Влез

View Full Version : moqta istoriq

sar4ito
04-17-2007, 12:12
zdraveite kazvam se sara iskam da mi kajete va6eto mnenie za moqta istoriq zapoznah se v 4ata s edno prekrasno mom4e vliobih se v nego. az izpitvam golemi i iskreni 4ustva kam nego. no nesam sigorna za negovite toi mi kazva6e 4e me obi4a no do kolko e vqrno nz sega s nego s me razdeleni hodehme za opredeleno kratko vreme no az re6ih dago zabravq za6toto e pekaleno dale4 ot men no za sajalqnie nemojah dago zabravq opitah bezbroi pati i daje se opitah dase samoubiq zadari nego za6toto nemoga dasam snego samo ako mojeh da sam s nego bih bila nai 6taslivata na sveta ama nemoga jivota e nespravedliv nqma da razbere6 koga 6te se vliobi6. ne6to pove4e za men na 15sam i sam 8mi klas ot grat suhindol sam a toi ot stz. sega e na 17se. ne predi dalgo vreme edna negova fr me zapla6i da samgo osatavila na mira az bqh sprqla ama za kratko vreme sega pak si pi6em i govorim po tela. iskam da mi kajete va6eto mnenie za taq moq istoriq. edinstvenoto ne6to za koeto se molq e dago zabravq no nemoga za6to to go obi4am prekaleno mnogo molq vi kajete mi kakvo da pravq

TreeHill
04-17-2007, 12:15
ti mai sistemno propuska6 4asovete po bulgarski ezik i literatura , za da pu6i6 v kenefa?!

P.S: az ako bqh 6tqh da go izmislq po-dobre...

QuEEr_bOy
04-17-2007, 12:16
emi da i kakva e tazi da ti kazva kakvo da praiv6 s nego dali da go ostavi6 ili ne ami toi moje i da iska da bade s teb taka 4e pravilno si se naso4ila prodaljavai ako imate 6ans se saberete pak nishto lo6o kasmet

Katerichka
04-17-2007, 12:20
zdraveite kazvam se sara iskam da mi kajete va6eto mnenie za moqta istoriq zapoznah se v 4ata s edno prekrasno mom4e vliobih se v nego. az izpitvam golemi i iskreni 4ustva kam nego. no nesam sigorna za negovite toi mi kazva6e 4e me obi4a no do kolko e vqrno nz sega s nego s me razdeleni hodehme za opredeleno kratko vreme no az re6ih dago zabravq za6toto e pekaleno dale4 ot men no za sajalqnie nemojah dago zabravq opitah bezbroi pati i daje se opitah dase samoubiq zadari nego za6toto nemoga dasam snego samo ako mojeh da sam s nego bih bila nai 6taslivata na sveta ama nemoga jivota e nespravedliv nqma da razbere6 koga 6te se vliobi6. ne6to pove4e za men na 15sam i sam 8mi klas ot grat suhindol sam a toi ot stz. sega e na 17se. ne predi dalgo vreme edna negova fr me zapla6i da samgo osatavila na mira az bqh sprqla ama za kratko vreme sega pak si pi6em i govorim po tela. iskam da mi kajete va6eto mnenie za taq moq istoriq. edinstvenoto ne6to za koeto se molq e dago zabravq no nemoga za6to to go obi4am prekaleno mnogo molq vi kajete mi kakvo da pravq

И какво като си влиобена ? :smt005 [/u]

TreeHill
04-17-2007, 12:25

И какво като си влиобена ? :smt005 [/u]

ccc ne se zanimavai :smt018 ... tuk polojenieto e tragi4no ... spored men momi4eto ili go boli glava/krak/korem/zub ili prosto dneska ne i e den

BAYO
04-17-2007, 12:29
ti mai sistemno propuska6 4asovete po bulgarski ezik i literatura , za da pu6i6 v kenefa?!

Май май така стоят нещата. Далече сте, разделени сте, голям зор! Оптай се да си го върнеш , ако чак толкова ти липсва, че да искаш да се гръмнеш! Ако той не е навитак, няма за кво да съжаляваш. Радай се, че си го имала поне за малко и давай нататък!

sar4ito
04-17-2007, 14:45
emi da i kakva e tazi da ti kazva kakvo da praiv6 s nego dali da go ostavi6 ili ne ami toi moje i da iska da bade s teb taka 4e pravilno si se naso4ila prodaljavai ako imate 6ans se saberete pak nishto lo6o kasmet Toi vinagi mie kazval 4e nikoga ama nikoga da nespiram dago tarsq i az sega tova pravq nespiram za6toto sam sigorna 4e pone malko mani4ko me obi4a

Allthatshewant
04-17-2007, 14:51
Никога не съм приемала такива връзки :smt011 ...та ти си само на 15 год. за какво самоубийство говориш :?: какво си видяла от живота за да искаш да го прекратиш :-k След време ти гарантирам че като се сетиш за тази твоя история ще се смееш сама на себе си...Тепърва ти предстои да се запознаваш с момчета .. да имаш сериозна връзка.. а колкото до това че го обичаш..какво разбираш под думата - Обич :?: защото между - привързаност,симпатия и обич има огромна разлика...

sar4ito
04-17-2007, 15:03
moje da nesme se vijdali no az sigo obi4kam bezbroi pati se opitah dago zabravq no nestava. Postoqnno mislq za nego. samo ot spomenite me boli i ot dumite koito mi kazva6e i napomnq6e vseki den. ako vie obi4ate nqkoi a toi vseki den vikazva neme zabravqi nikoga nespitai da me tasi6 az vinagi 6tesite obi4kam kakvoto i dastava.kak 6te se 4uvstvate a????? az sam sasipana ot teq dumi nz ve4e kakvo da kaja ili napravq :cry:

BAYO
04-17-2007, 15:11
Еми по-горе ти казах ко можеш да направиш, ма явно не ти се чете и само се оплакваш...к'в е мисъла от това?

sar4ito
04-17-2007, 15:36
Еми по-горе ти казах ко можеш да направиш, ма явно не ти се чете и само се оплакваш...к'в е мисъла от това? mi nikav vse pak ti blagodarq za savet az tova pravq :cry:

magnoliq92
04-18-2007, 05:23
Здравей,мила,не отдавна на мен ми се случи нещо подобно.Запознах се по чата с едно момче писахме си близо година разменихме си снимки и уж трагнахме!Той е от казанлък, а аз от Стара Загора!Когато той се реши да дойде в Ст.Загора се видяхме ,в началото всичко ми изглеждаше напълно истинско виждахме се 2 - 3 пъти седмично.Аз наистина се привързах страшно много към него,но в последствие се оказа,че той през цялото време си е играел с мен.
Прави си само изводи от там нататък , но моят съвет е да го забравиш,знам че е трудно , но не е невъзможно....Успех! (ако искаш да ме питаш още нещо skype : ina_dragieva )

koalka
04-18-2007, 06:47
Колко време сте ходили, за да твърди, че те обича?Излъгал те е, иначе нямаше да иска да се разделите и щеше да настоява.
Не ми се вярва сега той да има чувства, щом не те е потърсил...

Anf3tamin4o
04-18-2007, 07:01
Ми добре като те обича защто не го поканиш в твоя град :roll: . Ако дойде поне може малко да те обича ако не дойде значи не те :)

BAYO
04-18-2007, 12:25
...иначе нямаше да иска да се разделите и щеше да настоява.
потърсил...

Така е! Ако е бил искрен в намеренията си, едва ли е щял да постъпи така. Просто си е заминал , заедно с лъжата! По-добре за теб, повярвай!

sar4ito
04-18-2007, 18:02
Mai mai trqbva dago zabravq po-dobre e taka ako prodaljavam taka 6te se pobarkam. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: