View Full Version : Зле е работата
Кво ми се случи ... преди 2 дена приятелката ми реши да скъсаме, но я е дотегнала носталгията и накара сестра ми да ми направи тайна среща .... и добре аз знаех ще срещата ще е с нея но исках да отида и я накарах да ми обясни защо е станало всичко това .... и тя ми каза, че харесва един мой приятел и била объркана в чувствата си и че незаела дали наистина изпитва нещо към мен или с другото момче е по-силно ... каза ми че чувствата и към мене били по силни отколкото към него .... обаче незнае дали след време пак няма да стане същото ... в един форум беше пуснала такава тема кво да прави в този "триъгълник" и аз и бях дал предложение да се отдръпне от 2та ...
но незнам защо и простих ... мазохист ли съм станал и искам пак да бъда наранен или ... просто незнам какво да правя .... да продължа с нея или след време пак да ми каже "объркана съм" или да изчезна от живота и .... просто незнам вече кво да правя за 1ви път попадам в такава ситуация и искам да ми бъде последната .... но съм мега объркан ...
Еми, гледам, че е няк'во моментно състояние. Гледам, че твоя приятел си има гадже, на което държи. Мисля, че ако го навиеш да поговори с твойто маце, да и каже, как стоят нещата, че няма как да се получи нещо, това би и охладило страстите, мисля. Тя може би го харесва, ама само толкоз. Не мисля, че е влюбена или нещо друго. По принцип забраненият плод е най-вкусен, тя за тва и се мъчи да направи нещо. Ти трябва да си поговориш с нея, да я питаш кво изпитва към тебе. Какви точно до специфичност са и чувствата. Ако пак каже " НЕ ЗНАМ " , тогава е по-добре да я оставиш малко, да поразмисли отностно "ВАС". Щот нали разбираш, няма смисъл да си те врътка на пръстчето. Все едно вика "Обичам те" , а в следващия момент - "Майната ти". Пак ти казвам за приятеля, направи така, че тая услуга да ти бъде свършена. Да и каже, че все пак сте големи приятели и не би направил нещо, с което да те нарани теб и чувствата ти. Аз ако съм с едно маце и мой приятел я харесва, ще му я отстъпя, ако и тя го харесва, или нещо се замотава с него. Ако пък мацето, с което съм, харесва мой приятел, който пък си има гадже, той обезателно ще и каже да не се занимава с него, щот заради нея не мисли да се кара с мене. Ако продължава да криви от пътя ... нали знаеш кво ш'ти кажа; зарязвай я. Тва нещо с нея не може да се повтаря периодично. Айде един път може нещо да се е заблудила, ама чак навик да и става...!
В крайна сметка , ако нищо от тва не провърви, не и ходи по задника. Щот си мисля, че тва ще очаква от тебе, ама май не знае, че ти няма да го направиш, нали? За кво да си скапваш живота заради 1 момиче? Няма да е първата, няма да е и последната. Все пак ти решаваш. Успех и късмет, батко 8)
Хаха, "мазохист" се нарече. Нека ти подскажа - думата, която търсиш е "путьо".
кАжи и да 'оди да си мисли к'во иска и след 1 месец, ако е решила, да ти се обади. Намекни, че няма да й вдигнеш.
Nassgerrack
04-16-2007, 06:10
но незнам защо и простих ... мазохист ли съм станал и искам пак да бъда наранен или ... просто незнам какво да правя .... да продължа с нея или след време пак да ми каже "объркана съм" или да изчезна от живота и .... просто незнам вече кво да правя за 1ви път попадам в такава ситуация и искам да ми бъде последната .... но съм мега объркан ...
Ахам,женчо е много правилна дума.Как по дяволите ше даваш на жена да ти определя настроението в живота бе? Ти заради нея ли живееш?
Гарантирам ти ,че ако не разбереш сега какво ти обясняваме ,после ще има да повтаряш същата грешка и последиците ще са още по-гадни.
Никога не търпи подобно отношение от който и да било. "Абе аз не те харесвам много,ама твоя приятел е хубав,ама и ти си хубав,ама аз не мога да си избера..." Не тряа теб да те избират,а ти да избираш! Тряа да играеш водещата роля във връзката.Казваш в някакъв форум си я посъветвал да страничи и от двамата... типичното най-лесно решение,ама ми е чудно как си пропуснал да й налееш малко акъл в главата кат си знаел ,че е тя и не си и казал какво тряа да направи.
И ти не изчезваш от живота й,тя тряа да изчезне от твоя.
За мен това е една подигравка към личността ти,тя се играе с теб и те кара да се чувстваш неудобно.
А ако предположим ,че тя в крайна сметка се откаже от приятеля ти и се върне при теб,какво би станало?
Ще я посрещнеш с отворени обятия,тя пак ще се прави,че те обича,на тебе понякога може да ти става куцо като си с нея,ама не се притеснявай - нали все пак сте заедно!Следващия път като срещне някое готино момче пак ще ти каже същото, ти пак ще страдаш заради нея и накрая ще те изостави,докато ти страдаш и се гърчиш сам.
Надявам се последните редове да не ги изживяваш.Последвай сърцето си и вземи правилното решение.Не оставай никой да се ебава с теб така!
_[LiFe-StiLe]_F
04-16-2007, 06:23
мисля, че ако наистина я харесваш може би трябва да й дадеш шанс. всеки може да изпадне в подобна ситуация, дори ти. не мисля, че в това има нещо осъдително или, че веднага трябва да я игнорираш. момичето е объркано и ако сега ти я отблъснеш може би ще се почувства още по-объркана. дай й възможност, от това глава не боли. времето само по себе си ще покаже всичко. а тогава дори и ти да не си този, който ще е с нея, поне ще знаеш, че си й дал това възможноста да размисли и да прецени трезво нещата. успех
Понякога се случват и такива неща.Все пак е добре, че не те е лъгала зад гърба ти, а ти е казала всичко, както е.Това показва, че държи на теб и иска всичко да е ясно.
Все пак мисля, че си постъпил правилно след като си й простил.
Nassgerack уважавам мнението ти наистина много добро и силно, но мога ли да и кажа сега .... "Еби си майката ако изкочи друг ще ми кажеш : аз си го харесвам, но искам да съм с теб", наистина сериозно се замислих над думите ти, но мисля че несъм и сгрешил като и дадох шанс просто сега ще очаква да дава и аз да получавам докато недойде момента в който ще знам, че трябва да и отвърна със същото
Лифе-Стайл: мдам и аз така мисля надявам се наистина да е за добро
Коалка: мда и аз много се зарадвах на факта, че неми каза "еми имах проблеми и неми се мислише за това, че искам да има човек до мен" или нещо от сорта...
sun_flower
04-16-2007, 21:10
Spokoino 6te se opravi.
Vsi4ki momi4eta sme neorientirani,ne ti li e napravilo vpe4atlenie?Nie ne znaem kakvo iskame,a o4akvame ot partyorite ni da znaqt.Ne se vruzvai tolkova.Vzemi edna kurpa s led i q sloji na glavata i da se osuznae.Ako durji na teb,sled nqkolko dni 6te doide i 6te ti kaje,4e te iska.Ako ne doide sled nqkolko dni,6te go napravi sled 1 mesec sigurno,za da ti obqsnqva kolko sujalqva,eventualno ako e i otblusnata ot tvoq priqtel i 6te se 4udi kakuv teatur da izigrae,za da se suberete.Spored men,6te ti kaje,4e osuznava kolko ozna4ava6 ti za neq i 4e ne e postupila pravilno,no sega sujalqva i po-dobre kusno,otkolkoto nikoga da se opita da popravi gre6kata si.
Tova e li4no moe mnenie,predvid vs momi4eta koito poznavm,viziraiki i sebe si,za sujalenie pove4eto momi4eta igraqt malko ili mnogo.Tova e aktrisi sme :P nqkoi ako mi se e ubidil mu se izvinqvam predvaritelno.Pak kazvam,moe mnenie i nabludenie.
....uspeh
Хубаво,че си и простил.Но веднъж!Втори път не!Ако и простиш отново тя ще свикне с това,че ти винаги ще си насреща и ще те разиграва.Мен ако питаш я зарежи-тея "обърканите" никак не ги тача-или са с някой истински,или не!
Хубаво,че си и простил.Но веднъж!Втори път не!Ако и простиш отново тя ще свикне с това,че ти винаги ще си насреща и ще те разиграва.Мен ако питаш я зарежи-тея "обърканите" никак не ги тача-или са с някой истински,или не!
Тва му казах и аз, в скайпа!
bqsna_teenagerka
04-17-2007, 09:14
ами остави я малко време да се освести и д аразбере какво наистина иска...и когато реши ако иска наистина да е с теб останете заедно но ако реши да е при другия забрави я.ще намериш друга по добра ;)
sorceress
04-17-2007, 19:56
Момичето не е виновно, че не може да избере. Никой не командва чувствата си, а и имаш късмет, че е била чесна с теб, защото мн момичета не биха били. И все пак и кажи, че не може да е вечно объркана, все пак и ти имаш чувства. Постави и избор - или с теб (но само с теб) или всеки по пътя, но не и позволявай да те мотае с решението си много дълго.
juSTkiddy
04-17-2007, 20:20
Еми тя е била честна с теб и това показва че не е искала да те нарани.Мисля че си постъпил добре като си и простил ;)
имал съм подобна ситуация много е кофти :(
Няма лошо да и дадеш 2ри шанс..
ujastno kofti ti e sigurno
Еми на кой няма да му е кофти? :smt017
Еми на кой няма да му е кофти? :smt017
deanam