View Full Version : Как се прекратява...
Disorder
04-18-2007, 12:25
Темата ми е отправена към по-"големите" форумци :) макар, че и други да пишат няма да е лошо.
Та въпросът ми е имали ли сте дълга връзка, която е приключила и ако да, защо се получи така, как се разделихте, наранен ли остана партньора ви и т.н. Споделете ако имате опит в разделите, защото ми предстои да направя нещо такова, а никак не искам моят човек да страда и не съм много сигурна как трябва да подходя, а което е най-лошо дори не знам каква причина да му изтъкна за раздялата...просто се чувствам изчерпана.
Благодаря ви предварително за отговорите.
Imai vpredvid 4e hybava razdqla nqma.ne moje da ne narani6 4oveka,za6toto ste bili zaedno i ste se obi4ali i edna razdqla sled takiva 4yvstva ne se prejivqva lesno.
hodih s edno mom4e 2 godini i kolkoto i stranno da ti zvy4i prosto sprqhme da si zvunim-az trugnah s drygo mom4e i toi s drygo momi4e i tva e.sega sme priqteli.ne sme stra6no blizki,no poddurjame dobri otno6eniq.
prosto leka poleka trqbva da se razdeli6 s nego.ne se 4yvai s nego tokova 4esto,ne my govori mili4ko,po-rqdko se vijdaite,pribirai se po-rano.taka toi sam 6te yseti 4e ne6to ne e nared.ako te popita kaji 4e nqma ni6to.toi sam 6te iska da se razdelite.nqma da e naranen tolkova kolkyo ako my kaje6 izvednuj 4e iska6 da se razdelite.
bebezavar
04-18-2007, 13:11
не мога да не подкрепя предния гост, че няма хубава раздяла.......но все пак понякога е по-добре раздяла от колкото това единия да страда заради другия...........да имал съм дълга връзка около 3 години и нещо предишната и около 4 ми е сегашната, едната беше щастлива, а другата все още е........но да се върнем на предната ми връзка, с девойката дори за Италия отидохме заедно и накрая просто тя/връзката/ се изчерпа, поговорихме и стигнахме до извод, че няма смисъл и двамата да се напрягаме и да живеем със спомените............според мен пробвайте да поговорите...........надявам се да съм помогнал......
Disorder
04-18-2007, 13:16
Благодаря и на двама ви за отговорите. Истинския проблем идва от там, че само аз смятам връзката за изчерпана, а той още си ме обича. По принцип знам как трябва да постъпя, но просто ме е страх от този момент и май за това сондирам мнения
bebezavar
04-18-2007, 13:34
...................но просто ме е страх от този момент и май за това сондирам мнения
Не може да не изпитваш страх, нормално е........но според мен не се мъчи както се казва в една реклама JUST DO IT. Колкото повече отлагаш толкова повече се самоизмъчваш
И аз съм в същото положение, като приятеля ти :> Май е по-добре за този, който знае, какво става в близкото бъдеще, а не тоя дет се мъчи с размисли :> Щом имаш отговор, значи рано или късно ще пристъпиш към действия ... дано да не боли много! :D
Disorder
04-18-2007, 13:59
И аз съм в същото положение, като приятеля ти :> Май е по-добре за този, който знае, какво става в близкото бъдеще, а не тоя дет се мъчи с размисли :> Щом имаш отговор, значи рано или късно ще пристъпиш към действия ... дано да не боли много! :D
А ти от гледна точка на нараненя какво мислиш? В смисъл има ли нещо, което би искал да чуеш или нещо което да ти помогне да го приемеш?
ABSOLUTme
04-18-2007, 14:10
Disorder,от колко време си в такова настроение?може просто да е период..
Disorder
04-18-2007, 14:16
Disorder,от колко време си в такова настроение?може просто да е период..
Ами честно казано не знам от колко време е така, но след някой месец са изпитите и ако ме приемат, така или иначе ще отида в друг град да уча ииии просто ще живеем в два различни свята. Дори да приема, че сега се чувствам кофти само моменто, аз за себе си знам, че отида ли да уча нещата трябва да приключат. Обичам си момчето, много сме преживели заедно, но просто знам, че не е той мъжът(с главно М) за когото съм готова да чакам и съответно да искам същото от него.
Много ми е странно, защото когато съм сама осъзнавам, че е време за раздяла, но като сме заедно и ме прегърне, всякаква решителност се изпарява... просто нямам сила да кажа на глас това което мисля и не знам как ще го погледна в очите след това. Лошото в случая е, че няма причина... което значи, че аз съм лоша.
ABSOLUTme
04-18-2007, 14:23
може да си изпушила покрай уроците...аз с моя приятел съм от 3 години,ама все се събирахме и разделяхме..винаги сме били много близки,всеки ден заедно,у нас,у тях,на кафе..сега сме на 2000км,гадно ми е,понякога и аз изпадам в определени настроения,които нямат нищо общо с него,но той го отнася.. :лол:
представи си какво ще представляза живота ти без него..и престани да вярваш в рицаря на бял кон,мъжът с главно М,такива работи няма в реалния свят.има подходящи хора,нагаждащи се хора,такива правещи компромиси,хора,които те обичат и те карат да се чувстваш добре.но не и 1 единствен само за теб..
опитай се сега да се съсредоточиш върху материала за изпитите,но си дайте още време..според мен и ти нз какво искаш..
А ти от гледна точка на нараненя какво мислиш? В смисъл има ли нещо, което би искал да чуеш или нещо което да ти помогне да го приемеш?
Ами ако има с кво да запълня дупката от празнината просто ще се примиря, че кво може да се направи по тоя въпрос. Отностно тва, дет казваш, че ще живеете в 2 различни свята ... малко е трудно разбираемо щот света си е един и то малък. Винаги се случват неща, които сме мислили, че никога не ще станат. От гледна точка на тва, какво бих искал да чуя, или по-точно нещо, което да ми помогне да го приема няма. Все пак си минал и през АДА, и през РАЯ с тоя човек, раздялата е трудно нещо, но всичко се променя.
Отностно тва, кво ще и кажа на нея, за да си поделим по равно усещането на раздяла бих написал (казал) следното:
Спри не си отивай от мен вярвай,
че за теб съм роден,
спри не си отивай от мен,вярвай недей.
Спри не си отивай от мен,вярвай ,
че за теб съм роден,
спри не си отивай от мен, недей!
/Р. Мъйнов - Не си отивай/ :wink:
mnogomili4kata-sf
04-19-2007, 14:23
Ами моите връзки не са продължавали повече от година. Едната от тях завърши доста лошо,с караници и т.н. и постепенно се получи желан край и за двамата. По-скоро на мен ми омръзна и понеже не знаех как да я приключа просто почнах да страня и той се усети. После и за втори път се събрахме и разделихме, но всичко мина мирно, въпреки тъгата ми, която беше просто защото знаех, че се сбогувам с хубавото минало. По мое мнение всичко трябва да приключи възможно най- скоро и то с мирни действия, а не с провокации другата страна да пожелае да приключи връзката. Аз предпочитам да знам кога настъпва края, отколкото да се чудя и мая над действията и думите на другия и да търся спасителен пояс напразно.
IKisseDAGirL
04-19-2007, 15:24
Момичето иска съвет как да прекрати връзката, а не да й казвате какво си въобразява и какво чувства, без дори да я познавате и да сте наясно със ситуацията.. щом е взела такова важно решение, едва ли е било без изобщо да го обмисли..
Не съм имала сериозни връзки, а и съм малко рязка и директна, когато се налага да сложа край, незнам как това може да стане без да го нараниш :-k
Мисля, че когато не си безразлична на някого, както и да се опиташ да му го кажеш, по какъвто и начин да подходиш, няма кой знае колко да му облекчиш болката :roll: Все пак това е сбогуване, а то няма как да бъде лесно..
Disorder
04-19-2007, 15:28
Мерси за отговорите :) и на Valantine_love за разбирането