PDA

View Full Version : vazmojno li e ?!

мира
04-16-2007, 12:29
икам да попитам дали е възможно да стане някакъв гаффф ако...
например е свършил в гаштите и след това установя контакт с това място..същото и ако е станало на чершафите...по принцип опано ли е ако се доближавам и допирам вагината си...при такива "неща" :)
извинявам се..сиг въпросът ми е много тъп ама съм още мн прясна в тая материя :)
нещо се притесних..закъснява ми малко...а скоро имаше нещо подобно..как да кажа..нещо като..."утъркала съм се в такива оспермени места" :lol:

bungle
04-16-2007, 12:58
Не.
Сперматозоидите умират в кислородна среда.

L0v3_suX
04-16-2007, 13:05
NE spermatozoidite gubqt energiqta s koqto trqbva da dostignat do qicekletkata

lo_flo
04-16-2007, 13:08
Внимавай с подобни експерименти!По принцип сперматозоидите мрат почти веднага в кислородна среда!Не смятам,че има опасност,но за собствено спокойствие си вземи тест ,или още по-добре-започни да четеш книжки!

vicito
04-16-2007, 13:30
i az smqtam 4e e nevazmojno,no naistina moje da e stanalo ne6to i po-dobre 6te e da znae6-napravi si test!no sam 99% sigurna 4e ne e stanalo gaf spoko [-X

Sexapilna_kukla
04-16-2007, 13:52
:shock: Абе, вие изкарахте тия сперматозоиди като Супермен...

За пореден път ще кажа: Няма шанс да си забременяла!!!

Adwokat
04-16-2007, 13:55
:shock: Абе, вие изкарахте тия сперматозоиди като Супермен...

хахахах :-D

04-16-2007, 15:55
Брех мамаму стара голеееми разбирачи се развъдиха бее! Естествено че е възможно! Сперматозоидите са силно подвижни! Гледах C.S.I Maiami и остановиха че зарди това,че братчето си напраило злобарка и си избърсало чепа в нощницата на сестра си, тя забременяла! На филми като C.S.I няма как да не повярваме...

`Death`Whore`
04-16-2007, 15:57
Те са силно подвижни, ако са в подходяща среда. Тези глупости за нощницата не са верни.

aniezina
04-16-2007, 16:07
Вие добре ли сте?! :shock: Тва е напълно, повтарям, НАПЪЛНО невъзможно, да забременееш при такъв контакт! Сперматозоидите живеят няколко часа, но при подходящи условия, а това, да са върху чаршаф или бельо, едва ли означава да имат "подходящи условия"!

kuber
04-16-2007, 18:25
Освен ако не са сперматозоидите на Бойко Борисов или Чък Норис - когато им е скучно, те, простете просташкия ми изказ, си "удрят по една" през балкона и ги пускат да си търсят жертви - така стана миналогодишното мистериозно забременяване на всички жени и шамана в едно африканско селце...

Star6na rabota eiiii, tu super horata sa golqmo ne6to]

A pop temata: vnimavai sus sprmata, tq silno radioaktivna i moje6 da po4ne6 da priema6 raznis stancii ili da opli6ivee6..... heheeheheh
No bremenna nqma kak da stane6 osven ako ne ti se izhvurli qko v puteto...

koalka
04-16-2007, 18:38
Не си бременна, спокойно.

Adwokat
04-16-2007, 18:45
Освен ако не са сперматозоидите на Бойко Борисов или Чък Норис - когато им е скучно, те, простете просташкия ми изказ, си "удрят по една" през балкона и ги пускат да си търсят жертви - така стана миналогодишното мистериозно забременяване на всички жени и шамана в едно африканско селце...

Star6na rabota eiiii, tu super horata sa golqmo ne6to]

A pop temata: vnimavai sus sprmata, tq silno radioaktivna i moje6 da po4ne6 da priema6 raznis stancii ili da opli6ivee6..... heheeheheh
No bremenna nqma kak da stane6 osven ako ne ti se izhvurli qko v puteto...

хехе кви коментари само =D> =D> :smt005