View Full Version : moje da prozvu4i malko stranno :(
miss_sixteen
04-15-2007, 18:00
Mi otkude da zapo4na....Mi ottam 4e sum po4ti na 17 i sum devstvena ( sega nqma da trugna da se oplakvam i samosuzajqvam ot tozi fakt) no prosto az naistina se 4uvstvam gotova (fizi4eski i psihi4eski). Naistina mn mi se pravi sex, no vse se slu4va taka 4e kusam s mom4eto predi da sme stignali dotam zaradi moite "predrasudaci"Est kato vsqko momi4e az iskam da e romanti4no,da go obi4am, da mu imam doverie,.............i t.n. Hodih s edno mom4e 8 meseca i ne go napravihme , za6toto re6ih podsuznatelno 4e ne iskam v pametta mi sled vreme toi da zaema mqstoto na "purviq", posle hodih s drug 3 meseca, be6e naistina mn gotin i otvsqkude me vuzbujda6e, no sled kato razbrah 4e 4uvstvata sa mu "otslabnali", skusahme....(I znam 4e ako bqhme pravili sex, sega 6tqhme da sme zaedno, no se1) Okolo men ima mnn mom4eta, no zradi tozi PURVI put vsi4ko se razvalq (ne me razbiraite pogre6no 4e te me zarqzvat zaradi tva)Prosto mi e gadno 4e trqbva da 4akam nqkoi SERIOZEN, GOLQMATA LUBOV za da go napravq 1 viq put...a tva zna4i meseci, meseci.....i vremeto se gubi i si te4e , a az trqbva da gradq SERIOZNI vruzki, za da moje sxa da snane ne6to mn po estestveno v moite vruzki....Ako iskate da dadete nqkoi suvet ili ne6to takova 10x predvaritelno :smt012
silver_angel
04-15-2007, 18:06
mili4ka, kakvo da ti kaja.. i az taka misleh da bude ,no stana mnogo spontanno i neobmisleno (ot gledna to4ka na momenta). Vsi4ko be6e obsujdano i kogato v edin moment jelanieto/hormonitenaddeleqt , ne6tata prosto se slu4vat ;)
BeautifulWorld
04-15-2007, 18:06
Това да чакаш голямата си любов... Аз първия път го направих с момче, в което бях влюбена, бяхме ходили 2 месеца и половина, но аз вече бях се влюбила, той също казва така. Не смятам, че ще съм още дълго с него, че е голямата ми любов. Никога не съм мислила така, но ще ми остане хубав спомен. Голямата ти любом може да се появи и когато си на 25-30, защо трябва да го чакаш девсвена толкова дълго? Секса отдавна не е запазен само за след брака.
Small-Kitty
04-15-2007, 18:12
Няма момиче,което да не иска първия път да е романтично,с цветя,вино,червени рози,ноо това вече става мн рядка,поне аз така си мисля.... но,ти не си малка,не се претиснявай от 1 път,не е толкова страшно.. хвани си гадже...обичай го и когата мислиш,че си готово... ДЕЙСТВАЙ
krem4et0
04-15-2007, 18:22
Аз лично те подкрепям-след като нещо подсъзнателно те е спирало, значи не е трябвало да го правиш. Моят съвет е, когато имаш следващия път гадже се опитай да го направиш, но стига наистина да сеи струва. Разбира се е хубаво да си с човек, който обичаш, но ако няма такъв, а хормоните си казват думата-действай с този, с който се чувстваш добре, който харесваш или си влюбена. до тогава-самозадоволяване!
ChRiSTiaNo_07
04-15-2007, 19:11
Ами ако никога не срещнеш "голямата любов",девствена ли ще си умреш?
aniezina
04-15-2007, 19:18
Никой не умира девствен, живота преебава всеки! :-D
Sexapilna_kukla
04-15-2007, 19:51
Това беше малко грубо, ама и аз това се чудех :-D
ChRiSTiaNo_07
04-15-2007, 19:55
Ми извинявам се ако е прозвучало грубо,но все пак мисля,че е така :-k
Котарана
04-15-2007, 20:57
Ам ако чакаш да срещнеш "голямата си любов" или "принца на бял кон" и тогава да го направиш май още дълго ще си чакаш.Не се заблуждавай
miss_sixteen
04-15-2007, 21:12
mi to4no tam e problema...4e az znam 4e nqma da doide "princa na bql kon", no prosto mi e gadno 4e trqbva da 54akam PODHODQ6TIQ :-k Ve4e ne vijdam smisul vuv vruzkite bez sex. A kato sum devstvena nqma kak da "konsumiram vruzkata si" s vseki....
hmm ... kefi6 me 4e ima6 principi.. no 4estno kazano 8 meseca si e bilo hard za tova mom4e :) kakto i da e .. hvani si priqtel.. hodete mesec dva ... kato se po4uvstva6 gotova deistvai
Спокойно ще си умреш девствена!!
HagpycaH
04-16-2007, 07:04
Нестава с предварително уговорки просто се случва.
krem4et0
04-16-2007, 07:13
Ей, кой е казал, че няма голяма любов и принц на бял кон? Аз пък исках да го направя не с подходящия, а с този, който наистина обичам. И, да според вашите разбирания съм го направила късно, но за мен си беше перфектно, защото го направих и все още го правя с човекът, който за мен е целият свят!
emi ela da te iz4ukam :)
i a3 sam na 17 spoko 6e prasna em ti 6e se nakefi6 em a3 !!! :smt007 :smt008
Не става само с ебане требва и акьл :)
emi ela da te iz4ukam
i a3 sam na 17 spoko 6e prasna em ti 6e se nakefi6 em a3 !!!
нямам думи . . . :-k
ми и аз така. моя 1-ви път не беше с "голямата ми любов".та тя може да дойде на 30 години
Sexapilna_kukla
04-18-2007, 16:45
ми и аз така. моя 1-ви път не беше с "голямата ми любов".та тя може да дойде на 30 години
Точно така, та ти до 30 ли трябва да чакаш... :-s :roll:
CMexyPaH4e
04-18-2007, 16:47
Abe ne si tarsi gadje nasila za da ima s koi da spish!!!Toi she se poqvi a ako si haresash nqkoi oshte predi da tragnesh s nego preceni dali te privlicha sexualno!Ako da go vzimai ako ne vaobshte ne si gubi vremeto!
tin4eto91
04-18-2007, 19:41
Mene ako pita6,nai vajnoto e da mu ima6 doverie.dori i da ne sa minali meseci ot tragvaneto ti s nqkoe mom4e-sigurna li si,ima6 li mu doverie-napravi go.a v pove4eto slu4ai o4akvaniqta za parviq pat ne se osa6testvqvat
Scandalous_lady
04-18-2007, 19:50
Кой подяволите е казал че трябва да си влюбен в човека с който ти е за първи път #-o Аз не бях влюбена, беше с човек който ме подлудяваше,не съжалявам :-({|= Ако го правиш за си благоприлична и се водиш по някакви предразсъдъци ще си останеш девствена :roll: И следващия не го дръж 8 месеца на сухо,и той е Човек :::
f1s714e70
04-18-2007, 20:03
bravy mila :) i az tka pravq :P spored men e pravilno..spokoino ima mn vreme izberi si nai dobroto dori da trqbva da tarsi6 s godini :)
bravy mila :) i az tka pravq :P spored men e pravilno..spokoino ima mn vreme izberi si nai dobroto dori da trqbva da tarsi6 s godini :)
според мене пък точно когато търсиш търсиш и накрая нищо не намираш и го правиш с някой, който изобщо нямаш чувства към него. а пък и каква е гаранцията, че след като отрежеш някой, който си го харесвала много, ще дойде някой, който да го обичаш.може пък точно той да е бил "голямата ти любов", но тогава да не си го осъзнала
smellnotsogood
04-19-2007, 13:00
:D Няма нищо лошо в това да си девствена, въпросът при теб е в това, че ти самата не го желаеш повече... Още по-лошото е, че се разкъсваш между желанието си да правииш секс и разбиранията, които са вменени от социума, че трябва да го направиш за първи път с единствениия, неповторимия и прочее... Ако едно момче ти харесва и възбужда, отдай му се. Така или иначе най-вероятно няма да остане единственият мъж в живота ти :oops: . А относно това, какво ще запазиш в спомените си за първия път, моят лично не беше нищо особено, беше с момче, което ме привличаше, но не съм го обичала. Разделихме се малко след това, но въпросът е, че така или иначе когато поотраснеш рядко ще се сещаш за първия си път с мъж. По-скоро ще си спомняш с кой ти е било най-хубаво, отколкото кой подред е бил той.
Glezanka
04-19-2007, 20:39
Wse nqkoi trqbwa da swurshi "chernata" rabota ... ima li znachenie dali shte go obichash ili ne ... da chakash podhodqshtiq chowek cql jiwot za edin purwi put e glupawo za men !
Какво сте се стреснали всички от "първия път" и защо почти всички си мислите, че момчето трябва да е идеалния. Моя първи път беше на един купон и то с момче с което ходих 1 месец, и 2 седмици след това скъсахме :roll: ... обаче не съжалявам за нищо. Както казаха в предните коментари тези неща не се планират, те идват от самосебе си. А колкото до "идеалния" може да го намереиш и след това :)