View Full Version : Спя надървен
Абе пичове, имам проблем ако може да се нарече такъв. Като спя и като се събудя съм винаги надървен, а не съм сънувал розови сънища или нещо такова. Да кажа, че не правя секс редовно, но правя и за секс не се оплаквам. Просто ми е интерестно от какво се получава това! Някой има ли идея?
Skullbreaker
04-19-2007, 15:12
<<Сутрешната ерекция.>>
Починалите жрици на нощта те посещават вечер
Ти си екстрасенс, приятелю!
HagpycaH
04-19-2007, 15:13
Че и аз като се сабудя мн често сутринта ми е надървен както писаха сутришна ерекция :)
Абе пичове, имам проблем ако може да се нарече такъв. Като спя и като се събудя съм винаги надървен, а не съм сънувал розови сънища или нещо такова. Да кажа, че не правя секс редовно, но правя и за секс не се оплаквам. Просто ми е интерестно от какво се получава това! Някой има ли идея?
Всяко момче има ерекция и аз съм така като се сабудя през ноща или нкоя сутрин и съм надървен.. няма нищо лошо.. :)
MC_JAMAL
04-19-2007, 15:16
Бий за здраве O:)
явно възглавницата те възбужда :smt017 :smt042 :smt042 :smt042
normalno e , az sum momiche i taq sutrin se subudihi tolkova vuzbudena che za malko da stigna do orgazum :oops: :smt005
`Death`Whore`
04-19-2007, 17:14
normalno e , az sum momiche i taq sutrin se subudihi tolkova vuzbudena che za malko da stigna do orgazum :oops: :smt005
1. Това са глупости.
2. При мъжете това не се получава от мокри сънища!
Sutri6nata zlobarka e nai gott :))) :-D
Пък ако ти пречи го отрежи :smt005 :smt005
prosto glavata mu e po-malka i se naspiva po-barzo ot teb! ;-)
няма да се спичаш, това е като лампата на Аладин потъркаи го малко та да излезе духа :smt005
Сутришна ерекция се казва това .... :smt013 при всеки е нормлано това като се събудиш и пенисът да ти е в ерекция :oops:
няма да се спичаш, това е като лампата на Аладин потъркаи го малко та да излезе духа :smt005
хаха това беше добро =D> =D> =D>
bqsna_teenagerka
04-21-2007, 08:14
наистина да си 4увал за сутришна ерекция? :smt017 ...... :lol: вместо да стоиш и да се 4удиш за какво д апишеш следващия път си доведи мацка и катто се събудиш пак така...ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ СИТУАЦИЯТА!
хахахаааа :smt005 :smt005 :smt005
harakiri
04-21-2007, 10:57
xaxaxa
MalKa_BLuDnica
04-21-2007, 11:27
незнам дали усещате ама вие мъжете сте много преебани :smt005
Jose, значи е нормално, да имаш ерекция по време на спане? :shock:
MaKiNgMeCraZy
04-21-2007, 14:49
А мацка не е вярно .. и ние женито сме много преебани ;) Те се събуждат надървени, на нас ни тече кръФ .. ;)
malkoto_sladur4e
04-21-2007, 15:13
:smt005 При всички м-чета е така бе ало :smt005 Май не си чел много по темата :P
Защо си мислиш , че сме преебани ? я сподели със сички :smt017 :smt016
нормално е .. има си сутрешна ерекция както и вечерна :)
<<Сутрешната ерекция.>>
+1
Сутришната ерекция е задължителна бре момко... гледай да не стане така че да не можеш да го дигнеш после е тогава ще стане гаф :D :D
Абе пичове, имам проблем ако може да се нарече такъв. Като спя и като се събудя съм винаги надървен, а не съм сънувал розови сънища или нещо такова. Да кажа, че не правя секс редовно, но правя и за секс не се оплаквам. Просто ми е интерестно от какво се получава това! Някой има ли идея?На това му се вика сутрешно дърво !!! НОРМАЛНО Е
Аз ли съм кьорав или последния актуален коментар по темата, преди форумните некрофили да влязат във фаза отново, е от:
Съб Апр 21, 2007 5:43 pm
Пичът досега за две години на дали не е разбрал какво е това. Айде ключ, моля! :?
MakeMeLaugh
10-30-2009, 15:22
amk933