View Full Version : naivna li sum ili prosto tupa
Dosta vreme se 4udix kakvo da pravq da spodelq ili ne no naistina imam nujda ot suvet.Ima edno mom4e s koeto sme dosta dobri priateli i az mnogo cenq priatelstvoto ni.No naposleduk zapo4nax da se vlubvam v nego problema ne e v tova 4e sum vlubena problema ne e v tova problema e 4e toi xaresva nqkakvo momi4e i se za neq si prikazva.6tom spomene kolko e gotina i kak nemoje bez neq imam 4ustvoto 4e ne6to se razkusva v mene.I na vsi4koto otgore se suveti mi iska kakvo da i podari kakvu sms da i napi6e,kak da i kaje kolko mnogo zna4i tq za nego :( I az kvo?!?.... Dori ne moga da go posuvetvam ne6to kofti a se gledam da i izberem dvamata xubav podaruk sms te mu pomagam da i napi6i tui 4e da sa vuzmojno nai mili . Kajeta mi naivna li sum da 4akam da mu mine ovle4enieto po neq ili puk sum glupava 6tom mu pomagam daje. Ponqkoga si mislq 4e mi stiga toi da e 6tastliv no tolkova mnogo iskam vsi4ko tova da e naso4eno kum men.Molqvi kajete kakvo da pravq
ami vij sq na mlada vyzrast za dylboka lubov ne moje da se govori podkopai vryzkata im 4eti za manipulaciq razberi interesite im krystosai gi i gi razdeli posle go ute6i
emi spored mene toi te smqta za mn dobra priatelka i ne razbira 4e go haresva6
Не си глупава, нито наивна че му помагаш. Напротив. Доказваш му, че наистина си му истинска приятелка. А тва за чувствата е доста отностително. Може пък и някой ден това, което искаш да бъде насочено към теб, да бъде.. продължавай да твориш :wink: :P
ami vij sq na mlada vyzrast za dylboka lubov ne moje da se govori podkopai vryzkata im 4eti za manipulaciq razberi interesite im krystosai gi i gi razdeli posle go ute6i
I az TaKa ViKam ... :smt023
mi ti re6ava6!ti si negova mn dobra fr i moje 4uvstvata ti kum nego da ti minat sled vreme!abe 4estno nz kakvo to4no da napravi6?poslu6ai surceto si :smt005 ami ako naistina si jestoko vlubena v nego za6to prosto da mu kaje6 istinata
ABSOLUTme
04-18-2007, 14:14
едвам имах нерви да ти прочета неграмотната шлиокавица..
та по темата - не си глупава,ти просто си добра приятелка.губиш единствено от това,че криеш чувствата си,рано или късно ще ти избие отнякъде..що не говорите?
mi sigurno si prava 4e ne se spravqm mnogo,mnogo s pravopisa ma o6te sum nova i mi e za pruv da pi6a vuv forum tui 4e moje6e i da ne me obijda6.Predpolaga se 4e 6te se nau4a :D i mersi za suveta
ABSOLUTme
04-18-2007, 14:26
къде съм те обидила?...мн докачливи сте били всичките,човек да не каже нещо.. :-D
И аз смятам, 4е трябва да поговори666 с него. Мисела си, 4е 666те ти стига той да е 666тастлив... как не [-X ... Би ти стигало ако той е 666тастлив с теб, но не и с друго моми4е.
Ясно, че искаш на нейно място да си ти, обаче в живота не винаги получаваме това, което искаме.Не трябва да се отчайваш, а да изчакаш, когато му мине увлечението, но не го чакай, така че през това време да страдаш.Имам в предвид да си оставиш една вратичка отворена за него.
sexy_momi4e
04-18-2007, 15:49
moje bi vse o6te ne e razbral 4e go haresva6,po-dobre e si pogovorete i mu kaji vsi4ko,koeto izpitva6 :wink:
juSTkiddy
04-18-2007, 16:48
Намери си друг докато той спре да се занимава с нея ии после поговорете ;)
Taka kato 4eta se pove4e se obejdavam 4e trqbva da govorq snego.Edinstvenoto ot koeto naistina se straxuvam e ,4e tozi razgovor moje da ni u4ujdi po nqkakuv na4in.Mersi za suveti te xora,super ste
ми и аз праих така с моя най-добър фр... Ама негу увлечението по оная другата му мина и бяхме с него... Ама секи ден се обеждавам че беше по добре да си останем само фр....