View Full Version : sam si pravq svirki
hora,normalno li e sam da si pravq svirki,6toto vzeh da se pristrastqvam i ve4e ne iskam priqtelkata mi da go pravi tolkova 4esto,daje q karam da gleda i da se u4i dokato go pravq,molq vi ne se ebavaite :(
хахахахахааха :-({|=
как още си имаш приятелка се чудя , хахах , а пробвал ли си и на някой друг да лапаш може пак да те накефи
sh3_1s_7h3_0n3
04-19-2007, 20:05
сам се и е*и в г*за и учи приятелката си как да го поема и тя...
пффф ](*,) ](*,) ](*,)
Skullbreaker
04-19-2007, 20:05
Безгръбначно? :shock:
а кво те подтикна да пробваш на първо време ???
mi datira ot mnogo otdavna,o6te predi da sym pravil sex i vednyj dokato akah i se bqh podprql si pomislih da probvam i stana...
awe govedo rogato, az tuka si kazvam problemite, ti mi pra6ta6 nekvi govejdi raboti,gundi vi zove na sinioto nebe...
Skullbreaker
04-19-2007, 20:15
awe govedo rogato, az tuka si kazvam problemite, ti mi pra6ta6 nekvi govejdi raboti,gundi vi zove na sinioto nebe...
Хм. Казах ти ,че си безгърбначно.Излъгах те. 1000% тъп си и си безгръбначно.
хахахахаха тва ми става любимата тема..
мацка от класа
04-19-2007, 20:22
Еее,много ме кефят забавни момчета като тебе...дето използват изтъркани базици :lol: :smt005
той не се ебава !!! бях свидетел докато се празнеше в собствената си уста !!!
Skullbreaker
04-19-2007, 20:26
той не се ебава !!! бях свидетел докато се празнеше в собствената си уста !!!
За анонимните съчинения и преди съм си казвал мнението. А и да знаеш , Pics or it didnt happen.
аз един път го видях как свършва в себе си и после ходи за постинори......
ABSOLUTme
04-19-2007, 20:30
са ако се научиш ида готвиш нямаш нужда от никого :-D
ebavaite se vie to ima gospod,a ti kru6a li si qbuka li si vednaga se vry6tai na selo(mo6tanec)
са ако се научиш ида готвиш нямаш нужда от никого :-D
хахахахаха
П.С. в началото драскаше ли се със зъбки или направо професионално?
Skullbreaker
04-19-2007, 20:33
ebavaite se vie to ima gospod,a ti kru6a li si qbuka li si vednaga se vry6tai na selo(mo6tanec)
По-полека с езика. Това ,че започваш да псуваш , когато някой ти каже , че темата ти е боклук , говори , че възрастта ти е между 10 и 12 години.Ако не си на 10-12 години , значи си много прост.Сам си прави изводите.
Ice_Queen
04-19-2007, 20:37
Ти сега нещо хвалиш ли се ?
Кво...ей сега ще се похвали някое момиче,че може да се лиже само! :-D
По-полека с езика. Това ,че започваш да псуваш , когато някой ти каже , че темата ти е боклук , говори , че възрастта ти е между 10 и 12 години.Ако не си на 10-12 години , значи си много прост.Сам си прави изводите.
еи скул!! мръшляк такъв !!! мърша прокълната!!! прокажена !!! МРЪШЛЯК!!
Абе ма вие безсърдечни ли сте момчето има проблем моля ви посаветвайте го нещо че на последах много взвха да стават наскоро хванах и баща ми..
:-({|=
музика за ушите...
музика за ушите...
крушоооооо поразена ти еба майката красива
музика за ушите...
крушоооооо поразена ти е** майката красива
=; [-X
музика за ушите...
крушоооооо поразена ти е** майката красива
=; [-X
е кво ?? аре бе пеерас ко са прайш ?
бахтиииииии гнусотията БЛЯК... ти като си праиш сам свирки сигорно си пускаш и по един език на лайняния гъз ? та еба в изорода :evil:
ABSOLUTme
04-19-2007, 21:27
бахтиииииии гнусотията БЛЯК...
е,ти па се изказа.сега след това мнение ние,жените,да спрем ли да правим свирки? ::: :lol:
бахтиииииии гнусотията БЛЯК...
е,ти па се изказа.сега след това мнение ние,жените,да спрем ли да правим свирки? ::: :lol:
e nqmah predwid was a toq sopol tuka det si prael sam.. ](*,)
не
аз Кучето
04-19-2007, 21:35
аз пък мога да си лижа дупето
тогава гаси РС-то и действай... [-o<
тогава гаси РС-то и действай... [-o<
ако искаш и ти можеш да ми го облжеш... ще си измия дупето обещавам
Сам си правиш свирки :smt005 ....и сам си вярваш нали :mrgreen:
ABSOLUTme
04-19-2007, 22:05
Сам си правиш свирки :smt005 ....и сам си вярваш нали :mrgreen:
аз имам приятел,който може да се сгъне и да си го цунка... :lol: по неговите думи де,не съм присъствала на подобна процедура 8-[
кво се палите толко бе и аз съм си духал само много е яко :-D
ShannonLarkin
04-19-2007, 22:56
дхАХАхахаХАХахаХАХхаАххаХ АхаХАхаХАхаХАхАХХАхаХАхАХ АхаХАхаХА :lol: :lol:
браво, браво! аз съм малко дебел и не мога така :lol: като отслабна тва ше ми е първата работа!! :smt005
Всъщност е възможно да се направи
Отделен е въпроса колко трябва да си изтрещел за да го направиш
Отделен е въпроса колко трябва да си изтрещел за да го направиш
ахм :-k
Абе ма вие безсърдечни ли сте момчето има проблем моля ви посаветвайте го нещо че на последах много взвха да стават наскоро хванах и баща ми..
хахахахах ами запознаи ги
CVETELLINA
04-20-2007, 06:48
Отделен е въпроса колко трябва да си изтрещел за да го направиш :shock: Трябва да си изключително смотан,за да го направиш аххахх :mrgreen: #-o
MC_JAMAL
04-20-2007, 07:32
hora,normalno li e sam da si pravq svirki,6toto vzeh da se pristrastqvam i ve4e ne iskam priqtelkata mi da go pravi tolkova 4esto,daje q karam da gleda i da se u4i dokato go pravq,molq vi ne se ebavaite :(
Бате няма какво да ти кажа просто #-o
bqsna_teenagerka
04-20-2007, 08:15
ох писна ми от изроди които правят тъпи теми....4удят с епо цял дне какво д аправят и седнали д апишат ростотии хора спрете се! ](*,) правил си свирки сам ми хубаво нас кво ни грей прави си! :x 4е тъпи хора има на тоя свят
ох писна ми от изроди които правят тъпи теми....4удят с епо цял дне какво д аправят и седнали д апишат ростотии хора спрете се! ](*,) правил си свирки сам ми хубаво нас кво ни грей прави си! :x 4е тъпи хора има на тоя свят
много си критична , teen-a има problem , ако не е това мястото на което да сподели кое друго ? щом не те грей не коментирай ...
:shock: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) gospodi kvi hora ima!!! :shock: ](*,) ](*,) :-D :-D
ProstoAz
04-20-2007, 18:53
11 точка от правилника!