Влез

View Full Version : zle li postupih?

djovisna
04-18-2007, 00:48
predi poveche ot polovin godina se zapoznah s edno mom4e toi be6e na 23 az na 17 raboteh s nego i vsi4ko zapo4na zaradi ednoto ebane,noo ne6tata mn se zadalbo4iha. premestih se da jiveq u tqh vupreki 4e bqh ot drug grad. skarahme se zaradi moqta nai dobra priqtelka 6toto samo go svalq6e a az si misleh 4e toi e vinoven. pribrah si se u nas i si misleh 4e kato sum na 200 km ot nego 6te mi mine i 4e ne go obi4am tolkova ama ne stana taka razbrah che ne moga bez nego i 4e stra6no go obi4am i 4e sum bremenna vuv 2-q mesec. v qda si postupih tolkova glupavo 4e sigurno nikoga nqma da si go prosta. mahnah si bebenceto. greshno li postapih 4e daje ne mu i kazah. mn mi e gadno mn e e qd tva beshe sig nai golqmata greshka v jivota mi a vie kak misliste?. mejdu drugoto vse o6te sum s nego obache ne iskam da mu kazvam kakvo stana zashtoto me e strah che shte me ostavi. molq vi posavetvaite me :(

Fusion
04-18-2007, 01:17
predi poveche ot polovin godina se zapoznah s edno mom4e toi be6e na 23 az na 17 raboteh s nego i vsi4ko zapo4na zaradi ednoto ebane,noo ne6tata mn se zadalbo4iha. premestih se da jiveq u tqh vupreki 4e bqh ot drug grad. skarahme se zaradi moqta nai dobra priqtelka 6toto samo go svalq6e a az si misleh 4e toi e vinoven. pribrah si se u nas i si misleh 4e kato sum na 200 km ot nego 6te mi mine i 4e ne go obi4am tolkova ama ne stana taka razbrah che ne moga bez nego i 4e stra6no go obi4am i 4e sum bremenna vuv 2-q mesec. v qda si postupih tolkova glupavo 4e sigurno nikoga nqma da si go prosta. mahnah si bebenceto. greshno li postapih 4e daje ne mu i kazah. mn mi e gadno mn e e qd tva beshe sig nai golqmata greshka v jivota mi a vie kak misliste?. mejdu drugoto vse o6te sum s nego obache ne iskam da mu kazvam kakvo stana zashtoto me e strah che shte me ostavi. molq vi posavetvaite me :(
е щом ебането си го направила, всичко е ОК. :-) спрете с измислиците гледам те постваш весели мнения във форума,значи не ти пука толкова що искаш да те посаветва някой :smt012

djovisna
04-18-2007, 01:36
mi vij sq nqma da reva ama mnogo mi e kofti qde ma otvutre i sa tormoza taka a tva che pisha vesli raboti tuka si e otdelno neshto nali ?

Fusion
04-18-2007, 01:49
mi vij sq nqma da reva ama mnogo mi e kofti qde ma otvutre i sa tormoza taka a tva che pisha vesli raboti tuka si e otdelno neshto nali ?
е, как да не е отделно нещо :-s дали да му казваш трябва да си прецениш ти, ти го познаваш най-добре, посъветва ли се с някого преди да направиш аборта,ако си питаи него би трябвало да ти е доста близък, незнам доста ти е объркана историята.

djovisna
04-18-2007, 02:19
emi ne sa posavetvah s nikoi ma tva sigurno mi beshe greshkata. nz ako razbere ot nqkade sha mi chupi krakata mi sa struva

Fusion
04-18-2007, 02:29
emi ne sa posavetvah s nikoi ma tva sigurno mi beshe greshkata. nz ako razbere ot nqkade sha mi chupi krakata mi sa struva
и как си го махнала, каза че си на 17, за тази възраст се иска родител :-s

Oralgin
04-18-2007, 03:49
немоа да разбера закво само си измисляте .. ебах ви в пуберите прости ! ](*,)

krem4et0
04-18-2007, 07:04
Хм :-k някой е с развинтено въображение. защо аджеба си махнала дете от човек, с когото си без дори да го информираш? как си го направила без знанието на родителите си? И защо питаш нас-ние деца не сме махали! като е било само за секса да сте ползвали предпазни мерки. да лошо си постъпила, че не си се пазила. лошо си направила, че не си уведомила бъдещия татко, за новия му статус. Лошо си направила, че още си с този човек. С какви очи го гледаш? не си постъпила добре. Това ли искаше да прочетеш?

koalka
04-18-2007, 07:04
Ти си на 17, това дете едва ли сама можеш да го гледаш-все пак учиш.Но все пак е трябвало да му кажеш...той ти го е направил.

SuPeRSlaDkA
04-18-2007, 08:51
Хм :-k някой е с развинтено въображение. защо аджеба си махнала дете от човек, с когото си без дори да го информираш? как си го направила без знанието на родителите си? И защо питаш нас-ние деца не сме махали! като е било само за секса да сте ползвали предпазни мерки. да лошо си постъпила, че не си се пазила. лошо си направила, че не си уведомила бъдещия татко, за новия му статус. Лошо си направила, че още си с този човек. С какви очи го гледаш? не си постъпила добре. Това ли искаше да прочетеш?

Ти си на 17, това дете едва ли сама можеш да го гледаш-все пак учиш.Но все пак е трябвало да му кажеш...той ти го е направил.малко ми е странна цялата исктория,ама не си постъпила особено правилно..ама сега за кво се ядосваш...

Magnoliq'
04-18-2007, 10:25
мила,според мен решението ти да махнеш бебенцето е било напълно правилно........та ти си само на 17....а доколкото тожа дали да му кажеш те съветвам да го направиш,небива даимате тайни относно тия неща....ти си решаваш но по-добре му кажи. УСПЕХ!

aniezina
04-18-2007, 10:55
От една страна, си направила добре (според мен) като си махнала детето, защото самата ти си все още дете! Но относно това че не си споделила, си сгрешила. тРябвало е да се посъветвате, въпреки това че точно тогава сте били скарани... Съветвам те да разговаряте, и да му кажеш истината, не се знае как ще го приеме, но му изясни и своята гледна точка, покажи му че страдаш, и съжаляваш много, ако те обича, ще ти прости, трудно, но все пак ще прости....поне аз така мисля, но каже му, той има право да знае...УСПЕХ! :smt006

Adwokat
04-18-2007, 11:00
няма смисъл да му казваш квото било било живей си живота..

djovisna
04-20-2007, 21:51
От една страна, си направила добре (според мен) като си махнала детето, защото самата ти си все още дете! Но относно това че не си споделила, си сгрешила. тРябвало е да се посъветвате, въпреки това че точно тогава сте били скарани... Съветвам те да разговаряте, и да му кажеш истината, не се знае как ще го приеме, но му изясни и своята гледна точка, покажи му че страдаш, и съжаляваш много, ако те обича, ще ти прости, трудно, но все пак ще прости....поне аз така мисля, но каже му, той има право да знае...УСПЕХ! :smt006

emi kazah mu ama kvo stana bi ma i mi kaza che ne iskal poveche da ma vijda kaza mi che ma mrazi i che sam bokluk i shte mi strovi jivota. naistina mn gadno mi stana mai ne trqbvashe da mu kazvam. sega mi zvani da mi se izvinqva obache s chovek koito mi e posegnal 1 ut ne iskam da si imam rabota kolkoto i da go obicham. se pak mersi za saveta olekna mi obache sq sichko ma boli.. :(

honda^
04-20-2007, 22:12
Аз 666те те посъветвам да гледа666 по-малко ТВ :::

Adwokat
04-20-2007, 22:54
бил ли та е? хаха омг аз ко ти казах да не му казваш е... :---)

daydaydaiy
04-20-2007, 22:56
Прав е ..И аз да бях на негово място и аз така щях да направя..Още тряя те тупат 8) Ама требвало е да лъжеш !!! :twisted:

maini4ka_sladka
04-21-2007, 05:30
...

jony
04-21-2007, 06:58
emi kazah mu ama kvo stana bi ma i mi kaza che ne iskal poveche da ma vijda kaza mi che ma mrazi i che sam bokluk i shte mi strovi jivota. naistina mn gadno mi stana mai ne trqbvashe da mu kazvam. sega mi zvani da mi se izvinqva obache s chovek koito mi e posegnal 1 ut ne iskam da si imam rabota kolkoto i da go obicham. se pak mersi za saveta olekna mi obache sq sichko ma boli.. :(
Айде, разбрала си какво трябва и какво Не трябва да правиш.
Сега продължавай напред :)

krem4et0
04-21-2007, 10:19
И аз бих те натупала. Да махнеш моето дете без дори да ме питаш си е живо престъпление и също показва колко не държиш на мен като на твой партньор и спътник в живота на този етап.

furtado
04-21-2007, 18:59
1-spored men ne e trqbvalo da mu kazva6,stanaloto-stanalo!kakto i dae ve4e si mu kazala.ami kofti 4e te e nabil,ama qvno e bil mn qdosan.ne go zarqzvai zaradi tva.sama kaza 4e mn se obi4ate.tva slu4valo li se e drug pyt?bil li te e? bil e grub steb nqkoga?ako e za 1 pyt,moje da ne se slu4i pove4e.ne e syvsen vqrno,4e ako ti posegne vednyj pak 6te go napravi.tva e bilo prosto za togava,6toto se pak tva deto si mu go iztyrsila e dosta seriozno..

bqsna_teenagerka
04-21-2007, 20:55
по добре направи благородна лъжа (или просто не му казвай)защото ще го нараниш страшно много......и да мн глупаво си постъпила като дори не си му казала :? ми нормално на 17г си все пак