View Full Version : Защо така се получава... адски гадно е!!!
SwEeT_pAiN_F
04-17-2007, 19:06
Здравейте! Аз пък с моите странни проблеми..
Имам си приятел от месец... всичко беше на шега, поне така го приемах аз.. но вече усещам че нещата не са несериозни. А мен ме е страх да се впусна във нова връзка, демек да се влюбя в него, без самата аз да си ограничавам всичко. Страхувам се че пак ще бъда унизена, наранена, накратко преебана. Не го искам, а знам че момчето не е от онези които искат само секс. Просто отвътре нещо ме възпира да се влюбя и да се отдам на чувствата си.
ПлС кажете какво да правя? Сега ли да се оставя ли на течението или по-късно?
Благодаря ви предварително! :)
Разбира се,че трябва да се спуснеш по течението!В противен случай рискуваш да не изживееш едни от най-хубавите мигове-с любимия.Рискувай! :wink:
SwEeT_pAiN_F
04-17-2007, 19:11
Благодаря ти за окуражителният отговор!
lesstats
04-17-2007, 19:11
ей
един голяяям български мислител е казал
"който игаи пичели ,който не играи не пичели"
така че тръгни с момчето
не може вечно да се опасяваш че ще те наранят
Не трябва да го има този страх, но е неизбежно, когато са те наранили преди това.Обаче не трябва да бягаш от чувствата, ако ги имаш, защото така ти си вредиш.Ако наистина харесваш това момче-бъдете заедно, пък каквото стане.Все пак трябва да си изживееш живота пълноценно.
Радвай се, че си попаднала на момче, за което не е най-важен секса, рядко се срещат такива. :wink: Така с тези притеснения и криене на чуства, рискуваш да съсипеш една може би хубава връзка и за напред!
madlencheto:)
04-17-2007, 19:18
амии.. послушай сърцето си;) щом смяташ,че той е сериозен пусни се по течението пък каквото стане.Все пак по-добре да съжеляваш за нещо,което си направил от колкото за нещо,което не си;){}
^MaCiNkA^
04-17-2007, 19:19
Emi az te razbiram 6tot i az predi bqh kat teb no ne6tata stanaha seriozni i se radvam zatfa no nqma zn! 6te te posuvetvam ako naistina haresfa6 tova mom4e i toi ne e s teb samo zaradi sex ili ne6ty podobno po dobre opitai s nego no ne priemai ne6tata tolkova navutre v smisul ako tova mom4e te razo4arova 6te ti e mn gadno ako ve4e si vlubena v nego i go obi4a6 adski mnogo! E tfa e ot men pls ako ima6 skype mi kaji kak e i 6te si 4atim i 6ti razkaja i moita istoriq!!! :wink: :P
SwEeT_pAiN_F
04-17-2007, 19:27
Благодаря ви момичета за съвета. Наистина ще се пусна по течението пък каквото стане. Всъщност ние вече ходим от 1 месец, но наистина усещам че започвам малко по малко да го обичам. :)
Лека вечер на всички и благодаря!
. Не го искам, а знам че момчето не е от онези които искат само секс. :)
Ей тва е. :-$