PDA

View Full Version : Проблем със свършването и постоянната възбуда

04-15-2007, 20:59
Казаха ми приятели да вляза в тоя форум щото писали супер смешни неща и аз влязох и не се изненадах. Доста рядко има неща обаче които наистина са сериозни и полезни. Сега си мисля, че никой от вас няма да ми повярва, обаче както и да е.
Та.. Проблемът ми е следния, тоест 2 са.. ето първия: Не знам защо, но го вдигам страшно бързо може би за около 30-40 секунди като се сметне, че ми е около 15 см в еректирало състояние (не знам дали е от значение) и почти винаги еректира в неподходящото време и място.. В смисъл такъв, че както си седя в час примерно нито си мисля за нещо такова, нито гледам някоя съученичка или даскалка, а просто ей така, вдига се нашия.. Та въпроса ми е как да контролирам ерекциите и какво да правя за да изчезне този проблем.. Може би и другия въпрос е свързан този, а той е: Винаги свършвам страшно бързо.. Някой път свършвам за по 10-15 мин но в повечето случаи за 1-2 минути.. На какво се дължи това? Според мен не е нормално, но не разбирам и не съм толкова навътре в нещата..
Който може да помогне

malka_sladuranka
04-15-2007, 21:07
Ами просто не те бива. Сори пич....

Sexapilna_kukla
04-15-2007, 21:11
Лелее, каква си брутална :-D :twisted:

Adwokat
04-15-2007, 21:17

доста си гадничка А? :smt019

мацка от класа
04-15-2007, 21:18
Тия проблеми се оправят с времето,сега си просто твърде млад и неопитен,с практиката се преодоляват тия спънки ;)

04-15-2007, 21:23
еми не съм си и помислял че коментарите ще бъдат малко по различни.. поне опитах. ако все някой се намери с кво да помогне да каже..

ultra
04-15-2007, 23:07
В предвид,че си във възраст,в която хормоните ти бушуват мисля,че е нормално.С времето със сигурност ще отшумят.А за свършването наистина практика му е майката.

04-15-2007, 23:39
Контролирай се бе пич... не е трудно, просто се иска време ;)
И аз така бех преди, в автобуса ми беше проблем, ма постепенно си възложих задачата да го контролирам и се получи ;)

Fusion
04-16-2007, 00:52
еми не съм си и помислял че коментарите ще бъдат малко по различни.. поне опитах. ако все някой се намери с кво да помогне да каже..
радвай се някой даже не могат да го дигат като хората :lol: на мен пък като ми ставаше така си се кефих, к'во ти пречи че си се надървял постоянно :smt017

alkobalko
04-16-2007, 04:17
Мислиш ли, че само ти си в това състояние? И на други се случва, няма защо да се притесняваш. А за свършването, просто се изисква опит.

silver_angel
04-16-2007, 07:11
Тия проблеми се оправят с времето,сега си просто твърде млад и неопитен,с практиката се преодоляват тия спънки ;)
napulno sum suglasna :wink:

bqsna_teenagerka
04-16-2007, 08:49
леле пи4 ти си секс маниак...просто не се осещаш явно си е в теб :roll: (като гледам май наистина има такива проблеми със еректирането)...ами за свършването щом свършиш веднъж не спирай давай пак....поне 3 пати да свършиш за да може поне и мацката да свърши! "а като те пита защо толкова бързо свършваш кажи 4е просто страшно много те възбужда :lol: а за това в 4ас не мога да ти помогна...може би просто се гордей с него :?