Влез

View Full Version : Tova,koeto iskah da ti kaja :(

04-16-2007, 12:21
Kak da te spra,ta ti si otide..Trygna v noshta i sega sum sama..Lipsvash mi,lipsva mi vsichko tvoe,ta tova nqkoga beshe moe.Otkakto te nqma nqma i chast ot men.Nqma q onazi - nai-hybavata chast.Nqma go syrceto mi,lipsva i dyshata mi,izgorqha ochite mi,zalediha se ustnite mi.Vseki mig e cqla vechnost,vsqka dyma - adska bolka.A ti kade si..ti me zabravi,ostavi me,dori i spomen za men nqmash.Znam,ne si me obichal,dori ne si me iskal - bqh prosto porednata glupachka,koqto povqrva v lybovta.Kakvo da ti kaja - blagodarq ti,otnovo mi pokaza,che vsichko e luja.Ne iskam poveche da obicham,ne iskam da jiveq vuv falsh i luja-se pak samo tova vidqh ot lubovta.Dve ochi-dve dymi,dve luji!Tova beshe vsichko koeto mi ostavi...a za moite sulzi,za bolkata mi..pomisli li za men?Rabira se,che ne!Ti si egoist..Koq li e sega v tvoq plen.Iskam te,jelaq te,obicham te do bolka.Ymiram za teb i tvoqta lybov.Vyrni mi vsichko,vurni mi go,ta samo zaradi teb pak povqrvah v lubovta,a znaeh,che tq e izmama.Oparena i naranena sle vsichko minalo i izjivqno ti mi vyrna nadejdata i jajda za lubov,a kakvo stana,otnovo az sum naranena,povqrvala na lujlivi mili dymi i na pogleda surov.Syjelqvam,dori da te obicham,dori ot bolka da ymra,ne bix si pozvolila da te imam,ta az ne vqrvam v lubovta!!!!!!!!!!!!!

04-16-2007, 12:56
мЪка мЪка! :smt010

sisssska
04-16-2007, 13:28
kato 4etq tva se se6tam kak i az bqh oparena ot 4oveka ,kogoto obi4ah stra6no mn ,a toi se podigrava6e s men po nai jestokiq na4in i s nai-nahalna usmivka mi kazva6e :"Pise,mnogo te obi4am"A az mu vqrvah i bqh na sedmoto nebe sled vsqko negovo podobno otkrovenie.K1sahme ...tr1gvahme...k1sahme ....tr1gvahme i taka 3 p1ti.Tri razdeli,sled vsqko ot koqto mi ide6e da sloja kraq na jivota si..i uvi..imah v1zmojnost..i na kra4ka ot .."sm1rta"...razbrah 4e ne toi e smis1la na moq jivot!4e ima i po-hubavi ne6ta ot nego.razbrah 4e toi pak 6te poiska da se v1rne..za6toto znae6e 4e nqma momi4e koeto da go obi4a pove4e ot men..a na men mi se podigravaha za tva 4e go t1rpq.Kolko p1ti s1m se m14ila da go zabravq s drugo mom4e..i toi zapo4va pak s opitite si da me v1rne ...i az...ne moga da mu ustoq!
Iskam da kaja na vsi4ki koito pla4at i t1jat za mom4eta...i az s1m go prijivqla i si misleh 4e nqma da moga da prod1lja ..4e vinagi 6te obi4am samo nego..4e vinagi 6te mislq samo za nego....NO...
Edin hubav slyn4ev den...az se vliubih otnovo,a za moq ogromna radost i toi v men..Natat1ka ve4e se zapoznahme..toi doide v moq klas...tr1gnahme..i ..elate da me vidite sega.6te mi zavidite!!!Povqrvaite!Pojelavam go na vseki.Sega izob6to ne se se6tam za stariqt si "vyzliuben"!

Nassgerrack
04-16-2007, 16:50
някой да почне да я бие тая с чук през чевръстите ръчички!

vvs_go
04-16-2007, 16:54
o q sa vzemi v ryce !

honda^
04-16-2007, 16:56
Мили4ка... разбирам болката ти :( . Просто вдигни глава и продължи напред!!!! Живота продължава... не се бави, а граби с пълни 666епи от него!!!

tedinkata_
04-22-2007, 06:14
ei momi4e gore glavata !!! napisanoto e mn xubavo no NIKOI NE E EDINSTVEN -nai malko nqkoe mom4e... i az ne iskah da se vlubvam sled poslednata si vruzka.. bolkata ot lubovta e ujasna. no vremeto naistina lekuva.. ponqkoga kogato nai malko o4akvash se poqvqva 4oveka za teb.. :) budi optimist i savet ot men-ne se vdavai prekaleno vuv vruzkite si za da ne te boli tolkova posle =;

JoeBanana
04-22-2007, 06:32
някой да ми подаде кърпичка
разчувствах се !http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

kobrichka
04-22-2007, 13:44
Забрави го,ще ти е мн трудно няма спор,но и да се самосъжаляваш няма да ти помогне.Времето лекува всичко,сега ти е гадно,но след време ще си спомняш само хубавите преживявания с него.

pecata
04-22-2007, 13:54

Подавам ти моята кърпичка тъкмо си избърсах носа и дупето с нея :-D

Skullbreaker
04-22-2007, 13:54
От любовта боли.Свикнете с мисълта , че мъжете сме гадове.Ай със здраве!

*Cry more?

hahoto_f
04-22-2007, 13:56
Xoraaa za6to jivotat e tolkova gaden :( :smt010 pisna mi ot VSi4ko :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

pecata
04-22-2007, 14:20
pisna mi ot VSi4ko
най-вече от играта писна ми ъ = ъ :-D

Glav4o
04-22-2007, 14:22
jivota bil gaden a ?? toi ne e gaden a smurdi i nie go praim takuv "lo6i mom4eta" skapani "peperydki" i nekvi sekvi takiva izvru6tenia ! ! ! nekuv na 20 6iba nekva na 14 a taq zela ta zapo4nala da se nasira awe eeeeeeeeee koga 6e zeem se osuznaem malko ot malko be p*4ka my m*terina... :smt010 :smt010 :smt010 nanikade sme. 1 den ytiam na nekav skapan kyrs po frenski gledam nekvo licepriqtno "momi4ence" nakraa tq se okaza 4e e bitov alkoholik i prazka treva regyliarno jivota bil gaden DA GADEN E I SMURDI :smt013 :smt013 :smt013

Digital
04-22-2007, 14:42

Подавам ти моята кърпичка тъкмо си избърсах носа и дупето с нея :-D
http://img.data.bg/i.php?id=277421
OMFG !!! :shock:
майка ти знае ли ?

vikipf
04-22-2007, 16:23
jivota bil gaden a ?? toi ne e gaden a smurdi i nie go praim takuv "lo6i mom4eta" skapani "peperydki" i nekvi sekvi takiva izvru6tenia ! ! ! nekuv na 20 6iba nekva na 14 a taq zela ta zapo4nala da se nasira awe eeeeeeeeee koga 6e zeem se osuznaem malko ot malko be p*4ka my m*terina... :smt010 :smt010 :smt010 nanikade sme. 1 den ytiam na nekav skapan kyrs po frenski gledam nekvo licepriqtno "momi4ence" nakraa tq se okaza 4e e bitov alkoholik i prazka treva regyliarno jivota bil gaden DA GADEN E I SMURDI :smt013 :smt013 :smt013
...ПФ... ТИЯ РЕДОВЕ И ОНВА НАЙ-ОТГОРЕ МЕ НАКАРАХА СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛЯ... :-k
ЗА ПЪРВОТО МНЕНИЕ... ИЗПИТВАЛА СЪМ ГО... СМИСЪЛ ИЗПИТВАМ ГО.... САМО чЕ ОщЕ СЪМ С НЕГО... ЗНАМ чЕ НЕ Е НАЙ-ДОБРИЯ... НАЙ-ПРЕДАНИЯ... НАЙ-ВЛюБЕНИЯ В МЕН.... НО АЗ ГО ОБИчАМ.... И ТВА чЕ ТОЙ Е С МЕН ТРЯА... НАДЯВАМ СЕ... ДА ЗНАчИ НЕщО.... НЯМА КАК ДА ТИ КАЖА ДА ПРОДЪЛЖИш ... ЗАщОТО ЗНАМ КОЛКО Е ТРУДНО... САМАТА АЗ НЕ МОГА ДА ПРОДЪЛЖА... :smt010 :smt010 :smt010
КАТО ЕДНА ЛюБОВ СИ ОТИВА ТИ СЕ ИСКА ДА УМРЕш....

Digital
04-22-2007, 17:16
...ПФ... ТИЯ РЕДОВЕ И ОНВА НАЙ-ОТГОРЕ МЕ НАКАРАХА СЕРИОЗНО ДА СЕ ЗАМИСЛЯ... :-k
ЗА ПЪРВОТО МНЕНИЕ... ИЗПИТВАЛА СЪМ ГО... СМИСЪЛ ИЗПИТВАМ ГО.... САМО чЕ ОщЕ СЪМ С НЕГО... ЗНАМ чЕ НЕ Е НАЙ-ДОБРИЯ... НАЙ-ПРЕДАНИЯ... НАЙ-ВЛюБЕНИЯ В МЕН.... НО АЗ ГО ОБИчАМ.... И ТВА чЕ ТОЙ Е С МЕН ТРЯА... НАДЯВАМ СЕ... ДА ЗНАчИ НЕщО.... НЯМА КАК ДА ТИ КАЖА ДА ПРОДЪЛЖИш ... ЗАщОТО ЗНАМ КОЛКО Е ТРУДНО... САМАТА АЗ НЕ МОГА ДА ПРОДЪЛЖА... :smt010 :smt010 :smt010
КАТО ЕДНА ЛюБОВ СИ ОТИВА ТИ СЕ ИСКА ДА УМРЕш....
Рева докато го писа, нали ? Аз пък се смях докато го четох. :lol:

bqsna_teenagerka
04-22-2007, 17:22
кофти 4е си такак наранена но и аз мисля 4е трябва да се съвземеш

nasty_f
04-22-2007, 17:37
Найстина тъжно,но карма знаеш ли какво е?
Това,което си направим сами!
Животът не е гаден,хората го правят такъв!
Радвай се,че си жива и живей живота си пълноценно,без да ревеш за някакви пикльовци!Всичко се връща,рано,или късно...Живота вече може да се каже,че преебава всички :wink:

Lambo
04-22-2007, 17:38
Поредната тема в която продължавам да слушам глупости от рода на "той ме нарани мн, но аз продължавам да го обичам, немога без него, той е всичко за мен, немога да заповядвам на сърцето си..."... Аз немога да разбера в крайна сметка момичетата толкова ли са глупави или дори прости, че да продължават да обичат човека, който сега е с друга, а до вчера им е казвал "обичам те" ? Каква любов е това? Защо са тези напрази надежди? Защо си хабите очите за глупости? Включете си мозъка за малко и помислете, ако го умеете. Неможе един човек да е целия ви живот, още по-малко човек, който ви е наранил...

Baby_b
04-22-2007, 17:53
Kak da te spra,ta ti si otide..Trygna v noshta i sega sum sama..Lipsvash mi,lipsva mi vsichko tvoe,ta tova nqkoga beshe moe.Otkakto te nqma nqma i chast ot men.Nqma q onazi - nai-hybavata chast.Nqma go syrceto mi,lipsva i dyshata mi,izgorqha ochite mi,zalediha se ustnite mi.Vseki mig e cqla vechnost,vsqka dyma - adska bolka.A ti kade si..ti me zabravi,ostavi me,dori i spomen za men nqmash.Znam,ne si me obichal,dori ne si me iskal - bqh prosto porednata glupachka,koqto povqrva v lybovta.Kakvo da ti kaja - blagodarq ti,otnovo mi pokaza,che vsichko e luja.Ne iskam poveche da obicham,ne iskam da jiveq vuv falsh i luja-se pak samo tova vidqh ot lubovta.Dve ochi-dve dymi,dve luji!Tova beshe vsichko koeto mi ostavi...a za moite sulzi,za bolkata mi..pomisli li za men?Rabira se,che ne!Ti si egoist..Koq li e sega v tvoq plen.Iskam te,jelaq te,obicham te do bolka.Ymiram za teb i tvoqta lybov.Vyrni mi vsichko,vurni mi go,ta samo zaradi teb pak povqrvah v lubovta,a znaeh,che tq e izmama.Oparena i naranena sle vsichko minalo i izjivqno ti mi vyrna nadejdata i jajda za lubov,a kakvo stana,otnovo az sum naranena,povqrvala na lujlivi mili dymi i na pogleda surov.Syjelqvam,dori da te obicham,dori ot bolka da ymra,ne bix si pozvolila da te imam,ta az ne vqrvam v lubovta!!!!!!!!!!!!!
Като текст от някоя чалга песен :lol:

Adwokat
04-22-2007, 17:57

и на мен и на мен :mrgreen:

mechtaq_za_teb
04-22-2007, 17:57
Mn gadno ! :smt010 Iskam da ti dam edno savet4e,znam 4e 6te ti e trudno:Ne stradai za takav 4ovek,toi ne go zaslujava!!!Kolkoto i da te boli trqbva da prodaljish napred.Kasmet mili4ka.Dano vsi4ko da se opravi

deidiy
04-22-2007, 18:01
o q sa vzemi v ryce !
хаха :lol: наистина стегни се малко

koalka
04-22-2007, 18:06
Чела съм много такива. :wink:

04-23-2007, 07:16
Няма ли да споделиш и малко история?

04-23-2007, 08:16
A zashto go pishesh tuk, a ne go napishesh na mom4eto za koeto stava vypros???

BAYO
04-23-2007, 11:46
Стегни се, няма да е първия, няма и да ти е последния. Кво толкова ... всяко нещо тряя да се преодолява, научи го тоя урок!

04-23-2007, 15:30
mn e hubavo i se edno e pisano to4no za men :} no znae6 li .... po - dobre go zabravi ... nakarai go da syjelqva 4e te e izgubil ... ;-)