View Full Version : kosmite i frenskata lubov ???
mom4eta molq vi kajete kato pravite frenska lubov na priqtelkata si bocka li vi ??? iii ako da gadno li e ? za6toto v4era pravih za pyrvi pyt na edno momi4e i leko mi bocka6e (malko) ama be6e se obrysnala mn gotino... i nz normalno li e ??? a pyk edna moq mn dobra priqtelka mi kaza 4e myja i i kazal 4e i tq bocka ??? pls :((
miii normalno e ponqkoga da bocka,vse pak ne moje vinagi da sme idealno gladki :wink:
Hahhhhhh..est che e normalno..shtom ne gi e maxala s kola maska :00
betka`ta
04-16-2007, 17:46
abe bratle purvo vij v gore6tite statii i posle pitai! ako neznae6 kude sa vij v gornie desen ugul na na4lnata stranica
sh3_1s_7h3_0n3
04-16-2007, 17:59
Hahhhhhh..est che e normalno..shtom ne gi e maxala s kola maska :00
и с кола маска да са махнати...като 'почнат да излизат - не боцкат ли? кат' имаш 1-2мм косъмче не се вижда... но се усеща и боцка...
silver_angel
04-16-2007, 18:06
xax normalno e ;)
moq kato go pitam si kazva i ako toi mi go kaje ne bih se obidila :P
a bockaneto use6ta li se ? i nepriqtno li e ?
Scandalous_lady
04-16-2007, 18:38
Еми аз да ви питам момчета вие бръснете ли си задните части и та*аците като сте толкова претенциозни към приятелките си :-k ако не ти е приятно да я лижеш,не го прави :-({|=
e tova da go kaje nqkoe mom4e de / :)))
ThePainIsReaL
04-16-2007, 18:42
Много си е нормално даже. Не само при момичетата и при момчетата е така. Трябва да си си направил фотоепилация, за да не боцка. Дори и след кола или епилация пак си боцка.
Не е гнусно или страшно.. нещо естествено си е.
напълно нормално е не се шашкаи.Аз съм питала приятеля си дали му е гадно като боцкам и той ми каза, че няма нищо лошо и понякога му е приятно
Ще видите вие като всички си пуснем бради на кого ще боцка повече! :lol:
malkoto_sladur4e
04-17-2007, 05:12
Haha est,4e e normalno e...tfa da ne ti e...koprina we... #-o 8)
bulgarche
04-17-2007, 05:17
Намери си някое бебе тогава!
Ти мислиш ли че не боцкаш?
HagpycaH
04-17-2007, 06:41
Еми като не ти харесва да боцка лазерна епилация са измислили малко поече кеш.
Естествено, 4е боцка, особено ако се бръснеш.
Bocka, da. i ne milsq 4e trqbva da se sramuva6 kogato se opre do tezi ne6ta. nqma ni6to gnusno v tva.
krem4et0
04-17-2007, 07:45
А аз какво да кажа след като 1 път моя ми беше разкървавил целия венерин хълм барабар със срамните устни от наболата си брада. После ме боля няколко дни и беше неприятно. Боцка си сигурно, ама ако ти имаш набола брада на нея ще й е далеч по-неприятно!