View Full Version : doide mi, oba4e...
zna4i doide mi, oba4e mi te4e po-malko ot obiknoveno... vodq polov jivot, a korema mi e malko podut..imali li veroqtnost da sam bremenna?
в 9-тия месец си :smt005 :smt005
има вероятност да си ТЪПА!
има вероятност да си ТЪПА!
хахаха :-D
мацка от класа
04-18-2007, 18:44
Яла си повечко и просто не ти е дошло както хората :smt005
ThePainIsReaL
04-18-2007, 18:45
Направи си тест и виж.
И бтв и на мен като ми идва си чувствам корема по-подут така, че споко. Не се филмирай ..
Защо толкова се притеснявате?Това явно се дължи на ниската сексуална култура.Не може да си прочел нещо и пак да говориш такива глупости.Най-малкото ще знаеш, че като ти дойде не може да си бременна, освен в редки случаи.
аз предлагам да го кръстиш мусайбе :smt005
15120seksa
04-18-2007, 19:27
Ходи да се провериш на лекар по-добре,щот верно може да си бременна. :D :smt005
are ne se ebavaite weeeeeee ne razbirate li, 4e sam pritesnena????????????????????????????
are ne se ebavaite weeeeeee ne razbirate li, 4e sam pritesnena????????????????????????????
stiga ste se panikiosvali bez osnovatelna prichina, nishto ti nqma sled kato ti e dosho logichno e! osven ako ne e cvetna bremennost (a to ne e v tvoq sluchai!) togava teche super malko i e rozovenikavo!!!!! tui che DISHAI! NE SI BREMENNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HagpycaH
04-18-2007, 21:41
Да имаш цветна бременност зимай кинти от таткото и бегай на доктор ти праят аборт.колко си проста кво си фкарваш параноий може ли толкова прости хора да има на тоя свят не че сам от най умните ама се пак....! :-D :-D :-D
Бременна си мноо ясно! Даже го усещам как рита :::
Надут ти бил корема , а? Ми пръдни и ще ти олекне бе мама му стара :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
krem4et0
04-19-2007, 06:49
Не си бременна. А и по време на менструация и моят корем е подут, ама после като ми свърши си става нормален. Нормално е-оргънизмът е предразположен да изхвърля всичко-течности, менструални кървения, газове, екскременти. За това и за 3 дни се отслабва 2-3 килограма-просто целият организъм се освобождава.
В десетия месец, си няма вероятност да си тъпа, защото СИ.
:smt005 :smt005 :smt005
ми НЕ СИ БРЕМЕННА!!!не може да ти дойде и да си!така че-споко,нищо ти няма!не се притеснявай!
smellnotsogood
04-19-2007, 13:16
Първо към повечето, които са си поставили коментарчетата под поста на момичето:
1. Не всички са се образовали достатъчно, това обаче не е причина да им се отказва помощ и да им се обяснят нещата!
2. То май вие не сте от най-интелигентните, имайки предвид какви цветущи коментари сте публикували, истински знаещите и можещи хора поне имат възпитанието да прикрият присмеха си към невежите!
Миличка, ако толкова се притесняваш дали си бременна направи си тест. Става бързо, лесно и не боли :wink: . Иначе вероятността да си бременна е почти нулева, но за твое успокоение няма да е зле да се пробваш. И не слушай хората какво ти говорят, нормално е в една такава възраст да се притесняваш и да се страхуваш от бременност и ако трябва да съм честна, дори от позицията на моя опит и години, на мен също понякога ми се случва да се панирам, обаче в този случай бързо тичкам към аптеката, вместо да се чудя има ли повод за притеснения, няма ли и да се допитвам до някакви хора във форумите. Тва е проблем, който ефикасно можеш да разрешиш и сама :wink: .
Целувки и дано всичко е ОК!
ivo_Holdinga
04-19-2007, 19:05
spoko macka ne se panirai tolkova ,dori i da si bremenna kvo ti puka....oshte edno gurlo v semeistvoto =D> \:D/ :wink:
russianmafiaboss
04-20-2007, 15:56
не се тревожи не си бременна
MalKa_BLuDnica
04-20-2007, 16:19
да бременна си ...и май са петзнаци :shock: добре помисли малко ебаси.. ](*,)