View Full Version : Секс-гафове 2006-2007
girl_in_black
04-18-2007, 16:50
Вие сте
това е първата сериозна тема която виждам тук всеки задава супер глупави въпроси браво браво много добра тема жалко че няма някой който да драска
ProstoAz
04-18-2007, 21:01
На мен за щастие не са ми се случвали кой знае какви гафове. :) Като изключим разбира се дребните неща от сорта на удряне на главата в стената или падане от изправено положение в доста интересни пози. :lol:
спуках гума... замалко да се отрепя на завой, добре че карах с 80 :lol:
HagpycaH
04-18-2007, 21:35
На връх нова година с приятелката ми правихме секс тя се качи отгоре и на мен по едно време ми прилуша блъснах я падна от леглото и аз са издрайфах до леглото.
Skullbreaker
04-18-2007, 21:38
Свърших въху новата прическа на приятелката ми :oops: .
Приятеля ми ме шляка ГъЗалНо И аз ПРЪЦНАХХ :smt005 :smt005 :smt005
Nadelina
04-18-2007, 22:04
Istoriikata ne e bash sex gaf.. ama az si q broq kato takyf... Gadjeto si padashe malko gei.. i ne iskashe da spi s mene.. iskashe da izchaka.. za da se poqvqt istinski chuvstva mejdu nas.. predi da legnem.. za da moje izjivqvaneto da e po krasivo.. i tei natatak.. Obache az mnogo iskah da spi s mene.. i se chudeh kak da go prinudq.. i vzeh che prashtah smsi na nai dobria mu priatel che me vyzbujda.. za da moga da nakaram moq da se useti malko.. i da spre s glupavoto izchakvane... Taka i stana.. Moq vze neshtata v svoi ryce.. i kakvo mislite se sluchi?... Na men mi doide..... I posle kakvo mislite se sluchi? Skysahme... I taka i ne spah s nego.. UjasT.. Ne sym li karyk a? :-D :-D :-D
Scandalous_lady
04-19-2007, 06:32
Точно на 14 февруари ни се скъса капута,добре че бяхме само на градус и се усетихме на време.Иначе на мен ми беше много кофти защото все ми се случват некфи шитни #-o
Mnogo gafove imam...
Izgubval sum prezervativi v onaq qma, vicove sme si govorili, kusal sum "gem" i drugi ama po malki....
Като се замисля не сме имали гафове....
bqsna_teenagerka
04-19-2007, 09:26
ох имаше една такава тема само 4е за 2005г.... :smt005 ох какъв смях падна брато стояла съм 14ас да 4ета и да се хиля до припадаък ох хора давайте пак ако знаете какъв смях пада 4ак ми се приисква като порасна и на мен да ми се слу4и някой такъв смешен гаф! \:D/ супер сте,давайте пишете както в миналата тема@
sh3_1s_7h3_0n3
04-19-2007, 11:28
ем, аз освен, че сварих презервативите на подовото отопление на Нова година (бяха се изхлузили и паднали на пода... въобще бях забравила за подовото)... за сега съм нямала др гафове... 8)
`Death`Whore`
04-19-2007, 11:32
Може и да съм ги писала...
На Нова година правим секс - известно време след 12. Духам му и той тъкмо свършва и някакви фойерверки изригват. :lol:
После...играе някаква игра и аз мрънкам за секс...от него да мине, оставя играта да върви и правим секс...и аз тъкмо пъшкам и някакви войници започнаха да умират и умирането им беше придружено с нещо, подобно на пъшкане.
Има и едно много забавно - след секс ме кара да го масажирам и все се оплаква, че тека върху дупето му. :lol:
russianmafiaboss
04-20-2007, 16:41
хм аз за своите гафоне нещо не се сещам, ако се сетя за нещо - ще напиша... :P
MalKa_BLuDnica
04-20-2007, 17:43
](*,) ](*,)
Оправям една мацка на 22.12 и изведнъж се звъни. Вика леле мъжа ми. И аз кво, през тераса. А навън студ щото беше почти полунощ. Добре, че бях подгрял с на дедо гроздовата и мадамата е на втория етаж. Некви комши гледат и не им се вярва. Минаха 10-15 минути докато се осъзная. Връщам се звъня. Жената отваря и вика мъжо много сме се изнервили :smt014
Стари вицове :smt018
alkobalko
04-20-2007, 18:43
За момента е само един.
Тъй като много ни кефи да го правим на каапето, решаваме, че ще пробваме и на стола за компютъра. :oops: И всичко уж върви нормално и в един момент се чува трясък и ние малко се намерихме в доста неудобна поза на пода. После доста ни наболяваха някои части, а и трябваше да си купя нов стол.