View Full Version : Za mackite koito izpolzvat kola maska....
Zdraveite iskam da pitam vsichki koito izpolzvat kola maska za intimnite chasti - vkushti li pravite procedurata i s kakva maska ? Ili hodite na kozmetik i kolko struva?
имам приятелка която ходи при козметик и мисля че ми беши казала , че за триъгълник 3лв или някаде там :-D :-D :-D
[m!s$_k@pr!$]
04-16-2007, 19:23
ами по пронцип може и в къщи може и на козметик, но по-сигурно е на козметик :wink:
na 17 god. sam i sama si pravq kola maska!po to4no gadjeto mi q pravi!lentite za kola maska sa s marka "Strep" i kam tqh obiknoveno se dava i karpi4ka napoena s nqkakvo olio,za da se otstrani ostatuka ot kola maskata po kojata(s voda ne stava)!
ako kosmite po triagalnika ti sa dalgi,parvo trqbva malko da gi pootreje6!predi da zapo4ne6 da si q pravi6 po-dobre se dezinfekcirai sas salicilov spirt,ina4e 6te ti se poqvqt papki!za da se lepqt kosmite dobre po kola maskata kojata trqbva da e napulno suha!
ako kosmite ti sa gasti 6te ti trqbvat okolo 3-4 lenti!
za da gi izpolzva6 po-lesno gi nareji na po malki lenti!predi da gi otlepi6 edna ot druga gi raztrii za da se zatoplqt!kato gi otlepi6 i po dvete lenti 6te ima kola maska-moje6 da izpolzva6 i dvete lenti4ki!
sled vsi4kite teq saveti se nadavam da sam bila polezna!uspeh :D :wink:
a cenata za 3 lenti zavisi ot aptekata,ot koqto 6te gi vzima6!okolo 4 leva i ne6to gi vzimam az!a mejdu drugoto ima i lenti4ki za lice na "Strep"!
mnogo mersi na vsichki nai - veche na gerichka :smt058 :) Prosto veche se bqh otchaqla mersi pak :)
Елиза`офлайн
04-17-2007, 14:14
ооо....няма какво да се мъчиш у вас.....това си е чисто изтезание!!!Върви на козметик-става чистичко и бързичко :wink: 6-10 лв.
e_l_i_z_a
04-17-2007, 14:16
ооо....няма какво да се мъчиш у вас.....това си е чисто изтезание!!!Върви на козметик-става чистичко и бързичко :wink: 6-10 лв.
:D That's me