Влез

View Full Version : neo4akvaniqt krai

спиралка
04-19-2007, 19:58
sled godina i ne6ta vruzka,toi po4na da se otdrupva ot mene,sqka6 naro4no,ne iska65e da se vijdame,skusa s men s sms.predjivqli sme tolkova ne6ta zaedno,v edna kompaniq sme.ot okolo 3-4 dena zapo4na da mi pi6e mn gadni raboti.se edno ne gi pi6e6e toi.sory 4e ne pi6a na bg,ma v momenta mi samo mn zle.sega mi kaza 4e mu e prez huq za mene. nz kakvo da pravq.si4ko be6e hubavo i izvednuj toi re6i da se odrupne ot men

djeini
04-19-2007, 20:04
Lo6o,ti kazva6 4e ste v edna kompaniq.......Dali e vuzmojno nqkoi da mu e kazal ne6to kofti za teb.Za6to ne go pita6 kakvo stava,opitai se da pogovori6 s nego...Nevqrvam naistina da ne mu puka 1 godina e mnogo vreme

ABSOLUTme
04-19-2007, 20:17
а дали е възможно да е малък и тъп мухльо,които мисли повече за 'статуса си' в компанията,отколкото за приятелката си?не ги разбирам тия детски истории някои казва на някого нещо за някого и този,който слуша вярва безусловно. :-s
ако някои тръгне да ми надува главата за приятелят ми и то неща,които очевидно са пълни глупости,директно го отрязвам и толкова.не може за година да не сте си станали достатъчно близки,за да си имате доверие..в противен случай не съжалявай - не е пораснал за теб!

LuckYme
04-19-2007, 20:19
Мила със сигурност му пука за тебе, не би могло да бъде иначе... И според мен някой му е говорил врели некипели за тебе и той е повярвал. Но се чудя защо не е поговорил с теб, се пак сте заедно 1 година, много прибързано решение да скъсате просто така... Това се пак е цяла година, неможе да приключи ей така от нищото. Има сериозна причина, опитай да поговориш с него и да разбереш какво става. Успех :wink:

KuPO
04-19-2007, 20:55
очаквай неочакваното :smt016

vivian
04-19-2007, 20:59
mi ili nqkoi ne6to mu e kazal ili ti si mu dala nqkakav povod i si go ogor4ila tolkova,4e da ubie6 liubovta mu.

Adwokat
04-19-2007, 21:02
сякаш е малко тъпичак щом ти казва "че му е през хуя за тебе" , но може найстина някой/я да е казал/а нещо за тебе.. може някой да е пуснал няква интрижка..

sweet_DENI_f
04-19-2007, 21:06
опитай се да поговориш с него. Ако ти се прави на интересен му бий шута и толкоз ... Явн ое некъф мухльо !!!

Adwokat
04-19-2007, 21:07
Явн ое некъф мухльо !!!

и аз така си мисля.. :smt013

MoHuTo
04-19-2007, 21:19
Еми най-вероятно някой нещо му е казал, и съм 95% сигурна, че е момиче.Все пак по принцип момичетата си падат повече клюкарки от момчетата..е има и изключения разбира се, но не е тва въпроса.Въпроса е, че е станало нещо и той е скъсал с тебе заради тва нещо..най-добре се помъчи да разбереш какво е станало.

ShannonLarkin
04-19-2007, 22:45
как ще му бие шута бе...година са заедно...достатъчно добре трябва да се познават че да е забелязала до сега дали е няква утрепка...съмнява ме...малко е възможно да му е писнало...може да има някакви проблеми...помисли малко...питай го...

koalka
04-20-2007, 06:20
Има някои момчета много добри артисти.

Съветвам те въобще да не го търсиш, да не му се обаждаш, все едно, че не се съществува за теб.Това момче постъпва гадно и ако си сигурна, че ти нищо не си му казала, няма за какво да се притесняваш.Причините може да са много...да, момиче, напълно е възможно.И не знам какво иска, при положение, че те е скъсал той и на всичкото отгоре и със смс.Въобще не се занимавай.

Кукличка
04-20-2007, 06:37
Мила,сигурно ти е много тежко и те разбирам.И въпреки,че той ти дължи обяснение,за случилото се,по-добре за теб,да се отдръпнеш от него и колкото и да ти е трудно,запази достойнството си и продължи напред.Можеш да питаш някой ваш общ приятел,защо се е получило така.А с момчето се дръж пренебрежително,за да види ,че и на теб ти е ,,през х*я'' за него.. :smt016

04-20-2007, 08:44
Скъсал е с СМС? Хахах какъв пикльо.
Не съжалявай, че сте се разделили, съжалявай че си пропиляла 1 година с него.

JuSt_A_vErMiN
04-20-2007, 08:46
опитай се да поговориш с него. Ако ти се прави на интересен му бий шута и толкоз ... Явн ое некъф мухльо !!! :smt023

MalKa_BLuDnica
04-20-2007, 09:32
mmm...na edna priqtelka i se slu4i su6toto i az mnogo se razo4arovah ot gadjeto i 6tot go misleh za mn svesten a takiva ne6ta i nagovori 4e mi se iska6e do go frasna :smt009 nezna kakvo da te posavetvam...za6toto go obi4a6 i nqma da go napravi6..ammm...budi silna..i ne pla4i pred nego 6om ste v edna kompaniq :smt011 dano uspee6 da se spravi6

mechtaq_za_teb
04-20-2007, 10:46
Tova e mn kofti.Vse pak ste bili tolkova vreme za edno i izvednaj da skasa s teb i to 4rez sms. :( Spored men trqbva da govorish s nego dosta seriozno.Neznam...ne moje prosto taka da ste hodili tolkova vreme i izvednaj da po4ne da ti pi6e takiva gadni neshta.Trqbva da ima nqkakva pri4ina.

BAYO
04-20-2007, 11:04
Найш ли кфо се опитва да ти каже той: "Мижи да те лъжа!" . С 1 дума егото му е толкова голямо, че ти си една частичка прах в неговия "голям" мироглед! Майната му, остави го!

malkoto_sladur4e
04-20-2007, 11:43
Ami naistina moje nqkoi da mu e kazal nqkakva l1ja za teb..i sigurno e tova...i toi da se e hvanal i ety kvo stava...opitai se da pogovri6 s nego sled nqkoi dryg den oba4e..za da te oceni prez tiq dni :smt004

bqsna_teenagerka
04-20-2007, 18:09
Това е поредният идиот...той не те заслужава опитай се да го забравиш и си намери някой на който няма да му е през хия за теб. :wink:

Adwokat
04-20-2007, 18:18
опитай се да го забравиш

Офффффффффффффф на думи всичко е толкова лесно :( , но когато това стани с някой от нас ужас ;(( мноо гадно ;( :smt010

bqsna_teenagerka
04-20-2007, 18:25
опитай се да го забравиш

Офффффффффффффф на думи всичко е толкова лесно :( , но когато това стани с някой от нас ужас ;(( мноо гадно ;( :smt010 :| така е неуспорвам...но все пак трябва дА й дадем някакви сили...какво да й кажа...'ами стой и се надявай,нищо 4е си играе с теб"....гадно е...но ще мине време и тя ще си даде сметка колко струва и ще го збрави.

спиралка
04-22-2007, 10:45
Офффффффффффффф на думи всичко е толкова лесно :( , но когато това стани с някой от нас ужас ;(( мноо гадно ;( :smt010

благодаря ти за съчувствието и на всички останали благодаря.
Опитвам се да го забравя,не съм чула никой да е говорил нещо за мен пред него,за да е станала интрига.вече не сме се виждали от деня, в който ме остави, но не преставам да мисля за него,преди така бях свикнала с него и сякаш той осмисляше дните ми,защото след един напрегнат ден,той ми беше утехата в края на деня. искам наистина да говорим,но ме е страх да не би той да не иска.след тези лоши неща, които ми наговори се пак сега си мисля,че той не ме обича както преди.но от друга страна си мисля,че ги е наговорил,за да ме отблъсне от себе си,да ме накара аз да скъсам с него или нещо такова.така ли изведнъж е заличил всичко... :smt010 :smt009 :smt010 :smt009

Po RuSoTo 6tE mE PoZnAetE
04-22-2007, 10:50
ne6to mn. jestoko go e izpla6ilo...no sled kato prodyljava da ti obry6ta vnimanie(moje6e i da se dyrji sqka6 ne sy6testvuva6) zna4i e v otboi(edna ot fazite na vlubvaneto), demek ima malyk 6ans(ako go iztyrpi6) da se syberete, interesnoto e 4e otboq mu e do6il 4ak sled godina i ne6to....ako 4ete6 cosmopolitan, pregledai nqkoi ot minalogodi6nite broeve, tam pi6e si4ko(ne se se6tam koi)

In4iTu_
04-22-2007, 10:53
Съжалявам, че съм толкова директна, но според мен той никога не е имал чувства към теб. Не се впрягай от нещата, които ти пише; такива момчета не заслужават вниманието ти, отвори очите си и ще видиш, че има много по-добри от него, които наистина ще те ценят и няма да им е "през х** за теб"

FiRe_LaDy
04-22-2007, 13:15
Ne si struva da go tyrsish i da gledash nazad.Shtom e nqmal smelostta da se izpravi pred teb i da ti kaje,che kysate,a ti e pratil SMS ... tva govori mnogo zle za nego!Mnogo e veroqtno i tova da e chul neshto ot nqkogo za teb i za tova da e postypil taka,no dori i da e tova - trqbvalo e da pogovori s teb i pone da te popita dali e vqrno ... naistina e mnogo gadno da te zarejat bez da ti dadyt obqsnenie zashto.Prosto sled vsichko da te hvyrlqt kato parcal.Ujasno e! :roll:

04-22-2007, 18:29
sled godina i ne6ta vruzka,toi po4na da se otdrupva ot mene,sqka6 naro4no,ne iska65e da se vijdame,skusa s men s sms.predjivqli sme tolkova ne6ta zaedno,v edna kompaniq sme.ot okolo 3-4 dena zapo4na da mi pi6e mn gadni raboti.se edno ne gi pi6e6e toi.sory 4e ne pi6a na bg,ma v momenta mi samo mn zle.sega mi kaza 4e mu e prez huq za mene. nz kakvo da pravq.si4ko be6e hubavo i izvednuj toi re6i da se odrupne ot men

AMI ZNAI6LI PRI MEN STANA SA6TOTO HODQ S EDNO MOM43E OT 1 GOD I ACKI MN SE OBI4AHME PREDI 1 SEDMICA TOI MI KAZA 4E NEME OBI4A I 4E OBI4A NQKVA DRUGA POSTOQNOO MI VIKA NEME INTERVA6 KURVO ACKATA GROZNA SI I T.N OBIJDA ME PO SQKVI VAZMOJNI NA4INI I SE OTDALE4AVA6E MALKO PO MALKO

ABSOLUTme
04-22-2007, 18:42
..POSTOQNOO MI VIKA NEME INTERVA6 KURVO..
Е само след това обръщение ебати шамара и адио.

BAYO
04-23-2007, 12:18
..POSTOQNOO MI VIKA NEME INTERVA6 KURVO.. ...I SE OTDALE4AVA6E MALKO PO MALKO
Е само след това обръщение ебати шамара и адио.

Мен ако питаш ABSOLUT`me е написал/а точно кво тряя да направиш. + тва, тва в червеното дет съм подчертал ... не се е оталечавал малко по малко ами го е направил ИЗвеДНЪЖ! Не знам за кфо се залуждаваш така и си внушаваш разни глупости!

спиралка
04-24-2007, 15:49
е чак курво,адска грозна не ми е викал.
просто ме пишеше с думи,че не го интересувам и неща от рода.
но всичко стана изведнъж,нещата преди си бяха нормални.

MartiSSima
04-24-2007, 19:41
Сорка за израза ама приятелят ти е бил пълен чукан.Не го обиждам но не го и защитавам.В тази ситуация поне за мен има 2 варянта - или не е държал достатъчно на теб както в твърдял или си има някаква причина (естествено плетни от момиченца ) интрижка, скапана лъжа на която той да се е хванал.По принцип ако толкова е държал на теб едва ли ще ти пише такива цинизми но пък от друга страна както в другите коментари пишеше е възможно сам да те отблъсква за да не те нарани с нещо...Пожелавам ти успех и мила не си заслужава да се тормозиш.Гледай напред очакват те сигурна сам и по приятни емоции!Успех!