PDA

View Full Version : какво да направя???/

пламито
04-16-2007, 12:46
знам,че темите не на всеки се четат любовни историйки,но искам да помоля за съвет какво да направя???значи с моят проятел се разделихме преди седмица,защото трябвало да бъде сам (всъщност една негова бивша си дойде и те май има нещо общо сега)аз плаках и много страдах наистина,и още страдам.....но днес като се прибирах от училище и минах покрай едно заведение,и той бил вътре...и ми звъни,че ме е видял..попита ме как съм,какво правя..и КОГА ЩЕ ИЗЛЗЕМ НА КАФЕ..това как да го приема...казах,му че аз съм свободна винаги,и той каза,ще ми се обади...проблема,е че като казах на мама и татко че ми се е обадил,и те почнаха да ми викат,че съм тъпа че съм се хващала на номерата му,че ми се подиграва,и такива неща и че повече няма да излизам с него...как да разбирам неговото обаждане,и какво да направя с родителите си?

L0v3_suX
04-16-2007, 12:56
ami moje da ti e zvynnal po 2 pri4ini ili prosto priqtelski kat bu trqbvalo sqko mom4e da se dyrji s biv6eto si gadje ili e razbral 4e o6te iska da byde s teb i samo e 4akal udoben slu4ai da ti zvynne.. edinstvaniq na4in da razbere6 e da izlezete na kafe i 6te go useti6 6te vidi6.. a za roditelite ti naistina ne e zadyljitelno vs da im kazva6 :smt101

radito
04-16-2007, 13:15
бе я го заеби тоя

nikol_02
04-16-2007, 13:27
Mislq,4e naistina 6te e mnogo glupavo ot tvoq strana da mu povqrva6... :(

e_l_i_z_a
04-16-2007, 13:57
::: Излез с него на кафе,но му покажи,че сте САМО ПРИЯТЕЛИ.Не допускай да те изиграе :idea: Жестът му показва,че го е зарязала онази и сега не иска да е на сухо...но няма да е с теб!Ти не си за мезе...не си и за "просто така,колкото да не е без гадже".

Adwokat
04-16-2007, 14:13
Заеби го тоя.. , но защо си казала на родителите си?:)

mechtaq_za_teb
04-16-2007, 14:17
Spored men roditelite ti sa pravi.Nqma kakvo da se zanimavash s nego.

cherinka
04-16-2007, 15:08
::: Жестът му показва,че го е зарязала онази и сега не иска да е на сухо...но няма да е с теб![/b]

А ха-ха. Може просто момчето да е отчтиво и културно и за това да й се е обадил, да се видят.

BuBi008
04-16-2007, 15:10
Az lichno smqtam che roditelite ti s pravi. Tova e mnogo hubavo che spodelqsh s tqh no v tozi sluchai imat pravo. Kak taka izvednyj kato tochno bivashata mu se vrushta i toi iska malko vreme sam ... tova sa pulni gluposti pone da ti beshe kazal istinata.A sega sigurno bivshata si e zaminala pak i toi reshava che ne moje da bude sam i kato znae che ti go obicvhash ochakva i da go chakash i da mu se vurjesh i eto toi pak si ima zabavlenie. Mnogo glupavo si postupila che si mu akzala che vinagi si svobodna zashtoto tova mu povdiga nqkaksi egoto che eto edva li ne tq me obicha adski mnogo a az gledai kakyv myjaga sym i q vurtq na malkiqt si prust a tq ne razbira daje....Az lichno bih se napravila na interesna i mnogo zaeta sledvashtiqt pyt kato mi se obadi ili shtqh da vzema nqkoi priqtel s men za da izleznem s nego na kafe pone da pomisli che e smao priqtelsko kafe a ne ...

BuBi008
04-16-2007, 15:13
::: Жестът му показва,че го е зарязала онази и сега не иска да е на сухо...но няма да е с теб![/b]

А ха-ха. Може просто момчето да е отчтиво и културно и за това да й се е обадил, да се видят.

Da naistina ima takava veroqtnost ama kolko golqmi sa shansovete. Aide stiga sega mai sluchainostite sa dosta che da kajem che toi e prosto uchtiv .. A i nali i e kazal che iska da bude malko sam ( pod tova az rabiram da ne bude s neq za izvestno vreme ) a pak q kani na kafe to toi taka en e sam .. toi pak q vijda vapreki che en sa zaedno.

пламито
04-16-2007, 15:32
забравих да спомена,че с него изживяхме прекрасни емоции,свети валентин и другите празници,и че винаги ме е изненадвал не с материални,а с емоционални дела...... с него преживях страхотни моменти,и аз наистина го обичам...

white_chik
04-16-2007, 16:47
Първо не че има нещо лошо в това да споделяш с родителите си,но според мен има някои неща,които трябва да си остават само за теб.Така че,дай игнор на ваште,а относно другото и аз съм на мнение,че не трябва да тичаш след него като кученце.Така му показваш,че може да те има винаги,когато пожелае и така убиваш интереса му.

honda^
04-16-2007, 16:51
Мисля, 4е той ти се обажда, за666тото иска да си запазите приятелски отно666ения. Знам, 4е 666те ти е трудно, но ре666и дали и ти го иска666. А относно родителите, ако съм права с предното твърдение, не трябва да им обръ666та666 внимание.

vvs_go
04-16-2007, 16:56
ami moito mnenie e 4e se vkarva6 v pesen na gergana ili preslava ostai go ima i po svestni mom4eta- az naprimer no sym zaet

koalka
04-16-2007, 17:37
Майка ти и баща ти са били напълно прави в случая.Само те разиграва-къса те, когато иска и после те търси, за да излезете на кафе.Не му се връзвай на номерата и преди да направиш нещо помисли!

divo_kotence
04-16-2007, 17:42
аз бих отишла на кафе но ще съм по студена и от айсберг :lol: ако можеш да му покажеш че не ти пука за него отиди,ако си стой у вас и се опитвай да го забравиш

bawdy talk
04-16-2007, 17:57
Ако иска да излезете на кафе излезте ако на теб ти се иска,а ако иска пак връзка със теб според мен трябва да послушаш родителите си!

TreeHill
04-16-2007, 18:27
бе я го заеби тоя

[Devil_Girl]
04-20-2007, 16:19
Az te savetvam,da napravish taka che da razbere,che ne si "leko"momi4e i ne moje da te izma vseki pyt kogato mu e skimnalo!Pokaji mu ili nai-ve4e DOKAJI mu 4e ne moje da pravi sas teb kakvoto si poiska,vse pak ti imash dostoinsvo koeto toi nqma pravo da naranqva [-X .Aotnosno roditeite te sa si pravi,dobre e 4e spodelqsh sas va6ite,no nqkoi ne6ta si gi ostavi za sebe si ili za razgovor sas priqtelka na koqto imash mn doverie. :wink:

assd
04-20-2007, 16:25
ми заеби го, накарай го да страда :D т.е кажи му че не можеш , имаш друг и такива и ако още те харесва ще се тормози един месец, ако не се тормози значи не е за тебе
ае успех

nobody_knows
04-20-2007, 16:48
Майка ти и баща ти са били напълно прави в случая.Само те разиграва-къса те, когато иска и после те търси, за да излезете на кафе.Не му се връзвай на номерата и преди да направиш нещо помисли! подкрепям!

Adwokat
04-20-2007, 16:49
ami moito mnenie e 4e se vkarva6 v pesen na gergana ili preslava

хахахаха :smt005 :smt005 :smt005

bqsna_teenagerka
04-20-2007, 17:18
Ми родителите ти имат право скъпа...я като ти званне кажи "ами аз таковата...абе сега не мога на среща съм...ще видя кога мога да ти звънна да пием едно кафе..."

BAYO
04-21-2007, 11:03
бе я го заеби тоя

Ма така та! Не се оставяй да те разиграват като послушно кученце..