влиза пенис .. та чак и 4 пръста.
v tva otno6enie az sum jiviqt primer :oops:
emi i az trenirah tanci predi 8 godini.i cipata mi be6e razkasana.i na men ne mi be6e nikak lesno parviqt pat.ujasno mn si bole6e,vapreki 4e cipa nqma6e...4 prasta Upsurt da vkara6 pri 1vi pat spored men...
Цитат: "Обикновено при първия полов акт хименът се разкъсва до основата на едно или няколко места. Когато хименът е много месест (hymen carnosus), той може да затрудни половия акт и при разкъсване да се получи по-силно кръвотечение. Когато е назъбен или широк и ненормално разтеглив, хименът може да не се разкъса при сношението. При първото раждане хименът се разкъсва така, че остават малки остатъци (carunculae hymenales s. myrtifermes)."
literbebe
04-15-2007, 19:39
Както казаха и по-горе може да се е разкъсал хименът и от някакъв спорт(аз съм доказателство също за такова явлеие),но тва 4 пръста нещо мн ми се виждат като за 1път :-k
Както казаха и по-горе може да се е разкъсал хименът и от някакъв спорт(аз съм доказателство също за такова явлеие),но тва 4 пръста нещо мн ми се виждат като за 1път :-k
Гледам си трите пръста свити и фи-то не ми изглежда мн голямо.Обаче моите пръсти са малки :smt005 ,ама пък и ако момичето е било мн възбудено,то влагалището му ще се е разтегнало.Тъй,че не мисля,че е мн голяма работата.А и при гинеколог,ако не се лъжа той те обарва отвътре с 2 пръста и на всичкото отгоре си стегната,а не възбудена и пак си влизат....
оф де да знам вече... :-k
krem4et0
04-16-2007, 07:27
Че, аз ако не съм правила секс 10-тина дни, колкото и да съв възбудена ми влиза трудно. А и по принцип си боли не толкова от девствената ципа, колкото от самото проникване, което за първи път кара вагината ти да се разшири повечко!
Пръстите определено са много да девствено момиче, по принцип всяко едно момиче е тясно поне малко в началото.
bqsna_teenagerka
04-16-2007, 08:42
ми 4е може да се е задоволявала преди това бе! и да се е разширила...а може и да те е метнала :roll: питай я...а и ако не е текло кръв зна4и наистина не е била детствена и или си е задоволявала сама или са я задоволявали :-D