View Full Version : MOMENTITE v koito ste se pritesniavali che ste BREMENNI
Tui kato vidiah mnogo temi v koito potrebitelkite se chudiat dali sa bremenni reshih da vi pitam{pomolq} ako mojete da razkajete za momentite v koito i vie ste se pritesniavali che ste bremenni.pritesniq,paranoii dori i da sa drebolii. Kakvo ste/ne ste napravili che ste se pritesniavali tolkova mnogo?
Tova mislia che bi pomognalo na mnogo momicheta da sprat da se pritesniavat i za nai-malkoto neshto osobeno kato vidiat che ne samo te sa izpitvali podobni trevogi.
ThePainIsReaL
04-15-2007, 17:41
Само един-единствен път ми мина през главата тази идея, защото бях доста пила и не помних кво и що съм правила. Но бързо ми мина, щото се сетих, че съм на хапчета.
Иначе проблеми засега не съм имала, защото сексуалният ми живот не се вписва в графа "активни" .
Small-Kitty
04-15-2007, 17:49
И аз 1 път,дори се уплаших,защото го правихме без презерватив,а тогава не разбирах много :D , но за моя огромна радост не бъх бременна :D :smt005 :smt005
BeautifulWorld
04-15-2007, 18:01
И аз веднъж, просто защото ми закъсняваше. От тогава всеки път проверяваме презерватива след секс да не би да се е спукал и да не сме усетили. Хем се притеснявах, хем ми се струваше невероятно да съм бременна - все пак съм на 16 :) А, сетих се и един друг път - бяхме без презеравтив, но той само ми го допря. Било е безпочвено. Много момичета тук питат дали могат да забременеят ако само им го е допрял - не може!
No_LiMiTe^f
04-15-2007, 18:05
Аз пък повече от 1 път!С бившия ми приятел го правихме без презерв и аз все тръпнех и чаках да ми дойде!Но когато съм имала големи съмнения,съм пила веднага Постинор!
Small-Kitty
04-15-2007, 18:05
И аз веднъж, просто защото ми закъсняваше. От тогава всеки път проверяваме презерватива след секс да не би да се е спукал и да не сме усетили. Хем се притеснявах, хем ми се струваше невероятно да съм бременна - все пак съм на 16 :) А, сетих се и един друг път - бяхме без презеравтив, но той само ми го допря. Било е безпочвено. Много момичета тук питат дали могат да забременеят ако само им го е допрял - не може!
Хехех може да си на 14 и пак да забревенееш :)
krem4et0
04-15-2007, 18:31
Няколко пъти съм била така. След първия път, въпреки,че беше с презерватив, 1 път, когато свърши в мен, но аз съм си на хапчета, де, 2-3 пъти, когато ми позакъснява с ден-2. Общо взето и сега стискам зъби и палци утре да ме навестят гостите, че..............тъкмо днес обсъждахме с моя, че не сме готови за брак и деца.
ProstoAz
04-15-2007, 19:19
Сериозно никога не съм си го помисляла и не съм се притеснявала. :D
януари със скапаното време, закъсня ми 4-5 дена, бях се сдухала яко, на Нова Година бях попрекалила с някой вещества и се бях забила с един бивш, но не се осмелявах да си направя тест, за щастие вс се оправи
malka_sladuranka
04-15-2007, 19:46
Уфф ужас и на мен са ми минавали такива мисли, когато се случи да ми позакъснее.. :-s Много гадно..само се чудя дали не е станала някоя беля и само си "превъртам лентата" какво точно сме правили..ии детайли..работи...абее #-o
az predi non stop se pritesnqvah za 6tqlo i ne6tqlo,no sega ve4e sum si po spokoina:)
С бившето ми гадже го правехме без презерватив-4 години и никога не сложихме.Веднъж ми закъсня с около 2 седмици.Направих си 2 теста и двата отрицателни,взех си трети и половин час след като го направих ми дойде :-D .
Друг случай-заминах да работя по морето,обаче пак ми закъсняваше с около седмица.Тогава си помислих,че наистина сме направили белята и си викам..хуху лятно бебе,а уж отидох да работя...Нова работа,ново място,чужд град,самичка,на морето и с мисли за бебета.Голям кеф.За щастие след 2 теста и двата отрицателни ми дойде. :D
Преди три месеца ми се наложи за сефте да пия постинор,ама тогава работата беше сериозна и се наложи.От тогава пък мензиса ми идва точно на 28-я ден като по часовник.Голям кеф.Не ми се обърка както на повечето.
Kato se ima predvid che tuka vsiaka treta pita dali e bremenna mi se struva stranno zashto malko sa otgovorili na vyprosa. Ili ot tuk polovinata ne praviat seks i samo si izmisliat che sa bremenni, za da im obyrne niakoi vnimanie ili malko se priesniavat/sa se pritesniavali che sa bremenni. Stranno :-k
Малее, тва психиката е голямо нещо.За първи път когато го правихме с гаджето и беше без презерватив, смисъл то беше за 3-4 вкарвания щото ме болеше... и после ми закъсня 7 дни... направо почнах да мисля за къде може да се правят аборти и така нататъка...Та, гаджето ми ме обеди да си направя тест, купих си го и отидохме в тях, аз отидох пишках в една чашка и с трепереща ръка капнах 4 капчици върху теста... Веднага стана целия червен... И за 10 секунди стана 1 черта.... успокоих се малко, и го затворих за да изчакаме 5 мин... Беше отрицателен и после с гаджето само прегръдки и цунчици.... Иии 3 часа след теста ми дойде.Та моя съвет е да не се притеснявате, щото аз го чаках във всеки един момент, даже май си въобразявах,че ме боли кръста... но след - тест сичко се нарежда.Затова съм на мнение,че психиката контролира организма.
Nonameno
04-16-2007, 15:36
Опс, предишния пост беше мой. #-o
Опс, предишния пост беше мой. #-o
Много си права.И аз имам подобен случай,даже по-горе писах за него :D