PDA

View Full Version : Re: Най-големите врагове на секса.

PaRkInSoN
04-16-2007, 14:13
Няколко фактора се отразяват особено пагубно на сексуалния живот. Условно те могат да бъдат наречени "врагове на секса". Разбира се добре е те да се познават, за да бъде успешна борбата с тях.

Враг №1 - алкохолът.

Най-вече когато е в големи количества. Най-неудовлетворени в сексуално отношение са съпругите на мъжете, злоупотребяващи с алкохола. Проблемите в леглото започват от момента, когато честотата на употребата на алкохол е повече от веднъж седмично.

Жените постепенно губят интереса си към такъв тип мъже и самите те не желаят да правят секс с тях. Част от тези жени не могат да достигнат до оргазъм или изпитват по време на половия акт пълен дискомфорт.

Натрупалата се сексуалната енергия на жените най-често се превръща в невроза.

Враг №2 - тютюнът.

На всички е известно, че той предизвиква спазми на съдовете, а това означава, че затруднява кръвотока в органа, който е предмет на мъжката сила и гордост. Научен факт е, че 87% от импотентните мъже са пристрастени пушачи.

Враг №3 - кафето.

Прекаленото увлечение по тази напитка води до свиване на кръвоносните съдове, а резултатът при мъжете е преждевременна еякулация.

Враг №4 - лекарствата.

Те лекуват едно, но често "отпускат" друго. Особено внимателно трябва да се дозира употребата на лекарствени препарати, приемани от мъжете за лечението на хипертония и диабет.

Основен фактор при жените, намаляващ либидото, е депресивното състояние и като следствие приемането на отпускащи лекарства.

Враг №5 - механичното отношение към секса.

Ако сексът се възприема "само като спорт", т.е. като чисто физиологичен акт, може да настъпи момент, когато най-вече мъжът просто няма да го иска.

Враг №6 - затлъстяването.

Коварството му се проявява в това, че излишните килограми се натрупват постепенно и дори незабележимо. Колкото повече мастни наслоения има по тялото, толкова повече сили са му необходими, за да ги "носят".

Изкачването на стълби, домакинската работа, задълженията на работното място - всичко това става по-трудно за изпълнение, а сексът също е вид физически труд.

Източник - Интернет Медия БИГ.БГ 15/4/2007 14:00:00

Ха! Тия ще изкарат мъжете пълни нескупосници в леглото. Колко са мъжете дето не пият и не пушат (освен мен де :D ) ? Аколко не пият кафе? То това си е едно от първите неща сутрин.[/quote]

katttto3
04-16-2007, 15:42
тва са пълни глупости,един нормален човек не може без тези неща

`Death`Whore`
04-16-2007, 15:42
Човек може без тези неща.

04-16-2007, 16:42
много ми е интересно как така рещихте че човек не може без тези неща ? Аз НЕ пия кафе и алкохол пия мн рядко... е пуша цигари ама има хора и това не правят :-D

Adwokat
04-16-2007, 16:45
Човек може без тез неща.. но Аз
без кафе сутрин немога :)) не пуша и много рядко пия по малко.. :-D

teenkopele
04-16-2007, 17:15
Алкохолът...зависи кой го пие и в какви количества е. :wink:

bqsna_teenagerka
04-16-2007, 18:13
ми има нещо вярно!

koalka
04-16-2007, 18:20
Естествено, че може без тях. :wink:

ThePainIsReaL
04-16-2007, 18:26
Това със затлъстяването ме изкефи ..
иначе писаните неща са верни .. мисля.. :wink:

Scandalous_lady
04-16-2007, 18:32
Има хора които не употребяват нито алкохол нито цигари,и пак нямат желание за секс.Темата е много обширна но лично на мен не ми се отразяват,нито на приятеля ми.

Schnitzer
04-16-2007, 18:48
Нито пуша,нито пия(алкохол) нито кафе ами само водичка и Мацка-Гола

HagpycaH
04-17-2007, 06:38
Леле к'во приказте леле по добре не пускайте такива работи в форума че избухвам в смях.

silver_angel
04-17-2007, 07:14
Човек може без тези неща.

az moga bez po4ti vsi4kite :P
zna4i i drugite mogat ;)
.. a dali pre4at na sexa .. koito znae da kaje ..

ateto
04-17-2007, 10:59
Абе незнам за вас ама аз кафе пия цигари пуша алкохол употребявам и сичко ми е екстра :) тиа дето пушат по 2 кутии пият по 1 бутилка водка и 1 кана кафе да му мислят .... а такива са малко.... а и не живеят много :lol: :lol:

ChRiSTiaNo_07
04-17-2007, 18:25
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ем извода е - не живейте :smt005

zzztop
04-25-2007, 10:41
тва са пълни глупости,един нормален човек не може без тези неща

Ией как съм жив до сега???!!!

С всичко съм съгласен и дори мога да добавя и Допускането на Родителите до сексуалния живот на децата. Или да го наречем прекаления интерес от страна на родителите към сексуалния живот на децата.