View Full Version : супер мом4ето което харесвам ще става баща;(
хора,зна4и моя проблем е следния...няма да казвам на колко год..съм само ще кажа 4е мом4ето което харесвам страшно много (той мен също,или поне така казва)е на 16г...той искаше да си станем гаджета оба4е аз му казах след 1г защото аз съм по малка от него и немога да го задоволявам сексуално..и му казах 4е не искам да го мъ4а а и да мъ4а и себе си защото аз знам 4е щеше да ми кръшка с някоя...затова му казах 4е му давам да се задоволява защото не сме официиално гаждета.той се съгласи..и каза 4е ще ме из4ака.та ето го и проблема:днес ми сервира:МИЛО НАПРАВИХ ОГРОМНА ГЛУПОСТ! НАПРАВИХ БЕБЕ НА ЕДНА"-но спокойно дадох и пари да направи аборт защото аз бебе не искам.(но според мен не е сигорен дали иска аборт)...аз му казах мн добре да помисли защото все пак това не е предмет та да решава толкова лекомислено дали да живее или не...той каза 4е е като пиян и не може да мисли.Предложете ми моля ви какво да го посъветвам,наистина страшно кофти ми е като знам 4е ще замина на кино но не мога да го оставя да направи такава глупост за която после да съжалява...как бихте постъпили вие? кое е най редно?какво да го съветвам? :| съжалявам ако съм ви отнела мн време с глупости но за мен е важно
16г и баща???? хахаха ОМГ
CMexyPaH4e
04-18-2007, 18:32
Temata mai e ebavka no ako ne e..
parvo 100% abort!
vtoro tva momche si go izbii ot glavata za da ne ti dava utre na tebe pari za abort!
:| :cry: повярвай и аз исках той да ме ебава!!!!!.....но за съжаление не е ебавка :smt010 и аз не знам на 16..не е готов как ще го гледа това бебе! ама пък и да го премахне!!! абе затова "или думата ПРЕЗАРВАТИВ ИЛИ ПРАВИЛОТО НЕ СВЪРШВАЙ В НЕЯ"ама като е мозък а сега да го видим!
CMexyPaH4e
04-18-2007, 18:37
taka e i tebe tva ne te zaqga ostai go!!!
$tedinka$^^^26@05!!!!!
04-18-2007, 18:57
абе найдобре си е аборт той на 16 години какъв баща ще става най-много да си провали живота!
Schnitzer
04-18-2007, 18:57
честито! :smt006на бащата... :lol:
Ti izglejda si malka...Toi moje da te e izlugal za tova neshtoo.. taka 4e badi po skipti4na...
ABSOLUTme
04-18-2007, 20:11
първо - на колко е 'забременената'?
2ро - аз затова ви казвам,на непълнолетните да се забрани секса със закон :-D
Scandalous_lady
04-18-2007, 20:20
Temata mai e ebavka no ako ne e..
parvo 100% abort!
vtoro tva momche si go izbii ot glavata za da ne ti dava utre na tebe pari za abort!
:smt011
malkata, taq tema ne e za toq forum
PoLiToOo
04-18-2007, 21:27
хммм и на мене ми стана интересно :-k :smt017
хммм и на мене ми стана интересно :-k :smt017
И аз това питам тоя щом е на 16 тя да не е на 14/15/16???? :smt017
HagpycaH
04-18-2007, 21:32
Или е ебафка или тоя пич е пълен тапак да и даде пари за аборт вместо като се е испразнил да и купи постинор по ефтино ще му излезе ама ако ги има да ги дава.
krem4et0
04-19-2007, 07:02
И аз така викам. Правят бебета на по 15-16 години-ужас. А после момичета на по 12-13 абортират. След като не знаят как се прави БЕЗОПАСЕН секс-да не правят секс, бе. Ама и авторката една-той на 16 и няма да може без секс. Моето гадже, когато тръгнахме беше на 19 и половина и пак изкара 18 месеца без секс и да ти кажа-не ми е изневерявал. Ако държи на теб, иска да е с теб и те обича няма дори да му мине мисълта за друга.
ShannonLarkin
04-19-2007, 09:37
циганска работа...ако искате се оженете бе! можете да го осиновите онуй..
bqsna_teenagerka
04-19-2007, 09:38
тцтцтцтцтцтцт ми супер...като е умен сега да си го гледа! #-o
smellnotsogood
04-19-2007, 10:02
Аборт звучи зле, но това май е единственото решение за момента :( . Иначе детето е обречено на доста незодоволителен и неприятен живот. Както се разбира от разказа ти, на 16 хората не могат да се грижат за себе си, а какво остава да се грижат за едно такова малко и невинно същество, а все пак освен от физическа грижа то има нужда и от осъзнали се хора, които да могат да го възпитават и да го подкрепят. А теб правилно са те посъветвали в предишните постове: не мисли повече за този човек... и си избии от главата, че мъжете не могат да бъдат моногамни и не могат без секс. Един мъж когато обича е способен да издържи на всичко... Ама той така или иначе май все още не е мъж... :-#
доста кофти ситуация...наистина е мн тъпо това,което той е направил!личи си че не може без секс.значи и от теб някой ден може да поиска.а от думите ти личи че си малка-може би на 13-14.готова ли си за това?и като пие не може да мисли!!!ами и ако с теб стане така?ако и на теб ти даде пари за аборт?според мен,колкото и гадно да звучи,аборта е рашението,а ти,милчка,или го зарежи,или някак го "обуздай",че с тоя секс...
JoeBanana
04-19-2007, 14:07
МАНГАЛИ ALERT МАНГАЛИ ALERT МАНГАЛИ ALERT
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
нека задържи бебето и честото на бащата/ НЯма по голяма радост от тва да си имаш дете./
ShannonLarkin
04-19-2007, 16:15
МАНГАЛИ ALERT МАНГАЛИ ALERT МАНГАЛИ ALERT
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
:-D айде сега на сапун :mrgreen:
O boje moi!Vsichki ste golemite atleti v legloto tuka..edin se proebal na 12 dr na 13..i posle OMG..bashta na 16 tctctctc!Pomislete malko shtom kato tragnesh da pravish sex bez prezervativ..ne trqbva da si tolkova bezotgovoren!To i sex s prezervativ pak trqbva da si mn otgovoren,zashtoto pak si ima riskove!Zamislete se malko..tova e chovek!kato ima bebe..rajdash i tva e :!: abort.. i kvo posle bez deca..bez tazi radost da si imash bebence :evil: kak mislite a? :evil: reshenieto e VINAGI MISLITE PREDI DA PRAVITE NESHTO!!!! Sex si e otgovornost koqto si q ponasq vseki edin ot nas i nikoi ne moje da kaje i to po-to4no nqkvi nepoznati..trqbva da pravish abort..da se obijdate!Vseki reshava badeshteto si!Vseki izbira koga da pravi sex i koga ne!Vseki na tozi svqt si ima sobstven jivot i moje da si go jivee kakto iska!Za tva tuka da pochavate vednaga da se zaqjdate..ama nz si kvo ama nz si kakvo!Bremenna sam pomnognete i vie vednaga ima hilqdi temi..ti si si vinovna..za kvo go pravish bez..mn si tapa..pacha..i kvo si mislite che tq nz che e vinovna ili che ima hilqdi temi i che v slu4aq moje da e mn tapa neinata postapka.. ami da znae go i nqma nujda koito e v beda da go obijdate i da mu pravite nqkvi lekcii!Oshte neshto koeto iskam da kaja e tova che ne vseki se e rodil nauchen i ne vs na tozi svqt.. vlizat v teenproblem i kogato napishat povtarqshta se tema i vie vednaga ima tarsacha!Emi hubavo choveka vi e zadal to4en vapros iska to4en otg..kvo poveche i da go napishete pak nqma da vi se s4upat ra4i4kite :evil: Oshte kakvi li ne neshta..az ne pisha tuk.. preglejdam nqkoi pat i pomagam s kvoto moga..s kakvoto znam,no vie nepomagate..vie znaete samo da obijdate..da chetete lekcii i nz si oshte kvo!Razberete che ot tova nishto nqma da izlezne neka bez obidi..bez karanici pomagaite..zashtoto i vie da ste v takiva situacii i vie shte se panikiosate i nqma da vie do tarsachka a shte 4akate barz otg ot nqkoi v momenta.. vapreki che nali imate priqteli..imate gadjeta.. za kvo ne pitate tqh!?Az kato si imam problem si go obsajdam s gadjeto mi..govorim mislim pitame priqtelite ni ako nz neshto i taka.. ne mi e nujno forumi i t.n. ,no vse pak vie si reshavate!Aide uspeh i VINAGI S PREZERVATIV :) !
Violenza
04-19-2007, 18:10
но спокойно дадох и пари да направи аборт защото аз бебе не искам.
Брей брей... ти ли ще го гледаш бе?!
Да не би ти да си майката, че ще решаваш...?!?
Ахх... колко мъка има... :-)
CVETELLINA
04-19-2007, 18:45
Или е ебафка или тоя пич е пълен тапак да и даде пари за аборт вместо като се е испразнил да и купи постинор по ефтино ще му излезе ама ако ги има да ги дава.То за това се мисли...ама явно не е имало кой да го измисли :-D :-s
ихаааааааааааааааааа бебчееееееееееее :lol: как ще го кръсти ?
направи така че бащата на момичето да разбере , после вземи камера и качи в youtube ....
fulldelight
04-20-2007, 10:18
е кво може да прави - аборт ного ясно! На 16 години няма голям избор - кат мисли с оная си работа
Mi moga da ti kaja 4e si super glupava da haresash nqkoi piqnica koito pravi deca kadeto mu padne kato ku4etata po ulicata :D Mi predstavi si 4e si na maqstoto na bremennoto momi4e ???