View Full Version : mejdu gadjet i roditelite
ve4e nz...
04-18-2007, 19:10
offf ako imate pr s izlizaniqta (po to4no skupon4etata) kak reagira gadjeto vi?koe bihte izbrali da poslu6ate va6ite ili da zaebete si4ko i da ste s nego/neq. :roll: mn mi e gadno....mn e tejko naitina da obi4a6......nai lo6to nakazanie e lubovta.......kazvam vi.....
desperate
04-18-2007, 19:16
:-k С нея [-(
SwEeT_pAiN_F
04-18-2007, 19:19
Off i az sym taka... maika mi redovno mi se kara "Sega kyde pak?! Ne se spirash! Seki den navyn! Kfo e tva?!?! Nqma da izlizash!" napraoooo neznam kak da i obqsnq che iskam da imam normalen jivot i che veche ne sym onova momiche koeto ot daskalo v kyshti i nad uchebnicite..
До сега не съм имала такива проблеми и не ми се вярва да имам.
Но,ако имах щях да послушам родителите си..Все пак със сигурност те знаят кое е по-добре за нас.
Въпреки,че на мен ми се е случвало да бягам от нас,когато нещо са ми забранявали нещо,а много силно съм искала да го направя.
Малко лудории от време на време не са излишни.Но трябва да знаеш какви ще са последствията после и да се подготвиш да ги понесеш :wink: Сама прецени дали ще се чувстваш сигурна със това момче и дали можеш да му имаш доверие...И естествено не да бягаш за седмица :-D
Ви пък кво се оплаквате е?? се пак са ви родители и се тревожат за вас..... всички родители са така..
LaDy_FroM_HeLL
04-19-2007, 11:46
Suglasna sum..te se trevojat..radvaite se,che ima koi da misli i da se griji za vas!Mnogo po-dobre e otkolkoto da rastesh na samotek i samo da se uchish ot ulicata(ne sum taka de ama poznavam hora,i povqrvaite ne e mn hubavo).Sedni i govori s roditelite si:obqsni im,che mn haresvash tova momche i t.n. a sama za sebe si preceni toi zaslujava li vsichko tova,koeto shte napravish i ako go zaslujavai nameri nachin da nqmash konflikti nito s mama i tatko nito puk s nego!No ne zabravqi edin suvet ot mene - NIKOGA NE PRENEBREGVAI RODITELITE SI,TOVA NQKOI DEN SHTE E NAI-GOLQMATA TI BOLKA!
`Death`Whore`
04-19-2007, 11:59
Любовта не е наказание, задушаващите родители са наказание.
second_heartbeat
04-19-2007, 15:10
Но,ако имах щях да послушам родителите си..Все пак със сигурност те знаят кое е по-добре за нас.
Напротив, не знаят. В повечето случай си знаят тяхното и дори не си правят труда да те изслушат. Все едно като идеш някъде няма да си просто сред приятелите си, ами ще правиш кой знае какви лоши неща. Естествено зависи и от възрастта, ако си над 16 не биха били прави да ти забраняват да излизаш където и когато искаш.
IKisseDAGirL
04-19-2007, 15:15
В началото, когато преди няколко години бях започнала да си излизам редовно всяка вечер, и на мен ми мрънкаха, но с времето естествено свикнаха :roll:
По едно време пък бяха решили, че като сгафя нещо, и трябва да ме накажат точно с това - да не излизам, но аз пак си грабвах работите и излизах.. кво могат да ми кажат? Сега дори и не се опитват да ме наказват или спират.
Напротив, не знаят. В повечето случай си знаят тяхното и дори не си правят труда да те изслушат..
Еми знаят защото и те са били деца и знаят кво е било преди пък и кво е сега още по зле положението..
да,кофти е.когато бях на 13,14,15 та дори и 16 наште не ме пускаха наван с приятели.баща ми,представете си,ми се караше като разбереше че си имам гадже...тцтцтцтцтцтц...и аз съм за тва да отидеш с него.няма да слушаш някви,който ги е страх да те пуснат до ъгъла!!!прави каквото трябва.пък да става каквото ще!!!
KisskilleRcHe
04-19-2007, 15:24
А бе навалицата тя не ви пита дали вашите ви дават или не. Тя ви пита ако не ви дават кво ше направите.
Ще послушам наще, защото те ще са до мен цял живот а за нея не мисля да се женя. #-o
Ще послушам наще, защото те ще са до мен цял живот а за нея не мисля да се женя. #-o
аххаха :smt005 :smt005 :smt043 :smt043 :smt043 :smt005 :smt043
KisskilleRcHe
04-19-2007, 15:28
аххаха :smt005 :smt005 :smt043 :smt043 :smt043 :smt005 :smt043
Епа така си е апа и тя не ме храни а старците дават кинти и маджа, а пък и некой парцал копуват от време на време. :-D
бахти логиката дето вкара! :smt005
KisskilleRcHe
04-19-2007, 15:33
Ами брат никога няма да се отдам 100% на некфа путка защото ще ме преебе рано или късно. За кфо да се избивам с наще заради един купон. :)
Ами брат никога няма да се отдам 100% на некфа п*тка защото ще ме преебе рано или късно. За кфо да се избивам с наще заради един купон. :)
а ве пич на колко си? 15/16? явно незнаеш кво е любов.. щом така расъждаваш :)
а да и ако обичаш някой истински би дал всичко да си с него. :)
KisskilleRcHe
04-19-2007, 15:36
На 19 но това няма значение. Любовта рано или късно умира. А и всеки си има мнение ти може да си прав нз. :)
На 19 но това няма значение. Любовта рано или късно умира. А и всеки си има мнение ти може да си прав нз. :)
Дам всеки си има свое мнение , хайде спирам да пиша в тая тема , че я флоод-нахме :-D
IKisseDAGirL
04-19-2007, 15:59
Ами брат никога няма да се отдам 100% на некфа п*тка защото ще ме преебе рано или късно. За кфо да се избивам с наще заради един купон. :)
:shock:
Като те "слушам", и ти май не си на повече..
:shock:
Като те "слушам", и ти май не си на повече..
ем бъркаш се.
Зависи от годинките на човека. Аз примерно съм минал тоя момент, дето мама и тати дават, аз лапкам и ги слушкам. => би трябвало да избирам така, както преценя АЗ за добре. Но вече минах по тоя път и то на скоро и колкото и да ми беше тъпо, нашите пак се оказаха прави, за кой ли път. И все пак изборът си остава изцяло мой. По-добре да разбереш какво си испуснал САМ, от колкото някой да ти го казва, да го направиш, да не разбереш нищо и накрая само да съжаляваш.