Влез

View Full Version : da skasam li s nego?!

vicito
04-18-2007, 17:03
imam si gadje,ama s nego se karame za absolutno,ama za absolutno vsi4ko.vsa6tost zapoznaxme se v neta,oba4e mn se xaresaxme kato se vidqxme.dnes zapo4na da mi se pravi na interesen i se skaraxme zaradi nqkva si tapa pesen i toi si izklu4i skype-a.az mu se obadix i mi se razvikax,a toi pak mi se pravi na vajen.bqsna sam mu!!!oba4e mn go obi4am.opitvam se da ne se karam s nego,ama toi ne pravi nikvo usilie da spre i samo spori s men!da skasam s nego i da si namerq drug,sled kato mn go obi4am ili da napravq vsi4ko vazmojno da sam s nego?molq daite savete,za6toto 6te otka4a!!!

Moderated by koalka
т.1 от Правилника!

Adwokat
04-18-2007, 17:05
щом го обичаш защо трябва да късаш с него? сички се карат... без кавгите няма да е интересно :)

vicito
04-18-2007, 17:11
abe to da be6e 1 pat,ama to e vseki,ama absolutno vseki den po nqkolko pati i pone da ima6e za kakvo,a nie-za gluposti.naprimer dnes se karaxme za nqkva pesen,koqto toi ne xaresva,a na men mi e lubimata.ima li po-golqma glupost?!?!

CMexyPaH4e
04-18-2007, 17:12
Nedei da lasash s nego!i mene moq me iznervq ponqkoga i se prai na mnogo vajen..ikluchva si telefonite ii nikva vrazka nqma s nego!Ne mu obrashtai vnimanie i tva e xaxaaxax:) minava im

Fuckin`Lunatics
04-18-2007, 17:13
Sama kazva6 4e 6te se skarali za glupost i pita6 dali zaradi edna glupost da skusate a tvurdi6 4e mnoo go obi4a6... :-k

vicito
04-18-2007, 17:14
nee.ne sam kazala tova.kazax 4e mn go obi4am,no mi kasa nervite,za6toto se karame vseki den!!!a ne samo vednaj!!!

Fuckin`Lunatics
04-18-2007, 17:15
Vajnoto e 4e go obi4a6.. Puk i nqma vruzka bez karanici... Ina4e 6te6e da e sku4no :)

No_LiMiTe^f
04-18-2007, 17:16
Разбирам те!И аз с моя приятел се караме почти постоянно!Ама и наистина няма връзка без спорове за глупости!Даже миналата седмица като се скарахме пак и го зарязох,ама и 1 ден не издържах и пак сме си заедно!И мисля че дори и да го зарежеш,ако наистина го обичаш ще ти стане много мъчно,за тва че по-добре недей!

vicito
04-18-2007, 17:17
ox mn vi blagodarq!!!naistina 6tqx da otka4a!!! :)

Adwokat
04-18-2007, 17:30
abe to da be6e 1 pat,ama to e vseki,ama absolutno vseki den po nqkolko pati i pone da ima6e za kakvo,a nie-za gluposti.naprimer dnes se karaxme za nqkva pesen,koqto toi ne xaresva,a na men mi e lubimata.ima li po-golqma glupost?!?!

Ем лубов кво искаш :)

LetiCherry
04-18-2007, 17:44
щом го обичаш защо трябва да късаш с него? сички се карат... без кавгите няма да е интересно :)

Това го казва всеки, който не е имал връзка без караници!

Adwokat
04-18-2007, 17:48

Не те разбрах кво имаш впредвид.. аз си имам приятелка с която се караме през ден все за глупости , но се обичаме и винаги се оправяме и най лошото е че само са глупости спорим.

foxy-to
04-18-2007, 17:49
az p1k 6i kaja 4e taz tema ne e za toq forum! nqa li da se nau4ite nai-posle? i ne moga da razbera vaob6te kav e smisala na vaprosa ti. nito sam v glavata ti, nito moga da izpitam tvoite 4uvstva 4e da ti dam adekvaten otgovor. moito mnenie e 4e samo si tarsi6 kak da privle4e6 vnimanie. sry, moje da zvu4a grubo no si e taka

masster dogg
04-18-2007, 17:53
Ае ако иска6 го скъсай тоя твоя ама ако се оби4ате по добре недей :) :) :) :)

LetiCherry
04-18-2007, 17:56

Не те разбрах кво имаш впредвид.. аз си имам приятелка с която се караме през ден все за глупости , но се обичаме и винаги се оправяме и най лошото е че само са глупости спорим.

Исках да кажа, 4е ако има6е приятелка с която НЕ се карахте, 6те6е да разбере6 колко НЕвярно е това, 4е връзка без скандали е ску4на и няма връзка без скандали. Разбира се, аз това го останових 4ак след като се разделих с 4овек, които се оби4ахме, но скандалите бяха ежедневие и сега имам връзка пове4е от година и да сме се карали мах 2-3 пъти за мн сериозни не6та. Но всеки с мнението и опита си :wink:

По темата - да, разделете се! Не си заслужава да се карате постоянно, лубовта трябва да прави 4овек 6тастлив, а не да го изнервя всеки ден.

Sisilota
04-18-2007, 17:59
a ot kolko vreme ste zaedno?
obiknovenno vyv vsqka vryzka nastypva moment kogato dvamata po4vat da se karat- nqkoi po rano nqkoi po kysno. Ako naistina se obichate shte preodoleete tozi period :)
A i oshte neshto- nauchi se da pravish kompromisi ponqkoga ;] (ama ne vinagi ei ;) )

04-18-2007, 18:04
az ti predlagam da porastnesh malko, posle da se zanimavash s vryzki

(EGN-to ti nqma nishto obshto)

Adwokat
04-18-2007, 18:15

Исках да кажа, 4е ако има6е приятелка с която НЕ се карахте, 6те6е да разбере6 колко НЕвярно е това, 4е връзка без скандали е ску4на и няма връзка без скандали. Разбира се, аз това го останових 4ак след като се разделих с 4овек, които се оби4ахме, но скандалите бяха ежедневие и сега имам връзка пове4е от година и да сме се карали мах 2-3 пъти за мн сериозни не6та. Но всеки с мнението и опита си :wink:

По темата - да, разделете се! Не си заслужава да се карате постоянно, лубовта трябва да прави 4овек 6тастлив, а не да го изнервя всеки ден.

Не е казано че като се карат са нещасни? нали така? аз може и да са карам с моята сливка но сме щасливи..

No_LiMiTe^f
04-18-2007, 18:20
letti_chery Ne si prava!Izvinqnavai ama imala sym vryzka bez kavgi i e skukaaaaaaaaaaaaa!Pone za men!Postoqnno ligavni i gluposti!Az li4no si predpo4itam da ima nqkfa trypka i daje ponqkoga naro4no predizvikvam leki sporove!Za tva 4e da se povtorq kym avtora na temata NE GO ZARQZVAI!

LetiCherry
04-18-2007, 18:20
Адвокат, не е казано, ама 6том се карате зна4и се ядосвате :wink:

ХАХА, сливка се казва плу6еното ми ме4е от приятеля ми, той предложи това име и аз бях впе4атлена :lol: :D

Adwokat
04-18-2007, 18:22
Адвокат, не е казано, ама 6том се карате зна4и се ядосвате :wink:

ХАХА, сливка се казва плу6еното ми ме4е от приятеля ми, той предложи това име и аз бях впе4атлена :lol: :D

Ам нали ти казах караме се и то за глупости след което следва цуни муни и сичко най хубаво , а сливка викам на приятелката си , защото е яко :)))))))))))))))))))) :-D :-D

04-18-2007, 18:32
спокойно още сте в тримесечната криза :D

<black soul>
04-18-2007, 18:42

напълно вярно! съгласна съм с leti_cherry . вие като си мислите че караници има при всяка връзка щото вие само се карате не значи че това е нормално.
към авторката на темата : май трябва да го зарежеш... пък и аз съм против обвързването по нета... ето какво става когато двама се запознаят по този начин!

04-18-2007, 18:42
Ц-ц-ц-ц-ц

Майко мила. Просто нямам думи. Към автора на темата - ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ. Ти си малоумно същество, без капка разум в мозъка си и (естествено) без каквато и да е било посока за логическо мислене.

Към всички други, които са писали по темата - Абе в тоя нещастен форум трябва да има поне една друга тема, в която да си струва да пишете повече от тази. Просто аз като прочетох първия пост и ченето ми 'хвръкна' надолу и образува фибриларен белтък с дължина метър и половина.

Че и сте почнали да разисквате на интелектуално ниво.
Вие болни ли сте ?

Adwokat
04-18-2007, 18:46
Всеки с мнението си!

koalka
04-18-2007, 18:50
Голяма грешка си направила като си му се обадила нарочно, за да му се скараш.Тъпа постъпка, а сега не знам.Обади му се и се разберете.Много лесно е да обвиняваш човек, а не поглеждаш себе си ти каква вина имаш!

vicito
04-18-2007, 19:00
ox mn vi blagodarq na vsi4ki,koito mi kazaxa da se sdobrq s nego.ne moga da jiveq bez nego i zatva otnovo mu zvannax i se sdobrixme :-D :-D :-D mn sam radostna i ve4e nqma za6to da pi6ete v tazi tema-vaprosa e re6en-e do sledva6tata karanica :D :D :D

malkoto_sladur4e
04-18-2007, 19:24
Ole na kogo go kazva6 e?Az i moq fr postoqnno sporim za nqkfi raboti ama e na maitap pove4eto p1ti i gi zabravqme i pak mn se obi4ame..stoi si s tfa m :P

KisskilleRcHe
04-18-2007, 19:54
Абе девойче, щом го обичаш има ли нужда да питаш дали да скъсате. Просто намерете изход от тая ситуация. И аз с мойта булка се карах мн ама всичко отмина с времето.

Adwokat
04-18-2007, 21:02
Ole na kogo go kazva6 e?Az i moq fr postoqnno sporim za nqkfi raboti ama e na maitap pove4eto p1ti i gi zabravqme i pak mn se obi4ame.. :P

и ни сме така :smt007 :smt007 :smt007 :smt007