PDA

View Full Version : Lubovta pak si igrae s men

FireSweet
04-19-2007, 17:35
gjkgjkhhjhg

koalka
04-19-2007, 17:39
Не бива да оставяш нещата така, ако смяташ, че наистина има проблем и не са както преди.

Говори с него, виж какво ще ти каже, какво ще се промени след разговора и чак тогава реши дали да скъсаш с него.Недей да прибързваш с решението си.

Can't let you go
04-19-2007, 18:29
поговори с него и го помоли да бъде честен с теб и така ще разбереш какво чувства

ABSOLUTme
04-19-2007, 18:47
Lesno 6te e da skusam s nego.
държиш му сметка за неговите чувства,а за твоите става ясно само от това изречение.какво има да спасяваш от тая връзка,след като не държиш на него? :-s

FireSweet
04-19-2007, 18:56
Ami durja na nego 6tom sum trugnala da q spasqvam.Ako ne be6e taka nqma6e da se zamislq i 6tqh da go ostavq.Prosto ne iskam pak da me naranqt kakto minaliq put.Da moga da skusam s nego i vsi4ko da otide navqtura - moite 4uvstva negovite (ako gi ima)...

ABSOLUTme
04-19-2007, 19:00
Е след като ти е все едно дали ще го скъсаш,не прави нищо и изчакай той да го направи. :-s Въобще не те разбирам,като има някакъв проблем - говори с него.Ние отде да знаеме той кво мисли? :-s

FireSweet
04-19-2007, 19:04
Ami ne mi e vse edno.No ako govorq za tova s nego moje da si pomisli 4e go pritiskam ili ne6to ot roda.Az mu nameknah 4e ve4e ne izlizame s drugite dvamata i toi mi kaza kakvo ot tova.E tova ne e li bezrazli4ie nqkakvo.Ina4e iskal da mi kopuva nz si kakvo tam...

JuSt_A_vErMiN
04-19-2007, 19:06
един разговор няма да ти дойде зле...ако видиш,че нещо куца извинявай за острото изказване ама го късаш...не може да те будалка по тоя начин...но ти си знаеш...

ABSOLUTme
04-19-2007, 19:13
Аз не можах да разбера...на теб ти е проблем,че не излизате с другите,а само двамата,така ли? :-s

FireSweet
04-19-2007, 19:34
Po4ti ne si govorim,zabivame u tqh...i red drugi ne6ta.Moje bi trqbva da ostavq izcqlo toi da me tursi za izlizane kakto predi.Nqma da me potursi den,dva,tri...a ako naistina me obi4a (kakto toi kazva) nqma da ostavi ne6tata taka.

ABSOLUTme
04-19-2007, 19:41
абее да,прави си ти експерименти,вместо да седнете да поговорите като големи хора.

vicito
04-19-2007, 19:53
абе мацко,кажи му,че не искаш да продължавате така и ако става нещо да ти каже,а не да те мъчи!ще си изясните и не прави експериментчета,щото само ще объркаш всичко! [-X

Adwokat
04-19-2007, 21:13
ви май и двамата незнайте кво искате;(

MoHuTo
04-19-2007, 21:43
ви май и двамата незнайте кво искате;(
Май, май... :-k

GreenIsland
04-20-2007, 23:54
FireSweet, не искам да прекършвам надеждите ти, но твоята история ми подейства като Дежаву, само че аз бях от другата страна! Да, тръгнах с едно момиче в началото много влюбен, но след 2-3 месеца започнах да я чувствам безразлична. Наистина ми беше много кофти, защото я лъжех в очите и ми беше адски трудно да я оставя. Нямаше явна причина, заради която изтръпнах към нея , напротив тя беше изключително добра към мен и ме обичаше много! Мен също са ме зарязвали, затова не ми беше лесно и постоянно отбягвах момента. Когато бях с нея, се държах затворен, когато излизах без нея се чувствах свободен да правя каквото си поискам. Може би едно от най-глупавите ми решения е да я накарам тя да ме зареже! И през цялото време гледах как тя се тормози, а аз не намирах сили да сложа край! Сега осъзнавам, че постъпката ми е изключително егоистична - постъпка на слаб човек, който бяга от отговорност. За напред никога няма да постъпвам така с хора, които ме обичат, защото никога няма да забравя как я нараних! Незнам, сигурно приятеля ти е точно като мен и прави същата грешка ... затова те съветвам да поговориш с него и ако той не може, вземи нещата в свои ръце! Най-малкото той не те заслужава!

malkoto_sladur4e
04-21-2007, 12:14
Може да е изнервен от нещо и това да е само временно състояние споко,изчакай да видиш дали ще се оправи,ако не,поговорете! :P

FireSweet
04-21-2007, 16:40
Spored men tova mu povedenie ozna4avo to4no tova koeto ti kaza GreenIsland.Oba4e i na men mi e adski trudno taka.Po-lesno 6te mi e ako kaje krai ve4e ne te obi4am.6te go prejiveq nqkak si po lesno otkolkoto da pravi taka.