Влез

View Full Version : ami da popitam........

daninkaa
04-17-2007, 14:18
na nqkoi ot vas slaga li li sa aparatcheta ili breketi na zubite i boli li mnogo kakvo e kato cqlo

gub4eto
04-17-2007, 14:28
Да на мен!!! :? Ми докато свикнеш бая време ще мине(зависи какво ще ти слагат).Аз съм носила само скоби и само за тях мога да ти кажа.Сега не се сещам кво друго да напиша.ако искаш ми пиши лично.Пожелавам ти успех защото ще ти трябва :lol:

Lorraine
04-17-2007, 16:39
На мен не :)

KuPO
04-17-2007, 16:42
на мен също не защото нямам нужда , но познавам такива хора и ефекта от тях след около 1 год. е очевиден :smt006

04-17-2007, 18:39
Az imam breketi i beshe super ujasno - dokato gi slagat izobshto ne boli,no sledvashtte dve sedmici mojesh da qdesh samo kashi i piureta (a poneje moita maika znae samo edna kasha,dve sedmici reduvah kasha s piure ot kartofi :smt012 ) i mnogo boli tiq dve sedmici,edna maslina ne mojesh da izqdesh..ebati ujasa deto beshe.Ama sled tva minava i nito boli nito imash nekvi problemi s hranento :-D Mai kato gledam mislish da si slagash samo shte ti kaja deistvai bez da se strahuvash ili sramuvash ot horata,shtoto vqrno che e malko spek ama na men ne mi puka i daje si se kefq shtoto osven che mi hodqt i zubite shte mi stanat perfektni i togava samo shte se usmihvam i shte se smeq na krivozubite deto sa me ubijdali xAX....I ti prepruchvam da si slojish brekiti verno che sa dosta po skupi,obache osven che sa po - guzarski sa i po efektivni,shtoto mnogo moi priqtelki noseha skobo i sled nqkolko godini im se razvaliha pak zubite,nashti sushto kato malki sa noseli i zubite im sq krivi,i vupreki che nie ne sme mnogo zamojni te dadoha vsichko ot sebe si da gi platqt shtoto znaqt kvo e cql jivot da se sramuvash ot zubite si.Tva beshe ot men dano sum ti pomognala :D