Влез

View Full Version : всичко е тоолкова объркано че....

_M1rkA6t0_k0tI_
04-18-2007, 09:28
пфф дори незнам как да започна....ем...ходих с едно момче от мойто даскало ноември месец....много ме обичаше и той ме накара да го заобичам за много кратко време...супер ми беше цялото даскало много ни обичаха знаедно ( не ми е за даскалото ) всичко беше супер м/у нас....след седмица правихме секс на него много му хареса просто този ден в училище не ме оставяше да дишам даже в тоалетната щяхме да го направим...супер много му хареса всичко....в края на седмицата в събота трябаше да ми се обади вечерта да излезем да се видим че от много време не бяхме излизали само ей така без в даскало....и му звъня в 6 къде си мило това онова и той ми вика ми в добрич ся се прибирам щи се обадя като се прибера след 30 мин мина час реших че нещо е станало и му писах смс той му каза че няма да можем днеска да се видим неделя не му се обадих никва да видя дали ще се сети за мен не.....в понеделник на даскало ми вика нещо не е тамън виждам и аз му казах еми то ти го праиш така и вечерта излязахме да говорим...той ми каза че на тоя купон ми е изневерил но не до секс и му казах еми поне си знаел до къде да спреш и като изръси точно там е проблема че не спрях аз...напрао щях да припадна в него....много зле ми стана и скъсахме тогава..след горе долу месец ( казахме си че ще си праим секс иначе ей така той още си ме харесвал ама...явно не достатъчно) и след този един месец ми се обади ае в нас и отидох правихме секс и по средата на секса се скъса презерватива смени го....като е свърлиш точно презерватива се е скъсал пък той сексуалния му живот е преди всичко....и ми вика там да си взема някви хапчета това онова и добре аз си взех след 3 дена ми дойде аз му казах и от тогава той ме блокира в един сайт....и аз намерих от къде да му пиша и той ми написа не се занимаваи с мен и не ми пиши...при което спряхме да си говорим....в училище се вижда по начина по който ме гледа че има още нещо към мен (дори и негови приятели са ми казвали) но явно го е страх да направи нещо....всички ми казват ае к'во се занимаваш с него ама не е така лесно аз си го обичам още....таа накрая и въпроса какво мога да направя за да си го върна поне малко...или поне само ей така да имаме отношения за по секс щот след сексапак може нещо да стане де......защото много го обичааам като го видя да говори с друго момиче и се побърквам...и вообще може ли да има още нещо........ :smt010 :smt010 мерси предварително

04-18-2007, 09:35
Ima 3 varqnta
Ediniq e da te e izpolzval za sex, koito e po veroqten
vtoriq e da e re6il 4e go e sram ot sebesi 4e ti e izneveril i da ne moje da prodalji
i tretiq e da e gay :lol:

Adwokat
04-18-2007, 11:16
Ам.. не се занимавай повече с тоя е намери си някой свестен..:)

П.С. или погови с него.. УСПЕХ.

naia
04-18-2007, 11:21
lele mila po dobre si nameri drug tozi go boli fara za tebe iavno iska goliamo ranoobrazie ot jeni da si gi 4uka

DzVErA*
04-18-2007, 11:33
ем тегаво аз не мога да ги разбера тия тапаци ама ...

KuPO
04-18-2007, 11:44
според мен можете да направите сериал и то много успешен :-k :::

Adwokat
04-18-2007, 11:46

хахаха :)

ABSOLUTme
04-18-2007, 13:13
ти си изключително глупава(или малка). :-s
да имаш сексуални отношения с бивше гадже си е нож с 2 остриета.след като имаш чувства към него,а той очевино не,защо си се съгласила?мъж със секс или с бебе НЕ се връзва,набий си го в чутурата и си гледай даскалото.заеби го тоя,не е единствен и незаменим.

maple
04-18-2007, 13:34
и си изключително глупава(или малка). Eh?
да имаш сексуални отношения с бивше гадже си е нож с 2 остриета.след като имаш чувства към него,а той очевино не,защо си се съгласила?мъж със секс или с бебе НЕ се връзва,набий си го в чутурата и си гледай даскалото.заеби го тоя,не е единствен и незаменим.
Много добре казано 8)

bulgarche
04-18-2007, 13:35
Недей се занмава с него. Обичаш го ,не знам си к'во, не зна си що...това са глупости. Не е единствения, ако искаш си ходи при него само заради секса...и той ще е по-дволен ако го гоставиш на мира

Oralgin
04-18-2007, 13:39
Еми според мене пък съвсем спокойно можете да си правите секс .. според мене е по-добре даже така - като не ходите - взимате си най-важното от връзката -- другото от някои други :mrgreen:

_M1rkA6t0_k0tI_
04-18-2007, 17:47

хаха да така се базикаме с мойта приятелика от класа дърсзост и красота 2 а пък колкото до другите отг. НЕ е гей вярно че като няма гадже честичко си сменя партньорките ноо до колкото казваше ме обичаше.....не го е срам то изневярата толкова колкото от...и то не точно срам ами страх..от това което стана с презерватива щот му било за 1-ви път му се е случило

KuPO
04-18-2007, 18:47

хаха да така се базикаме с мойта приятелика от класа дърсзост и красота 2 а пък колкото до другите отг. НЕ е гей вярно че като няма гадже честичко си сменя партньорките ноо до колкото казваше ме обичаше.....не го е срам то изневярата толкова колкото от...и то не точно срам ами страх..от това което стана с презерватива щот му било за 1-ви път му се е случило
ами така де :smt016 като не си му мислила на времето така се получава [-X :smt017 :smt016

bqsna_teenagerka
04-18-2007, 18:54
мила не си заслужава опитай се дай вси4ко максимално от себе си но го забрави!

AliceSw
04-18-2007, 19:00
пфффффффффф, обичам когато малки момиченца "тръгнат", а след това и се изчукат с някой хубав батко курвар, и всичките ревове после закво ме заряза бла бла

04-19-2007, 05:44
Представя6 ли си кво говори тоя за тебе,мацка!?Да ти кажа ли?-4е си тъпа,лесна курва!Съжалявам,4е аз ти го казавам,но 99% съм сигурна,4е така говори! ](*,) 6е каже6:не ме интересува аз го оби4ам!Повярваи ми и аз съм оби4ала и о6те оби4ам ма тва не зна4и 4е 6е се унижавам да спа с него е така,за да му е на него кеф! [-X Не му лази в краката! Тъпо е !
А и мом4етата не оби4ат леки моми4ета-курви!А ти си такава!Съжелявам :?

smellnotsogood
04-20-2007, 07:05
До автора на предишния коментар: ти НЕ ЗНАЕШ какво е курва! В това да спиш с някого редовно и отношениията ви да спират до тук няма нищо лошо, стига после на мацката да не й е зле, защото при влюбените обикновено така се получава, тя спи с него защото го обича, а той с нея - просто заради секса. После на нея й е гадно, че го е направила и прочее усложнения. Плюс това има едно нещо, което се нарича двоен стандарт и за което доста хора не си дават сметка изказвайки се "компетентно". Защо тя, правейки секс с някого без да има връзка е курва, а той в същото положение е пич. Не е честно някак си, все пак сме в 21-ви век вече, хората имат равни права. И още нещо, хора, проумейте, че не само мъжете могат да "чукат", жените също могат.
А до теб миличка: 1000% ти е хубаво да правиш секс с него, но ако след това се чувстваш зле от това, че той примерно не ти дава необходимото уважение и нежност, то тогава няма смисъл. Един такъв тип момче няма да си промени мнението от тук нататък, разбери го и ако това, което взимаш от него не ти е достатъчно, просто го зарежи. Момчета има много, повярвай, а точно този тип не си заслужават въобще!

Butterfly^
04-20-2007, 08:38
Няма да кажа от каде но те знам коя си, за момчето не съм сигурна..няма и да коментирам дали си курва или не си. Само ще ти кажа, да не се унижаваш, защото в неговите очи изглеждаш смешна със сигурност! Просто го забрави, това е моят съвет. Още повече- от едно училище..представаш ли си как те говорят другите, ако тоз им е казал нещо..не си струва просто. Имай малко достойнство!