PDA

View Full Version : Otgovorete mi molq vi....

Georgy
04-15-2007, 14:40
S priqtelkata mi spaxme zaedno predi nqkolko dena,tq mi kazva6e 4e e dvestvena,no kogato zapo4naxme da go pravim penisut mi vliza6e i izliza6e suvsem normalno(az s devstveno momi4e ne sum bil..taka 4e sus sigurnost nqma6e razlika v use6taneto mi za ne6tata),daje suvsem bezproblemnno si puhnah 3-4 prusta v neq....vqrno e ,4e be6e izklu4itelno vuzbudena...no ne razbiram ne6to....devstvena li e ili ne :-k Pro4etoh dosta temi4ki iz foruma za cipata i nqkude se spomenava6e 4e e na 4-5- mm ot vhoda na valagali6teto...ako e taka nqma na4in,ako q ima6e cipata da pronikna bez problem.......daite nqkakvi mneniq molq vi :shock:

bungle
04-15-2007, 14:44
3-4 пръста ?!
Тая е като кофа, бе!
Хахахаха.
Ужас,ужас...
Ми не знам, нещо не ми се вярва чаааак пък толкова еластична да и е ципата.

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 14:49
Приятелката ти май нещо те е метнала на джанката... :-D

Jose
04-15-2007, 14:55
май май ... :arrow:

Приятелката ти май нещо те е метнала на джанката... :-D

Georgy
04-15-2007, 14:58
Istinata e 4e i az nz kakvo da si mislq......dokato ne se be6e navlajnila hubavo ,oba4e...ne vliza6e...tova ima li ne6to ob6to?
Nai-veroqtno me e izlugala :---) mersi mn za otgovorite do sega =D>

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 15:05
Ами нормално е, като не е навлажнена да не влиза. А кръв имаше ли :-k

Vicitoo
04-15-2007, 15:09
emi az smqtam 4e te e izlagala...

silver_angel
04-15-2007, 15:34
има нещо друго ...
pri nqkoi momi4eta se slu4va da se otvorqt sly4aino i dori ne go razbirat .. taka 4e ne se znae dali go e izlugala ili prosto se e otvorila pri nqkakuv sport ili incident ;)

Adwokat
04-15-2007, 15:37
3-4 пръста ?!
Тая е като кофа, бе!
Хахахаха.
Ужас,ужас...
Ми не знам, нещо не ми се вярва чаааак пък толкова еластична да и е ципата.

хахаха кофа каза.. :smt005 :smt005

ChRiSTiaNo_07
04-15-2007, 15:38
Ква е таз :shock:

04-15-2007, 15:43
xaxaxax kofa vika xaxa suglasen sam smnenieto na dr

ThePainIsReaL
04-15-2007, 15:51
има нещо друго ...
pri nqkoi momi4eta se slu4va da se otvorqt sly4aino i dori ne go razbirat .. taka 4e ne se znae dali go e izlugala ili prosto se e otvorila pri nqkakuv sport ili incident ;)

Да, миличка може. Аз бях нещо подобно. От 10 години класически балет, йоги и т.н. девствената ми ципа беше се разкъсала. Гинеколог ми го каза още когато бях на 15. Но това не е предпоставка първия път да влиза чак пък толкова лесно. Бахти .. никак не беше лесно даже. При мен все още първото проникване не е лесно. И кви са тия 3-4 ,бре. Мен от 3 ме боли сега. Бахти.. нз .. може да е излъгала. Както и може да си е пъхала разни неща преди да е правила секс. Но наистина ме съмнява на девствено момиче толкова лесно да й влиза пенис .. та чак и 4 пръста.

silver_angel
04-15-2007, 16:05
има нещо друго ...

Да, миличка може. Аз бях нещо подобно. От 10 години класически балет, йоги и т.н. девствената ми ципа беше се разкъсала. Гинеколог ми го каза още когато бях на 15. Но това не е предпоставка първия път да влиза чак пък толкова лесно. Бахти .. никак не беше лесно даже. При мен все още първото проникване не е лесно. И кви са тия 3-4 ,бре. Мен от 3 ме боли сега. Бахти.. нз .. може да е излъгала. Както и може да си е пъхала разни неща преди да е правила секс. Но наистина ме съмнява на девствено момиче толкова лесно да й влиза пенис .. та чак и 4 пръста.

v tva otno6enie az sum jiviqt primer :oops:

vivian
04-15-2007, 19:22
emi i az trenirah tanci predi 8 godini.i cipata mi be6e razkasana.i na men ne mi be6e nikak lesno parviqt pat.ujasno mn si bole6e,vapreki 4e cipa nqma6e...4 prasta Upsurt da vkara6 pri 1vi pat spored men...

04-15-2007, 19:29
Цитат: "Обикновено при първия полов акт хименът се разкъсва до основата на едно или няколко места. Когато хименът е много месест (hymen carnosus), той може да затрудни половия акт и при разкъсване да се получи по-силно кръвотечение. Когато е назъбен или широк и ненормално разтеглив, хименът може да не се разкъса при сношението. При първото раждане хименът се разкъсва така, че остават малки остатъци (carunculae hymenales s. myrtifermes)."

literbebe
04-15-2007, 19:39
Както казаха и по-горе може да се е разкъсал хименът и от някакъв спорт(аз съм доказателство също за такова явлеие),но тва 4 пръста нещо мн ми се виждат като за 1път :-k

ultra
04-15-2007, 23:40
Както казаха и по-горе може да се е разкъсал хименът и от някакъв спорт(аз съм доказателство също за такова явлеие),но тва 4 пръста нещо мн ми се виждат като за 1път :-k

Гледам си трите пръста свити и фи-то не ми изглежда мн голямо.Обаче моите пръсти са малки :smt005 ,ама пък и ако момичето е било мн възбудено,то влагалището му ще се е разтегнало.Тъй,че не мисля,че е мн голяма работата.А и при гинеколог,ако не се лъжа той те обарва отвътре с 2 пръста и на всичкото отгоре си стегната,а не възбудена и пак си влизат....
оф де да знам вече... :-k

krem4et0
04-16-2007, 07:27
Че, аз ако не съм правила секс 10-тина дни, колкото и да съв възбудена ми влиза трудно. А и по принцип си боли не толкова от девствената ципа, колкото от самото проникване, което за първи път кара вагината ти да се разшири повечко!

koalka
04-16-2007, 07:59
Пръстите определено са много да девствено момиче, по принцип всяко едно момиче е тясно поне малко в началото.

bqsna_teenagerka
04-16-2007, 08:42
ми 4е може да се е задоволявала преди това бе! и да се е разширила...а може и да те е метнала :roll: питай я...а и ако не е текло кръв зна4и наистина не е била детствена и или си е задоволявала сама или са я задоволявали :-D